**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moniland mersi de reteta.
Chance exact asa face si Edi, doar ca pe el il mai prostesc si cu bibe cu ceai.
Eu cred ca laptele meu e pe duca, sau o fi din cauza ca nu am prea mancat azi...si ma gandesc ce formula sa cumpar. Nan nu a vrut...cred ca incerc cu Milumil, e mai bun la gust, asta l-a acceptat si Marco. ar fi bine daca as avea lapte pana la 1 an, pe urma il trec pe lapte de crestere de la nan si gata. doar ca mai sunt cateva luni pana atunci.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Giova eu am avut rochii rosii la naseala....si am cununat de 3 ori (a treia oara am avut si una neagra scurta)..si cred ca merge de minune culoarea.De ce nu iti place?

Elenada ce pui ai....ce falcute are Ana..cate kg?

Noi azi am fost pe la plimbarica dar Eva nu a vrut sa adoarma afara, asa ca pe la 2 am intrat in casa i-am dat sa manace dar de somn a mancat doar vreo 100 ml si apoi am culcato ca era tare frichinita...3 ore a dormit neintoarsa...pe burta cu fundu' in sus si ca nasu' in perna.

Eu ma pregatesc de party. Agentia face 20 de ani d ela infiintare si joi e patrecere aniversara. Ma duc si eu ce daca sunt in CIC. Imi caut rochie si nu gasesc nimic. Azi m-am epilat, joi ma vopsesc si coafez...

Mi-am facut si eu, in sfarsit, programare la gineco ca tot vreau sa ajung la control de la 6 luni ale Evei si tot nu am potrivit. Luni ma duc..sper sa nu imi vina CM intre timp.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Blanca petrecere frumoasa. Ana are vreo 9700gr. nu mai stiu exact ca nu am mai canatarit-o demult. e grea asa cand o ridic. ma rupe de spate.

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

intram si noi un pic ca nu prea am mai avut timp, Hristos a inviat!

am petrecut frumos de paste, stam mai mult pe afara ca piticul nu mai agreaza interiorul , iesim dupa masa de fructe pe la 10-11 si mai intram pe la 8 seara ,ca altfel face ca trenul altfel.
si ca sa incheiem perioada asta frumoasa , ni s-au intors mucii si haraitul siii colac peste pupaza ,enterocolita acuta suspect e coli ,dimineata mi-a facut cu sange ,mucozitati roz, nu sange rosu, oricum nasol, de 3 zile imi facea mai moale dar pt ca facea odata pe zi si nu apa....soacramea a zis ca nu i se pare ciudat , mai bine nu o intrebam ca ma duceam mai repede la doc, in sfarsit nu dau
vina pe ea... saracutul plange cand mananca ceva si se arcuieste de spate ca il deranjeaza rau, acum mancam lapte fara lactoza si de regim supa de pui cu morcov si orez, covrigi.... maine ma duc iar cu el la bucuresti ,ca nu am vrut sa raman la spital... nu face temperatura nu a vomat, ceea ce e bine. eu cred ca si rotarixul a mai barat din efecte, zic eu, nu stiu daca am dreptate. luam antibiotic ,debridat si smecta.
I-am facut macaroane cu branza , adica niste paste mici ca o fidea de la barila...au gust de ...nimic pt mine, lui cred ca o sa-i placa .

Chance , felicitari sa ai o sarcina usoara!

Clara , Bryce e un scump , si asteptam primul concert!

AAA nu mai stiu ce am citit.....
Despre pantofiori , cumnata mea a aflat tot din forumeala despre un magazin in magazinul victoria , ce exprimare am, in sfarsit firma este italiana si se cheama primigini, ia cumparat Mariei pantofiori inaltuti peste glezna si cu talonet iar talpa este nici f rigida nici f flexi. eu merg pe varianta cealalta, nu pt ca am citit ceva asa cred eu ca e biine.

Noce , nu stiu unde ai scris despre nepotica ta ca aseara m-am tot invartit dar nu am gasit, oricum ,sanatate va dorim !

Giova, am vizionat si baietii tai frumosi

am vazut aproximativ toate pozele noi dar nu mai stiu care cum ca ....sunt varza

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Pantofi Primigi de calitate si super buni. Eu am o pereche de la Marco, ii mai dau lui Edi, dar sincer imi plac mai mult baschetii si adidasii cu toate ca nu sunt ok pt. mers. Nici nu merge el nu stiu cat acum...2-3 pasi prin parc.
se gasesc si la leonardo.
Blanca am eu un fix cu rosul...nu stiu. as fii vrut ceva pe mov deschis...lila...se si poarta...isi lua si sotul camasa+cravata in ton si era super. acum sa vad ce mai gasesc maine.
super ca mergi la petrecere joi. cu cine ramane Eva?
Elenada super sta la kg Ana.
Meleea of ca nu mai scapati si voi odata. Insanatosire grabnica si frumosului.

pe maine, ma bag si eu la somn.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

chance cand adoarme incearca sa iti retragi sanul usor din gurita ei, daca se trezeste da-i iar dar repeta actiunea asta de nenumarate ori. Pana la urma ai sa vezi ca o sa ii fie lene sa te mai caute. Nu inseamna ca nu o sa se mai scoale, dar eu am urmat sfatul asta citit in No Cry Solution si sa stii ca in cele din urma merge, greu da merge.
Stiu ca e greu si cu sarcina tre' sa fie dublu de greu, dar nu cred ca e cel mai potrivit moment sa o intarci daca e cu dintii acum, poate fi traumatizat pentru bebe. Mai bine vorbeste cu Roxana, tipa care e consultant in lactatie, uite blogul ei http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/ si are adresa de mail acolo. Scriei ca e foarte draguta. Succes si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Neatza!

Meleea chiar aveam de gand sa fac o vizita pe la magazinul Victoria, am ceva saptamani de cand n-am mai fost . Sanatate multa lui Alex!
Giova spor la cumparaturi!
Chance cand la mine s-a dus lapticul, timp de o saptamana in fiecare noapte sotul s-a dus la copil. O lua in brate si adormea destul de repede, o aseza in patut si tot asa de vreo 3-4 ori pe noapte. Dupa primele 2 zile a ramas la 3 treziri pe noapte. Nici Beatrice nu a vrut bibe sau lapte din canuta cu cioc asa ca inainte de culcare mananca lapte cu cereale la lingurita si dimineata la fel. Dupa o saptamana am inceput si eu sa o iau in brate noaptea si adormea si la mine fara tzitzi, tot asa repede ca si la sot. Acum are aproape o luna de cand nu mai suge si se trezeste o singura data pe noapte, pe la 4,5 sau chiar 6. La trezirea de noapte doar merg la ea, o linistitesc si adoarme la loc fara apa, ceai sau altceva.
Precizez ca inainte de a se duce laptele, ajunsese sa se trezeasca si din ora in ora noaptea pt tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Am uitat sa spun ca am aplicat si eu vreo luna inainte faza de care spune Motana. Chiar mi-au fost utile unele din ponturile din No cry sleep...

Mergi la inceput

Neatza!
eu cred ca incet incet raman fara laptic.
Edi nu mai bea defel ziua, cand il pun se joaca putin, pe cand vine suge ce suge si adio...nu mai vrea.
La fel se trezeste noaptea, dar il adorm rapid cu ceai, sanul parca nu-l mai vrea. vad ca mai mult se joaca la el, il prinde, il studiaza, dar de supt mai putin.
azi voi lua o cutie de formula sa vedem...nu-mi convine ca nu mai prea bea laptic. Iaurtul/branzica si cerealele cu lapte sunt putine, nu ma pot baza pe ele.

In schimb e un mare pofticios.
Ieri eram in OMV la coada si a vazut produsele de patiserie din vitrina. S-a aruncat cu manutele spre vitrina si plescaia din guritza. asa face cand vede mancare.

si tocmai am vazut ca a puscat gingia la dintisorul nr 3 de jos.
Mama ce usor a iesit in comparatie cu cel de sus. Vad ca la cei de jos nu au fost asa probleme.
Daca nu zambea acum, nici nu observam, ca nu ma prea lasa sa mai bag degetul in guritza lui.
si o zi buna sa aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici!
Tocmai ca-m scris un mesaj lung dupa care am apasat din greseala "Reseteaza" si s-a dus mesajul meu. Cine-a pus butonul ala acolo, frate? Macar un mesaj de confirmare sa fi pus. Belea...

Noi suntem bolnaviori rau, David tuseste de rupe, secretii cat cuprinde, respira harait, nasul ii curge siroaie, noapte se trezeste urland din cauza ca nu poate respira, eu il aspir degeaba, ca-n secunda doi e iar plin de muci. Ii bag apa de mare in nas cu urletele de rigoare, il tin cateva minute la verticala pana vad ca incepe sa respire cat de cat pe nas si-l pun iar in pat. Decateva nopti doarme inclinat, sa i se scurga mucii.
Am fost si aici la urgenta cu el si am tinut si legatura cu pediatra din Bucuresti. Aici mi s-a spus ca are pnemonie interstitiala cu obstructie si mi-a dat antibiotic si aerosoli, pediatra mea zice ca nu-i pneumonie si NU-i dam antibiotice, Augumentinul n-o sa-l ajute cu nimic, are bronsiolita, pentru ca are o stare generala buna, mananca, nu are febra, e vesel (cat poate fi in starea asta). Asa ca trebuie sa-i fac aerosoli de 4 ori pe zi, cu Ventolin si Dexametazon, si da Doamne sa se faca bine, ca mor cand il vad cum se chinuie. Plus ca eu is absolut varza de la noptile mai mult albe si am cam ajuns la capatul puterilor si incepe sa ma ia si pe mine raceala asta, deja ma doare gatul de mor.
A, si in plus are si conjuctivita la ochisorul cu canalul infundat. E umflat si rosu de parca i-ar fi dat careva un pumn. Cand ajungem in Bucuresti facem interventia la ochisor, am hotarat.
cam asta e cu noi, m-am plans...aveti grija de bebeii vostri, sa nu raceasca, ca e naspaaaaaaaaaaa.
Acum refuza si laptele de la biberon, nici sa nu vada biberonul in ochi, cred ca i se trage de la seringa de Nurofen, tot are impresia ca vreau sa-i bag ceva cu forta pe gat. Sper sa-l accepte din nou cand ii trece boala.

De papucei, am vazut ca in Carrefour papuceii sub nr 22 sunt toti cu talpa din textil sau cauciuc f moale. Eu asa ceva i-am cumparat, toti sunt f moi, ii pun doar cand il scot afara. In rest, sosetute.

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu, sa-mi aduc aminte...
Giova, si eu cred ca ti-ar sta bine cu rosu , arati bine si de ce sa nu porti rosu?
Clara, am vazut pianistul, e super cute! Ce bine-i sta la clape .
Blanca, noi chiar s-ar putea sa fim in Bucuresti la inceputul lui mai, si daca da Domnul sa fim cu toii sanatosi, ne inscriem si noi la intalnire. Distractie placuta la petrecere!
Noce, am inlemnit cand ai zis de nepotica ta. Multa sanatate si refacere usoara si cat mai putin sechele....

A adormit David, ma duc sa ma intind si eu, poate-mi revin fortele.
Pup la toate zmeuricile!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput