**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Meniul de azi:
-para+mar+biscuiti+iaurt
piept de pui+broccoli+cartof+usturoi+smantana

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Chance, ti-am trimis mail, vad ca nu ai activat pm-ul

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hai ca bag si eu meniul de azi*dimineata:avocado+mar+banana*pranz:linte cu morcovi si usturoi(vroiam sa-i fac ieri,dar m-a lovit lenea,traiasca borcanelele)*cina:branzica combinata cu ceva....si nu stiu cu ceMoniland,moaaaaa,ce pranz le facidai reteta?Sunt tareeee curioasaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Neata!
Meniul nostru: fructe: mar, para cereale, papa calda: supa de dovleac.
M-C se ridica in picioruse si nu stie sa se mai aseze si cade urat de tot de s-a invinetit peste tot. Si plange mititica..
Giova, nu ma speria. Pai noi avem trei locuri la masina, ce fac cumpar alta masina pentru romania? O sa o inghesoi in scoica decat sa avem probleme. O sa il intreb pe fratemiu ca el stie cum e cu soferitul. Aici e voie cu scaunul in fata si cu fata la sensul de mers. E EU de ce nu fac si ei legile la fel? Ma documentez. Oricum stiu ca-s politisti care nu au habar ca scaunul de masina pentru bb e obligatoriu.
Am aflat ca anul viitor in iunie capat o cumnatica, si deja ma gandesc ce rochita sa cumpar pentru Maria-Catalina. Eu nu am mai fost la o nunta de cand eram mica si deabia astept. Sper sa nu se razgandeasca mirele pana atunci, ca vorba aia "boala lunga....".
Acum ma apuc de strans, calcat,spalat. Ma uit mai intai in calendar sa nu fie vreo sarbatoare ca de cate ori am asa cate un puseu deasta de facut treaba vad ca nu e bine sau ma suna mama sa-mi zica.
Pooh, da cam asa, la 2 saptamani si atunci nu am de taiat, doar cu pila.
O saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello fetili

Moniland acum am pus pozele ca ieri nu am mai apucat. Daca sunt in bucuresti cand vii cu siguranta ne vedem.
Abia astept sa iti cuneosc printesele.

Cornelia felicitari pt Vladimir si multa sanatate va dorim.

Blanca sper sa fiu in Bucuresti la data propusa de tine pt intalneala. Mi-ar place sa ne vedem.

Clara ce pianist ai tu acolo.

Ayda bine ai revenit. ma bucur ca aiu reusit sa o intarci pe andreea si ca te-ai odihnit si tu. va pup pe toti trei.

Chance felicitari pt inimioara si sarcina usoara si la termen.

Meniul zilei de azi:

mic dejun: para,mar, banana,portocala,branzica si doi biscuiti
pranz: supica de vitel: vitelus, morcov mult,telina,pastarnac, orez,ceapa,ardei gras si putin patrunjel. Sper sa le placa.
cina: iaurtel

Poze cu Ana la petrecere http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/?action=view¤t=Piticii100410007.jpg

pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Elenada,sunt mortali piticii tai....si ce cocheta e AnaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost pana in oras...am gasit o rochie...care imi ascunde cat de cat suncile...dar e ROSIE. In alba am gasit acelasi model pe mov, dar marime mai mica....
Mai caut maine, daca nu o iau asta si am terminat balciul.

Elena si eu m-am uitat ieri si nu erau pozele. super eleganta Ana, dar nici cavalerul nu se lasa mai prejos. sunt 2 bombonici.
Ungaras nu stiu ce sa zic...odata a mers Marco in fata la drum lung, Edi numai prin oras cand e cu mine. Nu ne-a oprit nicio politie, de aceea am pus pe cineva sa se intereseze, ca nu am chef de luat amenzi.
Mie mi-ar place sa stea Marco in fata, asa am loc cu Edi in spate, ca mai vrea , mai vrea sus, mai trebuie schimbat,.
Moniland baga reteta aici, please.
Chance of draga de tine...vrei sa o intarci pe Maria? Bine ca sarcina e pozitionata ok si ai vazut inimioara.

piticul doarme de rupe...asta dupa ce mi-a urlat in mag de nu stiam cum sa ma dezbrac/imbrac mai repede.
Nici mutatul din carucior/masina/brate nu l-a trezit.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, Giova, 2 morcovi fierti impreuna cu o rosie fara pielita si samburi si am condimentat cu 1 frunza de dafin, nucsoara si rozmarin (astea le-am gasit prin casa). Sfecla rosie am dezcongelat-o ca am fiert mai demult cand am si portionat-o si am bagat-o la conge. Cuscus fiert si blenduit, separat blenduit sfecla, morcovii si rosia si apoi amestecat totul, subtiat cu lapticul lor pana la consistenta dorita.
Irina s-a cam strambat, dar Laura a mancat ca si borcanasele.

Elena, nici nu ma mir ca Ana l-a dat gata pe baietel cu asa tinuta. Dar vad ca si Matei tare curios a fost.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

multumesc, fetelor...
nici nu imi vine sa cred ca ma gandesc la asta.. la intarcat, dar nu mai fac fata..
Noaptea se trezeste de cel putin 5, 6 ori si se linisteste numai la tzitzi... si ma musca.. de zici ca mi-am tinut in ascutitoare...Si daca se linisteste, are pretentia sa doarma cu dansele in gura.. o cred si pe ea, ca ii ies dintisorii.. dar eu
sunt super obosita...
eu am facut prostia de a dormi cu ea in pat.. am monopolizat dormitorul pentru "fete" si acolo ne-am facut cuibusorul.. e drept ca am si patutzul ei acolo, langa pat, dar noaptea e cumplit de greu sa o ridic.. patutul e lipit de patul dublu si simt ca ma lasa coloana ridicand din genunchi...asa ca am renuntat..
azi noapte, incercand sa o linistesc, intr-una din muuultele treziri, m-a muscat de gat de mi-a lasat urma...ea saraca voia tzatza....si pana nu i-o ofer, nu se lasa cu protestele... nu merge nici cu brate, nici cu sssst, nici cu bibe, nici cu suzi, nici cu mangaiat si cantat, decat cu leacul universal.. numai cat o miroase, adoarme...
nici in intarcat nu mi-am pus mari sperante,,,dar experienta aydei m-a facut sa ma gandesc serios la asta...
si asa, timp de 8 luni jumate si-a luat de la mami ce a avut nevoie... sa ii lase si samburelului un picutz ....
nu stiu cu ce formula de lapte sa incerc, cu ce fel de tetine, ca ea refuza...
am sa o filmez cand, in somn, incercand sa ii bag cauciuc sau silicon- suzeta sau bibe intoarce gura si o tine inchisa strans si se zvarcoleste incercand sa scape... parca stie... si daca ii dau tzitzi o aspira din mers.. nici nu apuc sa ma asez calumea langa ea..
ma scuzati ca m-am intins, dar mi-am varsat si eu of-ul....

mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

tot eu..
ayda, pm il am activat, ca mi-a trimis giova datele contului de e-mail...si ti-am raspuns si tie!!
am gasit mailul, multumesc frumos de raspuns, chiar imi esti de mare ajutor!!

mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani

Mergi la inceput