**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Neatza!
sunt matinala, din cauza de gogoasha fresh de la ota 7.
Bine ca a dormit toata noaptea, se pare ca odata la cateva zile, lasa si mele sa se odihneasca.
la cat mai multe lunitze Maya Raisa zmeurica de camilucaci!
Pogos draga! sa ai parte de multa fericire si implinire din partea familiei! Sanatate si tot binele din lume!
Anemona super pozicile de la mare. Alex este un dulce si arata foarte bine, iar tu nu mai zic. Nici nu zici ca ai nascut, nu stiu de ce te plangi.
astept sa se trezeasca si ceilalti 2 baieti si o taiem la Szeged.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
anemona27 spune:
LA MULTI ANI Pogos!
Giova multumesc,dar ca si tine mai am ceva in plus pe sub haine,dar am sperante.Ce misto de voi in vest,cand vreti fugiti la unguri sau austrieci,noi ne gandim de doua ori inainte,si nu ar fi distanta problema mare ci starea drumurilor,apropo ati fost cumva in Belgrad,ne bate gandul sa dam o fuga de 1 mai.
Eu imi beau cafeaua si mai tarziu plecam in Bucuresti sa dam o fuga si in ikea,trebuie sa luam protectii pt colturile meselor,pt prize...are deja doua julituri,una in barba si una pe nas.
mami fericita cu Alex
siacob spune:
Neatza!
Hop si eu la
Pogos, La multi ani! Sa ai parte numai de bucurii de la ingerasii tai!
Giova, si eu sunt matinala. Azi am avut trezirea la 6.30 ca doar e weekend. In cursul saptamanii doarme pana la 7, dar azi daca vroia si tati sa doarma mai mult, musai sa ne desteptam devreme
Intrebam de incaltamine, nu din cea speciala, pentru copiii cu probleme, ci de ghetute din alea mai inalte de glezna. M-am uitat prin magazine, majoritatea sunt pana la glezna. Pediatra mi-a recomandat sa o tin incaltata si afara si in casa daca incepe sa stea in picioare cu ghetute cu talpa tare, cu talonet si mai inalte de glezna, sa nu clace stramb.
Acum sunt un pic bulversata de ce au scris fetele, Clara si Mqqm. Inteleg ca recomandarile primite de voi sunt pentru picioarele goale sau incaltamine din piele cu talpa cat mai moale?
tanimi spune:
'Neata!
Ungaras, Clara, MQ, Giova, Blanca .
Eu nu am specificat, insa ma refeream la ziua de zi cu zi (halal exprimare ). Ca daca se apuca de marsaluit e mai greu sa ii legi de un copac la umbra, desi poate e o idee si asta . Noi am stat nu prea mult afara, ca vremea nu prea tine cu noi (ploua si acum cu galeata) si Iarinelul meu a prins ceva culoare, cum zicea si Blanca - pe manute si fata. Ea are si tenul tare deschis si sincer imi e groaza de zilele cu soare din ala "suparat foc". Stiu insa ca e bun soarele pentru fixat vitamina D, deci nici fara el nu e bine.
Cat despre mare ... hhhmmm, mai avem pana acolo, dar nici acolo nu-s lamurita. Blanca de unde ai luat costumul Evitei? Eu am gasit doar pe net, asemanatoare cu cel al Pepitului de MQ, insa compozitia e 80% nylon si 20% elastan sau chelcheshoz asemanator. Amu intrebarea mea e: cum sa o tin io in asa ceva in caldura? Ma gandeam ca mai bine iau 10 tricouri albe de ale mele sau tat-su din bbc si m-am scos (clar ies mai ieftin ). Oare al lui Oliver cum e?
Cat despre creme ... la noi inca nu au adus anul asta . Si m-a bagat MQ in ceata sunblock si sunscreen (care o fi diferenta? tre sa cercetez sau astept sa mi se dea mura-n gura); la noi, cum bine stia ea, toate is lotiuni - some things never change .
Despre incaltaminte - eu ii dau papucei si in casa (is io mai friguroasa) iar in hol si bucatarie avem gresie pe jos si imi e mie frig sa o vad desculta. Iar despre pareri si eu asa stiu ca Siacob ca la noi (in RO) asa se recomanda: talpa tare. De citit, am citit ca ar fi cum zic Clara si MQ si mi se pare mult mai logic. Acuma fiecare cum crede ... Oricum, Iarina e mai activa afara, ca sunt catei si copii dupa care merita sa alerge .
La capitolul papa noi am inceput un nou sezon: un fel de autodiversificare. Adica nu mai vrea piure nimic, dar nimic, vrea sa pape ca oamenii mari, sau mai bine zis cateii; adica vrea bucati sau sa muste, dar sa nu puna mana , ori ii dau eu, ori vrea sa ia cu gurita direct de pe masa. Asta e, ne conformam. In schimb tare as vrea sa stiu care are vreo smecherie pentru renuntat/rarit mesele de noapte. Iarina papa noaptea mai mult decat ziua: la 20 la culcare, 2, 5 si 7:30-8 dimineata. Astept ponturi, platesc bine.
Noce ce trist! Sa ii ajute DD sa treaca cu bine de momentul asta dificil. Vazut ce frumos papa Filip piersicuta.
Si nu in ultimul rand La multi ani Pogos! Sanatate, fericire, iubire si liniste!
Sa aveti o sambata cu soare!
Moniland spune:
La multi ani, Pogos!!! Sa ai parte numai de fericire!
Eu inca nu le-am luat costum de baie, dar trebuie sa o fac ca vom merge pe litoralul bulgaresc la inceputul lui iunie.
Clara, tu cand si in ce zona vei fi la bulgari?
Misto scaunul de masina a lui Bryce! Ma gandeam sa schimb si eu scoica cu un scaun de masina ca vom face drum lung in concediu, dar fetele mele nu au decat 7 kg, respectiv 7800 gr. Sa vad ce gasesc pt kg lor.
In casa le tin in ciorapei, body si tricou, iar pt afara avem ghetute pana la glezna.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
theea spune:
POGOS LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE
Noce imi pare tare rau multa sanatate si putere sa treceti peste tot
Anemona dulce tare flacaul tau
Am fost ieri la cantarit gogoasa si are 8500kg la 7 luni si o sapt sunt multumita a luat 400 de gr in ultimele 2 sapt .
Fetele am si eu o mare intrebare mie mi-a venit luna trecuta pt prima data CM si acu se incapataneaza sa nu mai vina e k asa s-a mai intamplat cuiva sau o fi "cu ochi"cum zicea nu stiu cine???????????
Ma duc sa hranesc broscuta mar facut la abur(inca nu am curaj sa il dau crud)banana si bucuite
http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/Alessia67Luni#
la tufa
cezara
blanca000 spune:
Tanimi eu www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_224020223345_-1?breadcrumb=Home%7EKids%7ESwimwear %26amp%3B beachwear" target="_blank">acestcostum de baie i-am luat Evei.E nailon cu lycra..dar asa sunt costumele de baie.
Ma gandesc ca e ideal de piscina mai protejeaza de apa aia cu clor.
Probabil ca o sa ii iau si unul intreg fara maneci si fara picioare.
Insa tare mi-ar placea sa o las si in fundu' gol...ca asa imi plac copii dezbracati la plaja..insa soare asta e tare dusmanos cu pielea lor.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
blanca000 spune:
Pogos LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de familia ta frumoasa
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Corinna1982 spune:
POGOS!!!
IvanoiuAdela!!!
Fetelor, sa fiti fericite, iubite si sa aveti numai bucurii de la puiutii vostri mari si mici!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)