Ati emigra in alta tara? (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Neah, el scrie pe DC doar in timpul programului. Acasa nu il lasa nevasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

da, de aia zic, ca a postat after me, so...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Nu pricep de ce ti s-a pus pata pe New Jersey, dar in fine ... fiecare loc de emigrare are avantajele si dezavantajele lui. Dar daca vrei tu ca New Jersey sa fie un "no-no" pentru emigrare, works with me. Sa ii indemnam pe toti sa se duca la porumbul Indian(a) ca acolo umbla cainii cu colaci in coada.

Mergi la inceput

Ouups, mi-am cam luat-o
Nu mi s-a pus pata pe NJ, era doar un exemplu, ca ce simti dupa emigrare, mai depinde si de locatie. Eu nu am patriotism local referitor la Midwest, recunosc ca'i porumb si flyover. Oricum cand am venit am venit in California, acolo imi place.

Mergi la inceput

Eu nu am luat in calcul locatia cand am vorbit de emigrare ...daca ai fost atenta, am luat in calcul scoala care trebuie refacuta, banii cu care sa platesti scoala si departarea de parintii, rudele si prietenii din Romania.
Nu inteleg de ce m-ai luat pe mine exemplu daca vrei sa vorbesti de locatie ? Sunt convinsa ca la fel as simti si daca as sta in minunata Indiana.

Mergi la inceput

My bad.

Eu ziceam ca si locatia conteaza, dar poate ca gresesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

My bad.

Nu te cred ... ca te cunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Nu pricep de ce ti s-a pus pata pe New Jersey,

mah, dar aia vorbesc americana acolosha? au un accent, fratioare, nu pricep nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mah, ce tot ii dati cu Princetonu', ca nu-i nici acolo asa misto de trait, va spun io
Si mie mi-a ramas la suflet Australia, cu subtirimea stratului de ozon cu tot. Acu' daca ar avea si joburi in domeniul lui Ruxij.. altfel, mere si-n California, seamana suficient de mult.
Ce m-a surprins insa a fost cand am citit descrierea lui Bird, mi-am dat seama ca s-ar potrivi foarte bine si pe-aici pe la noi prin Texas. Nu m-as fi gandit niciodata sa compar Texasu' cu Australia. Si mai avem si viata culturala meseriasa, pe bune, si mai e si de-a moaca de multe ori Gata, mi-am pus perspectiva noua la pachet si-am plecat acasa sa-mi scot barbatu' din depresie.

Lai

Mergi la inceput

Lai, iti zisei io ca texasu nu e asa naspa

Mergi la inceput