Ati emigra in alta tara? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Da, si sa stii ca la tine ma gandesc cand ma trece valu' de infatuare texana - uite ca stia Ruxij ce zicea

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Stati fetelor ca vine imediat Guestus si va zice cum este treaba si cu Texasul!
De Chicago sa nu va legati ca este cel mai frumos oras dupa Bucuresti ! Ntz, ntz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui lai

Da, si sa stii ca la tine ma gandesc cand ma trece valu' de infatuare texana - uite ca stia Ruxij ce zicea

Lai

[omulet satisfacut] lol

Petra, nu da, ca de Chicago am zis de bine. De fapt nu mai zic nika de rau de nici un loc de acum, ca ma ia lumea patrioata locala la cafteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Petra, pai Texasu' cre' ca l-a trecut deja in revista, or mai fi si altele la rand

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ce-i acilea fratilor?Se punea problema daca emigrarea e o idee buna sau nu, si s-a ajuns la sezatoarea americana?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am o teorie, ar putea fi gresita dar am sa incerc. Guestus a fost plecat pe afara cativa ani, nu a reusit sa-si gaseasca locul si s-a intors in Romania. Cred ca e posibil sa se fi intors si cu un pasaport strainez. E mult mai usor sa fi detasat si sa treci cu vederea lipsurile societatii romanesti cand ai un as in maneca si daca de exemplu copilul tau se imbolnaveste te urci in avion si il tratezi altundeva si nu trebuie sa stai neputincios sa-l vezi cum sufera sau sa te bazezi pe bunavointa unor necunoscuti inimosi sa poti sa-l duci la tratament. Cum am spus, e posibil sa ma insel dar am asa un feeling .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nu cred ca a fost nicaieri Guestus, poate doar in excursie. Credeam ca toata lumea s-a lamurit ca el vrea doar sa ne enerveze si dupa aia sa isi rada de noi cum picam de proaste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sezatoarea e canadiana, te rog!

Citat:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA

Ce-i acilea fratilor?
Se punea problema daca emigrarea e o idee buna sau nu, si s-a ajuns la sezatoarea americana?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Lai, Ruxij- na ce sa fac dca nu am citit chiar tot , tot !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui lai

Lai

[omulet satisfacut] lol

Petra, nu da, ca de Chicago am zis de bine. De fapt nu mai zic nika de rau de nici un loc de acum, ca ma ia lumea patrioata locala la cafteala

Eu una nu te iau la bataie in nici un caz pentru ca daca am emigrat nu mai sunt asa patrioata ! Nu?!

Mergi la inceput