Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

seara buna. As vrea sa fac un conspect lung dar nu stiu dc imi amintesc tot, n-am scris de multicel
In primul rind Alyshuca draga, parca te vad catarata pe schele. Of, si-mi amintesc cit de greu imi era la David care plingea de mama focului de fiecare data. Incet incet a uitat luindu-si cite o masinuta preferata de acasa. Dar si la virsta asta mai are zile cind zice nu vreau la grasi c-o sa-mi fie dor de tine. Deci...depinde si de copil si de gradul de adaptabilitate. EU cred ca Vlady se va obisnui.
Ce voiam sa-ti mai spun ca la cresa sistemul e de daycare, nu prea e in responsabilitatea lor sa faca activitati la virsta asta. De-abia gradinitia are si functionalitatea asta. Totusi la noi de ex fac si activitati, lipesc hirtiute colorate in forme desenate pe alta hirtie, picteaza, cinta, el imi arata cum face gimastica cu ei si cum invirte miinile la bate vintul frunzele. Deja vine vara si vor iesi afara. Mult timp nici nu e sincer vorbind pt ca au multe mese, gustarele,spalatul pe miini, schimbatul(la citi sunt dureaza si astea), putina joaca si somnic. Deci sincer iti spun la astea de stat nu tb sa te bazezi pe cine stie ce activitati...
Luminel, draga de tine, sper sa rezolvi repede si fara dureri si costuri mari
Belleane, sanatate multa si voua!! Si pe Matei l-a apucat iar tusea...Cred ca de luni de la vintul ala. L-am bagat iar pe aerosoli.
Am vazut o gramdada de pozici Gabitzam, Mihaser, Micaela, Cleo, Desiree, SImonix....Numai copilasi frumosi ce sa mai zic...O incintare.
Micaela, cit de slaaaaba esti!!!!!Felicitari pt ca te mentii de fapt, ca ai slabit parca mai prin iarna asa.
Dani, pai cu asa fata frumoasa tu esti cu depresie?? Nu se poate!!! E o frumoasa, sper sa te simti bine repejor si sa intri mai des cu vesti.SPer sa se adapteze incet incet si Vlad la situatie...OOf, ce greu e!

Lorich, ce faceti??
Crina, ma bucur ca v-a mers asa bine astazi...s-o tineti tot asa!
FUg la Matei la aerosoli si tratament. Cam tuseste

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE
...
Victoria in Cuba -mamicule unde gasesti asa minunatii de toalete? si am mai vazut o apa de o culoare mirifica si ma gandeam ca poate exista totusi viata si dupa pneumonie, si dupa iarna asta lunga.

Of, daca tu ai stii cat umblam noi doua prin magazine... toata iarna acolo ne facem plibarile, in magazine si e imposibil sa nu cumparam ceva. Mai ales ca daddy ne-a anuntat cu vreo 6 sapt. inainte de plecare Si apa... da, e absolut mirifaca, e superba, Varadero are cele mai frumoase plaje din Cuba si printre cele mai frumoase din lume.
Pupam dulce sa treaca repede si fara urmari pneumonia.

Vreau sa ma laud: am inscris-o azi pe Victoria la inot si la un club unde sa ne jucam cu copiii. O sa o duc in fiecare zi si miercuri si vineri dimineata la inot. Sunt tare fericita de realizarea asta.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Alysh mi se rupe inima si mie cand scrii... Nu stiu, eu zic sa ai incredere in copilul tau, si mie mi se pare ceva aiurea, mai ales ca l-am vazut in filmulete pe Vlady ca e un copil inteligent si curios, daca ar fi activitati cred ca nu s-ar plictisi si nu ar plange atata. Mie una chestia asta cu pusul la olita in turma mi se pare de-a dreptul ridicol. Adica facem toti la unison. cand vrea doamna educatoare, nu cand vrea vezica noastra.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Alysh, nici mie nu mi se pare ok, si eu zic sa ai icredere in instinctele tale de mamica si daca e posibil du-l in alta parte. Mi s-a rupt inima citind mesajul tau.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Va multumim ca ati vizionat pozele!

Alina eu stau chiar langa o gradi de stat...Desi as plati infinit mai putin aici ii multumesc lui Dzeu ca am bani sa ii duc la o gradi privata. Nu stiu ce sa zic...si mie mi se pare atitudinea personalului jalnica...Le vad pe educatoare cat de putin sunt implicate...Sincer eu daca as fi educatoare cu tot salariul mic pe care l-as avea cred ca as veni si cu chestii de acasa numai ca sa-mi fac orele super frumoase cu cei mici...Eu personal cred ca pe vremea noastra erau altfel...Stii ca am avut in toamna un episod cu Cri...nu mai vroia sa mearga la gradi ptr ca ii venise o educatoare din asta mai in varsta cu 42 de ani experienta? Dupa o luna educatoarea respectiva a plecat...au fost mai multi copilasi care au avut pb din cauza ei si s-a smuls raul din radacina...Din pacate intr-o gradi de stat cred ca lucrul asta se produce intr-un an...in cel mai optimist scenariu...
Va rog nu dati cu oua...asta e parerea mea...sincer as vrea sa platesc doar 10 ron pe zi ptr 2 kinderi...insa eu consider ca diferenta de pret intre o gradi particulara si una de stat merita...Macar acum, ca la scoala...sper sa ne stabilim in Germania pana atunci

Ylari eu i-am facut reclamatie unuia dintre vecini care tot isi scapa cainele pe strada...si zicea ca nu e periculos...Paradoxal mai nou are pe poarta inscriptie cu Caine Rau!

Revin!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Mihaser am vazut si pozicile voastre, foarte frumoase, aveti un aparat profi, nu?

Da Doloress ne-am luat un aparat mai profi un pic si suntem foarte incantati de el...e de vis...Ma tot gandesc ce poze frumoase am face prin diferite colturi ale tari...

Eli si Cri seamana un pic fizic, dar la temperament...Eli e colerica... e incredibila...daca nu se face voia Mariei Sale...gata circu`...la minut si oriunde...nu prea se jeneaza! Se tranteste, tareste pe jos...cu hainutele alea pe care si eu ma straduiesc sa i le cumpar te miri de pe unde, care mai de care mai bio ...si madam e o baietoaica...Paradoxal la gradi e cea mai iubita, cea mai cuminte, ridicata in slavi, nu plange...Acasa, in schimb, sterge cu noi podeau ...Partea buna e ca ptr ea nu prea exista imposibil...e foarte ambitioasa si vrea sa faca tot la fel ca si Cristi...Culmea de multe ori ii iese!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Dimineata a facut Vlad o criza ... dupa ce a plecat taica-su s-a lipit de usa si a urlat cat a putut de tare vreo 15 minute in ciuda faptului ca eu ii repetam ca sunt cu el, ca il iubesc si am grija de el si o sa stam amandoi si o sa ne jucam, etc. Daca am vazut ca nu-l conving m-am retras intr-o camera dar in vizorul lui, am luat culorile si o carticica si m-am apucat sa colorez, eram disperata, nu stiam ce sa mai fac. Dupa vreo 3-4 minute (timp in care urletele scadeau ca intensitate) a venit incetisor curios sa vada ce colorez.

Ooof, se pare ca inca nu m-a iertat pentru "abandonul" de 2 zile cat am stat in spital. Sper sa treaca perioada asta ca-mi sfasie inima cand il vad ca ma respinge.

Dani, mami fericita de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Dani si pe mine m-a respins Cri vreo 3 luni...nu vroia sa il culc eu sub nicio forma si tot dupa al meu se tinea...sau dupa mama. Ce mult ma durea si pe mine, dar stiam ca o sa treaca...cu multa dragoste si multa rabdare o sa treaca totul...E normal sa ii fie greu!
multi din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Hai ca intru si eu, mai pe inserat asa. Mai, decand cu serviciu asta de nimic nu mai am timp si cand te gandesti ce le invidiam pe fetele ce mergeau la munci
Doloress cutu nostru e un nazdravan la fel ca stapana-sa, astia 2 se indeamna la nazbatii si mai nou Daria da vina pe el. Mama, da sa vezi ce il iubeste, l-am inchis intr-o zi pe balcon, din neatentie si ea l-a gasit, pe mine m-a certat si pe el l-a luat sa il mangaie si sa-l dragaleasca. Sunt draguti amandoi, nervi sa am

Alysh uff e nasol ca ai indoieli referitoare la cresa. Ceilalti copii cum ti s-au parut? e jale mare dimineata pe acolo sau cei mai vechi vin cu placere, pt mine sa stii ca a contat forte mult faptul ca nu am vazut niciun copil maraind dimineata, nici macar lunea. La noi la gradi, vinerea ne trimite programul pe saptamna urmatoare -obiectivele (cel mai tare ma distreaza cand vad ca au si matematica ) in plus sunt si optionale(contra cost, desigur) asa ca au activitati. Sa va zic ca Daria a facut senzatie la dans? Normal ca am inscris-o la optionalul respectiv, au o sala de balet foarte frumoasa si ea e super incantata, imi arata cum face ea cumpana si spagatu
Si cu toate ca de activitati nu duce lipsa, tot mai are momente cand zice mama-mama
mi_bebelina stiu ca tu esti educatoare, nu? daca am retinut eu bine zi-mi si mie sunt copii care plang mereu dupa mama lor, adica o dau de la 2 ani si ma tine asa pana la 7ani?

Desiree ma gandeam eu ca bruneta e a mea. Incep si eu sa ma obisnuiesc cu faptu ca fii-mea e 'negruta' desi eu parca o vad mai albisoara ce eleganta e Victoria, m-ai imbolnavit

BELLEANE sanatate multa micutei. pana la urma ce ai facut? tot cu bona sau o dai la gradi?

Luminel, uff ce ai mai patit si tu, cred ca e foarte dureros. Despre operat am avut o colega in camin care s-a operat la spitalul ala de pe grivitei si a fost multumita, acum cred ca exista multe clinici particulare cu doctori cunoscuti. Sanatate multa.

Simona iti cerui prietenia pe facebook, dupa ce am vazut o poza de-a ta la Gabitza, asa ca sa nu te aud de slabit, pleaca de aici ca nu vorbesc cu tine.
Am reusit si eu sa slabesc si acum toata lumea se minuneaza, paca as fi fost grasa toata viata Da sa stiti ca odata cu kg declar pierduti si sanii, gata am ramas fara, abia ce ma obisnuisem cu

We asta ne ducem toti din firma sa sarim cu parasuta, abia astept, v-am zis ca am numai colegi pustani? Hop si babutza de mine la sarit, abia stept
Gata ma duc la culcare, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetele - a avut cineva febra care nu cedeaza nici sub novocalmin ? Vorbesc de febre mai mari de 39.5. Se pare ca avem enterocolita si am facut cunostinta cu sistemul sanitar romanesc (pprivat, e drept, dar la fel de dezamagitor). Bebe a pierdut 500 de grame intr-o zi, frige peste toate medicamentele posibile si nu a dormit decat f putin. Sa zic ca nu a mancat nik azi (a vomat si ceaiul).

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Mihaela super poze si super copii. Chiar ca seamna unu cu altul sunt si apropiati de varsta. Si Eli are tenul masliniu, da ea are parul mai blondut spre deosebire de tigancusa mea, de la Targoviste li se trage culoarea pielii si caracterul cred ca tot de acolo din ce povestesti
Eu si cu aparat bun tot fac pozele miscate sunt talentata tare plus ca sunt super zmucita. I-a ramas lui Stefan de la taica-su un aparat mai smecherut si eu nu am reusit sa fac o poza cum trebuie, tot pe ala mic si cazut pana la urma il car dupa mine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Fetele - a avut cineva febra care nu cedeaza nici sub novocalmin ? Vorbesc de febre mai mari de 39.5. Se pare ca avem enterocolita si am facut cunostinta cu sistemul sanitar romanesc (pprivat, e drept, dar la fel de dezamagitor). Bebe a pierdut 500 de grame intr-o zi, frige peste toate medicamentele posibile si nu a dormit decat f putin. Sa zic ca nu a mancat nik azi (a vomat si ceaiul).

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

La noi la novocalmin ceda, dar tare ii dadea stomacelu pe dos, am fost odata noaptea la urgenta la medlife si i-au pus alea un supozitor, dar nu mai stiu cu ce, am inteles ca se foloseste in spital.
Multa sanatate

Mergi la inceput