Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Am vazut poze de 2 printese, de Cleo si de Mihaser. 2 frumuseti de fetite si tenul fetitei lui Mihaser ma innebuneste! E superba cu pielea asa inchisa . Victoria era si ea la inceputuri mai negrutza, ca mami, acum s-a albiiiit tare, e ca daddy._ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Desi cred ca te referi la Daria

Reallaura spune:
Danicris e superba micuta!! Ce ma bucur de vesti bune, bine ca se inteleg copiii...vad ca a devenit curios Vladucu!
Sper ca si tu esti mai bine!
Mihaser haaaai, maaaaa, cu ce naduf plange ELi ca i-a luat iepurasul...mi se rupe sufletul. Sunt f frumosi si au inceput sa semene! Imi palc pozele. Artistice. Profitati de aparat! ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
Desi cred ca te referi la Daria ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Iertare!
Asa e, vazutsem printesa de Micaela, dar acu am vazut si printesa ta, Mihaser, care are ten la fel de frumos

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am vazut si Vladuc cel frumos, fratior mare de-acum
de surioara mica si scumpica foc, foc, foc!

_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Vazut si eu poze de Andra mica si scumpa!!!! 

Mii de pupici mamico, vezi ca incepe sa fie mai bine? Vladuc e un frumos si... imi place tricoul lui (mesajul)!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Yupyyyy! In sfarsit am reusit sa descarc si restul de poze! Tare m-am temut ca s-a paradit si camera asta.
Nu-mi era de camera, imi era de poze, evident. Am mai pus poze, incepand de aici, dar imi cer scuze, sunt amestecate... ca asa le-a descarcat
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Cuba2010#5457165429234881762
EDIT: Pozele noi sunt la inceput, de unde e linkul, si pozele ce le pusesem zilele trecute sunt ultimele.
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
mi_bebelina spune:
Buna dimineata fetelor!
Am vazut si eu poze cu tiza Eliana de Mihaser si cu fratiorul ei, cu Victoria, cu Sorelina si Vladuc, cu brunetica Micaelei, cu barbateii lui Gabitzam, verisori iubareti de Laurica si Simonacip….toti sunt niste frumosi, felicitari mamicilor pentru asa pui!
Alish, cum mai e scumpa la gradi? Nu trebuie sa-ti faci griji, se va adapta el pana la urma…..rabdare, rabdare, rabdare….Vladi e baietel mare, intelege ce ii spui, asa ca eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti mereu cu el despre gradi, ca acolo merg toti copiii asa cum tati merge la serviciu etc. Statul cu el acolo o perioada nu cred ca i-ar face bine dupa aceea ca intervine obisnuinta si sigur nu ar face bine celorlalti copii.
Doloress, felicitari pentru intarcare si pentru puterea de a-l fi alaptat pe Patrik pana acum.
Desiree, iti tinem pumnii si tie iubita sa va descotorositi de “titzi”!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Reallaura spune:
Neata

Am uitat sa urez binevenit mibelbelinei si sa o tina pe Deliutza pofta de mancare!
Azi am program full de curatenie si sper sa apuc sa ma vopsesc
va doresc o zi buna
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
Danicris spune:
Neatza, fete dragi. 
Vladuc s-a hotarat sa ne dea trezirea la 6 si sa ne si tipe putin sa fie sigur ca nu atipim la loc.
Georgiana, saru’mana. 
Mihaser, ai doi copii minunati, iar tu arati foarte bine.
Laurita, saru'mana pentru aprecieri. 
Desiree, multumesc. 
Ylari, saru’mana. Daaaaaa, pe spatele tricoului scrie “not me”, e misto mesajul da’ eu abia astept sa mai creasca putin, sa vorbeasca, sa …, sa … Probabil atunci imi va fi dor de el micut cum este acum. 
Fetelor, mai este vreun copilas care nu vorbeste sau am ramas ultimii ? In afara de mama, tata, caca, papa, apa si ou nu zice nimic, iar eu abia astept sa vorbeasca pentru a-si exprima mai bine dorintele. E adevarat, il inteleg si acum insa sunt si momente cand nu ma prind ce vrea.
Va pup, astazi suntem singuri, i-am dat liber lu’ mama sa vad daca fac fata cu amandoi. Doamne ajuta !
Dani, mami fericita de
Vlad Andrei 23.06.2008
si
Andra Elena 31.03.2010