Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
Micaela06 spune:
Buna,
Eu azi sunt libera
, dupa 2 zile de munca aveam nevoie de o mini vacanta, ce sa zic am inceput bine 'muncile' 
Alysh, pupici piticului, ce sa iti zic... stiu cum e
Uite la gradinita noastra se poate face cum vrei, dar nu stiu sa iti zic care e cea mai buna metoda, la inceput stateam si eu pe acolo, de se saturase si miss de mine, incercam sa plec cand era ea prinsa in febra jocului, dar tot greu era, tot plangea dupa mine, apoi am ajuns la concluzia ca 'boala lunga, moarte sigura', asa ca o duce dimineata Stefan si o iau eu seara... sa vezi iar ce tragedie cand n-am put eu sa ajung si l-a vazut iar pe tac-su. O reteta universal valabila, nu cred ca exista, toti suntem diferiti. Acum tu trebuie sa te gandesti ce alte posibilitati ai, ca vine acus bebelina si sa te intaresti in primul rand tu, pana la urma nu poti sta cu el toata viata. Eu sunt uimita de ceilalti pitici de la Daria din grupa cum spun pa-pa mamicilor si intra zambitori in clasa, sper sa ajunga si fata mea asa.
Daria saptamana asta e in vacanta sa vedem cum o sa fie de luni ![]()
Va pupam si mai intram
Reallaura spune:
Ali trening pt cresa eu luasem din piata, doar pantalonii, 15 ron. pt cresa nu are rost sa dai mai mult.
Cleo e scumpa foooc Mara, are o guritaaa
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
Alysh spune:
Micaela, adaptare usoara si voua! Asa imi doresc si eu sa-l vad pe VLad mai linistit mergand acolo, chiar daca mai maraie dar sa nu mai vad in ochii lui disperarea aia de abandon

Adevarul e ca orice metoda ai adopta tot langa mami e mai bine, dar vb ta, nu-l poti tine o viata langa tine!
si sa ne mai tii la curent, sa vii cu vesti bune!
Cleo, ai dreptate tre' sa ma tin tare! E greu si cu hormoneii ca ma apuca sensibilitatilii mai ales cand e vb de copilul meu.
, haioasa mai esti! mi-a placut faza cu Mara rusinoasa ca vine cu ambii parinti
Vlad dimpotriva, daca l-ar putea aduce tot familionul si eventual sa stam acolo cu tontii cred ca s-ar simti linistit, off
ALI, mami de Vlady si
29+ cu
Luca
Doloress spune:
Azi mi-am inceput ziua frumos, cu doua seturi de poze, de Robertel smecheras in Romania si de Mara cea sturlubatica si balaie
, o frumoasa si jumate!
Aelita ce ma enerveaza pe mine comentariile astea gratuite! Uite de asta mi-e mie imposibil sa mai traiesc in Romania, mentalitatea asta de capra vecinului si bagat unde nu-ti fierbe oala, ma scoate din minti. Pupici multi,
mamici extraordinare ca tine ar trebui sa aiba si 10 copii! Unele ca ele probabil nu stiu sa aiba grija nici de unul.
Danicrs bine ai venit acasa! Felicitari inca o data, speram sa treaca perioada de acomodare cu bine si sa plece depresia! Ai sa te descurci, ai sa vezi, Vladuc e un copilas cumintel din cate mi-am dat eu seama, cand ai probleme vino la noi si povesteste, sunt sigura ca mamicile cu 2 pitici o sa-ti dea sfaturi tare bune!
Alysh eu una cred ca e mai bine sa ramana mama cate putin in fiecare zi la gradi, aici asa e, normal daca vrei tu. Depinde, cum zicea si Cleo insa de copil, fiecare situatie e unica. De asta imi plac mie aici mediile familiale, copilul e ca intr-o familie cu mai multi copii, e o casa de oameni, normala, o singura educatoare e altfel atmosfera mai ales pentru cei mititei. La noi a ramas taica-su vreo saptamana cu el, insa n-am avut de la inceput nici o problema, era fermecat de-a dreptul, si azi dimineata, nu stia cum sa iasa mai repede pe usa, dupa 4 zile de stat cu noi, am fost cam dezamagita ce fericit era cand i-am zis ca merge la gradi. Imi facea numai bezele si bye-bye, sa plec mai repede de langa el. Dar asta e copilul meu, disperat sa socializeze.
Raportam cu mandrie patriotica una bucata Patrick intarcat!
De vineri am inceput procesul, m-am enervat ca statea agatat numai de tzatza, afara era frumos, soare si el nu voia nimic, voia la tzatza. Asa ca i-am zis gata! Am fost consecventa, a mai plans dar n-am cedat, l-am luat mereu cu altceva. L-a culcat numai Gabi zilele astea, cand s-a trezit noaptea i-am dat laptic, l-am mangaiat pe spate, pe capsor, l-am luat in corabioara, si somnul de amiaza ieri a fost OK, i-am citit povesti si incet incet a inteles cred. Mai ofteaza si ma mai mangaie asa pe tzatza, insa nu plange, a fost mai usor decat ma asteptam. I-am zis ca e baietel mare si tztaza nu mai e buna pentru baietei mari, numai pentru copii mici. Nu stiu cat a inteles el, dar vad ca se resemneaza incet incet. A ajutat mult faptul ca a fost cald si frumos, am iesit mult zilele astea, plecam de dimineata si ajungeam seara, am colindat toate parcurile posibile din imprejurimi. Oricum eu sunt super incantata, ma asteptam sa fiu nostalgica, insa nu, parca am scapat din inchisoare, ultimele luni au fost destul de grele, avea zile cand sugea ca un bebe mic, din jumate in jumate de ora, cu pneumonia lui.
Ma intorc la munci ca am tras destul chiulul. Tare bine a mai fost in vacanta cu piticotul! Abia astept intr-o saptamana jumate sa mergem la sora-mea si sa vina ai mei! 
gabitzam spune:
Ne-am intors ieri de la Bran. A fost dragut si relaxant, iar copiii au fost super fericiti. Vremea a fost buna, ne-am plimbat, dar am si mancat cam mult
am mancat de toate, ciorbe, fripturi, salate, tot felul de branzeturi si mezeluri, oua, pasca, cozonac, prajituri.
Astia mici au ciugulit nitel asa, nu s-au prea omorat cu mancarea, ei la restaurant aveau treaba sa se fugareasca cu ceilalti copii. Era plin de copilasi, toate familiile aveau cate 1-2 pitici. Acolo la hotel e si loc de joaca si au avut loc de miscare non-stop. Raducu parca in fiecare zi mai invata cate un cuvant.
Am fost in Brasov de doua ori la plimbare, mie imi place tare mult in Piata Sfatului, iar astia mici erau in delir fugarind porumbeii.
Intr-o zi a fost petrecere pentru copii la piscina hotelului, rost de balaceala pentru Andrei. Raducu nu prea a gustat momentul.
In ultima seara a fost petrecere in aer liber cu miel la protap, bulz, vin fiert si tuica fiarta, muzica populara si dansatori. A fost simpatic.
Am pus si poze. O selectie doar, ca am facut foarte multe. Aparatul este nou si am incercat fel de fel de setari si variante.
Vedeti poze aici.
Azi am fost libera dar nu prea m-am relaxat cu copiii acasa, ca mereu e balamuc. A fost si pediatra ca Raducu a reusit sa raceasca la munte.
Acum dorm si am putut recupera din urma, am vazut poze multe puse de Cleo, Laura, Simonix, Desiree, Chinabulina.
Alysh, felicitari pentru masinuca rosie
Sa o conduci cu placere si fara nici o problema.
Dani, felicitari din toata inima pentru puiuta mica Andra Elena! Draga de tine, te inteleg, iti inteleg nelinistile si teama. Nu pot decat sa te incurajez si sa-ti spun ca nu e atat de rau cum pare acum, o sa te descurci si peste cateva luni totul o sa fie uitat si o sa-ti creasca inima de bucurie si de mandrie.
Alaturi de SEBI
Doloress spune:
A si de ce mai imi plac mie mediile familiale, pentru ca sunt copii de toate varstele. Patrick incerca mereu sa-i imite pe cei mari, asa ca daca i-a vazut pe ei ca nu plang, ca se joaca, ca mananca singurei, incet incet a vrut sa faca si el la fel. Plus ca cei mari l-au luat si l-au atras in jocurile lor, cei de-o varsta cu el nu prea stiu sa faca treaba asta.
cleo78 spune:
Doloress, felicitatiuni pt intarcare!!! Ai baiat mare!! A trecut greul, de acum incolo va fi parfum 
Asta romaneasca cu capra vecinului ... e invidie.
Multumim si de complimente
la toat lumea pt pozele cu Mara Domnisoara. pai daca voi nu prea puneti poze...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Ali ce nasol tb sa fie!! Mai bine nu-l mai duci tu, si poate ii e si lui mai usor!
Doloress felicitari cu intarcatul.
Si felicitari pentru alaptat asa indelung. SI eu i-am povestit lui Mirci ca bb mic o sa pape tzitzi si de atunci e f atras de subiect, dar il intreb Mirci ce papa si spune ciorbita...
Gabitzule ce pofta mi-ai facut de munte. Frumoase poze, frumosi copiii si ce de bucate...
mi-a ramas gandul la ele, desi vorba aia...numai nemancata nu am stat zilele astea!
Mihaser
merci
Aelita vorba ta, asteapta scuze fetele respective ca poti sa -ti cresti singura 3 copii. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 15 de zile
chinabulina spune:
superbe poze, gabitza, cleo, laura, simonix 
multumim si noi de vizionare ![]()
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Simonix spune:
Hello si de aici, din paradisul cu bunici
Deci la Mangalia e invazie de bunici si strabunici :) Este super sa vezi atatea generatii in aceeasi camera - mai are rost sa zic care e vedeta ?
Sunt foarte placut surprinsa de reactia lui Robert, pe care nu am remarcat=o decat cu cei din familie: se uita la ei si efectiv se lumineaza la fatza cand ii vede, intinde automat mainile spre ei, parca e ceva mai puternic decat el, parca ar auzi chemarea sangelui
daca e sa fim melodramatici
Eu ii povestesc mult despre ei, ii arat in poze si se vede ca ii recunoaste. Cele mai emotionate sunt strabunicile, una de 88 si alta de 84 de ani, va dati seama. Minunat :)
Alysh uf ma gandeam ca poate se acomodeaza mai usor Vlad. Parca retraiesc momentele alea cand l-am dat si noi la cresa pe pitic. Ma gandesc ca asta a fost intr-adevar ceva tare greu si ma bucur ca la bb2 o sa am pe cineva in care sa am incredere, sper sa nu mai fie socul asa mare. Macar stiu la ce sa ma astept. Eu ce sa iti zic, tine-te tare, ca trece... Nu are cum altfel. Cat despre metode, eu am incercat mai de toate dar am remarcat ca doar stilul "smuls" a mers 
Eu am stat si cu el, sa se acomodeze - nu s-a acomodat deloc, statea plangand lipit de mine, eu plangeam si mai dihai, tanti incerca sa isi vada de ale ei, ceilalti copii se uitau mirati la noi... Am stat si cate o ora asa, pana la urma m-a convins tanti sa plec si ce sa zic, boceam pe strada de se uitau cu totii la mine. Dadeam 100 de telefoane, in fine... Pana la urma la noi a functionat asta: il duce Bogdan. Eu una nu ma mai bag - cu el era mult mai calm, Bobo il pupa scurt, ii explica pe drum (el era si mult mai mic) si cam atat. Tanti m-a lasat sa fac ce am vrut eu, dar m-a sfatuit sa il pup, sa ii spun ca ma intorc si sa plec, pur si simplu. Cica asa ar fi cel mai putin dureros pentru toti. Ma gandesc ca e ca un epilat
cu ceara, stiti voi, smuls - durut tare dar trecut repede... Pe cand daca smulgi asa, fashii fashii ... te chinui mai mult si doare la fel de tare Mda, ce comparatii fac si eu 
Oricum, cam ce sfatuiesc eu mamicile: nu ii duceti voi decat daca sunteti super tari. Cu taticii altfel se poarta astia micii. Nu va mai simtiti vinovate, doar stiti bine ca este o etapa necesara si ca este mai bine pentru pitici. Cu cat sunteti voi mai convinse de lucrul asta, cu atat trec si ei mai usor. Ganditi-va ca e normal plansul lor, ar fi ciudat sa nu fie atasati asa de tare, mai ales daca au stat doar cu voi pana acum. INcercati sa nu le tranmiteti starile voastre, al meu efectiv este oglinda mea si de cand am inteles asta ne e mult mai bine si comunicam mai mult.
Voila, cateva idei asa generale, evident ca totul este insa relativ. Dolores - ai mare dreptate cu cresa familiala, asa suntem si noi si cred ca este cel mai bine pentri pitici. Singura chestie e ca noi o sa avem de trecut un hop mai mare cand intram la gradi mare. Ma astept la momente dificile atunci. Deocamdata noi suntem foarte acomodati, dar multa vreme ne-a facut nazuri la dus, fix cum zicea si Cleo. Acum insa e tare bine acolo.
Aelita - super nasol comentariul, eu le-as fi spus ca incerc sa salvez natia crestia si alba
si ca o sa fac copii pana ii egalez pe musulmani
Si ca din cauza unora ca ele ne inghit "cotropitorii", ca nu fac suficienti copii nah !
Dani - m-au terminat pozele cu cei doi pitici, ti-am mai zis sau nu ? ca nici nu mai stiu. Si deci MAI VREAU UN BEBE - gata, am zis 
Iti urez sa ai putere si energie, sa treci peste depresie si sa te vezi mai incolo, fericita si linistita cu doi (sau poate trei
) copilashi 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe