Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 30
alex_andra spune:
Fetelor, am hainute de iarna pt 12-18 luni, de fetita.
Ce credeti, are rost sa le mai pun acum? Mai cumpara cineva hainute de iarna?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alexandrina spune:
alex_andra eu as lua haine in avans, dar nu de la categoria aceea.
A aparut prima varianta a "Manualului organizatorului" pe mail-ul bazarului. Sugestii de imbunatatire trimiteti tot acolo.
Deseara avem examen.
PS. A fost o gluma intarziata de 1 aprilie
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alex_andra spune:
oki, atunci incerc diseara sa ma adun si sa fac poze. Poate se gasesc mamici de bebe mici care vor sa cumpere in avans
Poti ajuta si tu!
Selene_Bunny spune:
alex_andra, crisis, va trimit acum lucrusoarele castigate sau asteptati sa mai aduc de vara (dupa mijlocul lui aprilie, asa), poate vi se mai potriveste ceva?
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny alex_andra, crisis, va trimit acum lucrusoarele castigate sau asteptati sa mai aduc de vara (dupa mijlocul lui aprilie, asa), poate vi se mai potriveste ceva? Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit Particip la bazaruri |
Selene, eu nu ma grabesc, mai pot astepta daca zici ca mai vine un trasnport
Poti ajuta si tu!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Am trimis si eu azi pachetelele pentru valenita+arcadia, ancadragoman si carminabulina. Criss81 vad ca esti de prin vecinatati, cum facem, iti pun bluzita la posta sau ai tu drum prin Cta si ne vedem? Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 blog revival - chestii gargaricesti video bazar "If you are unware of your choices, then you have none" |
azi am ridicat pachetul,multumim mult de tot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Actualizez acum
Cer ajutor fetelor, am editat si nu pot muta, nu mi apare albumul de licitatii la move
Multumesc, Laura
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
alexandrina spune:
Le mut eu.
Edit: Erau mutate.
Supralicitez H75, 14 lei. O actualizez.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).