Bazar (6)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

supralicitez H75 Trening Adidas pt 6 ani- 15 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Of, scrisesem un mesaj mai lung si l-am pierdut...

Reiau...

alex_andra, asa intentionez, sa aduc lucrusoare de vara, daca tot am si lista.

In alta ordine de idei, am 4 lucrusoare frumoase, dar nu le pot pune la Bazar, pentru ca, desi persoana care mi le-a incredintat a facut-o in scopuri umanitare, ma tem ca, daca le va vedea la Bazar, cu pret si asa, nu va intelege defel cum functioneaza Bazarul si va crede ca m-am pus sa i le vand, abuzand astfel de increderea ei in mine. Nu vreau sub nicio forma sa creada asa ceva, mai ales ca este posibil sa ajute si pe viitor.

Le-am intrebat pe Lora si pe carmina daca le-ar fi de folos, dar nu li se potrivesc. :(

Este vorba despre:

- o rochita cu bretele, cu masurile: de la bretelute si pana jos = 52 cm, de la subsuori si pana jos = 42 cm
- o salopeta din raiat, cu masurile: de la bretele si pana jos = 79 cm, de la subsuori si pana jos = 55,5 cm, crac interior = 37 cm, latime o fatza = 29 cm
- un tricouas cu 4T pe eticheta
- o pereche de botinute, 17 cm talpa exterioara

Poze, aici: http://img8.imageshack.us/i/lucrusoare.jpg/ , http://img360.imageshack.us/i/raiati.jpg/ , http://img8.imageshack.us/i/lucrusoare.jpg/

Daca le doreste cineva, eu i le trimit cu draga inima (de preferat, o singura persoana), puneti voi o suma in contul unuia dintre copii.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Selene, cam ce nr ar fi ghetutele?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Supralicitez H75, 17 lei. Actualizez.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Este in mail un link de downloadat un fisier docx, zice-se cu produse, eu nu am uneltele necesare sa-l vad. Nici userul nu l-am ghicit. Poate scrie in fisier.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Mesaj de la Flowers.
"Hristos a inviat! Fetelor am ramas, din nou, fara calculator. Am citit tot ce s-a scris in bazar (am net pe mobil) insa nu ma pot loga, implicit nu pot sa citesc PM sau sa scriu in bazar. Asadar, am sa achit saptamana asta toate produsele mele din finalizate, apoi nu stiu cum o sa iau legatura cu fetele. Am de trimis si colete pentru: koko_1, arcadia, tala. Poate imi trimit ele mesaj cu adresa la 0724216*** (cereti) sau pe mess ID: balosuflorinela. Imi cer scuze pentru incurcaturi. Am de ridicat niste produse de la kokiy daca doriti sa-i dati si ei PM cu nr de tel ID-ul. Va citesc greu, iar pt mesajul asta am facut scurta la mana si nici nu stiu daca am fost coerenta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Alexandrina, am citit manualul. Cred ca-l listez si-l lipesc de monitor. Dar ma pregatesc temeinic pentru examen.
Am pirceput si eu cum e cu prelungirea licitatiei cind mi-ai explicat in capiolul asta. Is mai grea de cap.

In alta ordine de idei, vad ca iar avem activitate. Super!

copiii mei minunati, Edy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Este in mail un link de downloadat un fisier docx, zice-se cu produse, eu nu am uneltele necesare sa-l vad. Nici userul nu l-am ghicit. Poate scrie in fisier.

Sunt de la Anuc, a scris la subiectul cu dezbaterea. Problema e ca docx-ul ala contine o lista de produse, dar nu vad pozele. Incerc sa mai iau odata arhiva, poate merge.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

nici eu nu vad nimic in fisiere. imi apare o pagina goala.

copiii mei minunati, Edy & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Legat de 'manualul actualizatorului', spune drept, tu faci si technical writing din cand in cand, asa e? E super clar si detaliat! Multumim mult!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput