Bazar (6)
Raspunsuri - Pagina 15
ducky spune:
Cosminique, sutienul de 90, ce cupa are ???
Weekend placut fetelor !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Arriel spune:
Supralicitez L 189 - 25 lei
Pentru produsele castigate, voi depune banii saptamana viitoare, marti sau miercuri
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
kid spune:
Cine a actualizat pentru L189, licitatia se incheie la 24 de ore de la ultima licitatie, adica 3.04 ora 21:41(ora la care a licitat Arriel).
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Am notat Kid ora corecta. Acum caut din urma sa gasesc unde mi-a explicat Alexandrina cum imi dau seama de ora uitindu-ma doar la poza.
Daca va incurc mai mult, sa-mi spuneti va rog. Sunt cam grea de cap cu tehnologiile astea.
copiii mei minunati, Edy & Daria
kid spune:
ana_l, te uiti la data de finalizare care scrie la poza; daca s-a licitat pentru produs si pana la finalizarea licitatiei sunt mai putin de 24 ore, modifici; de ex. la L189 scria la descriere, 3.04 08:53, Arriel a licitat pe 2.04 la ora 21:46, deci trebuie modificata ora astfel incat sa fie 24 de ore pana la incheierea licitatiei.
Nu stiu cum sa explic mai bine, poate reusesc celelalte fete.
dandusa Am mai castigat si eu o pereche de papuci care vad ca sunt la tine; si chiar vroiam sa iti dau PM azi dimineata sa te intreb, insa am uitat.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
dandusa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Ah si tocmai ce mi-ai pus azi un pachet... Am castigat pijamau de satin, bluza nike si bluza sport, verde cu masina pe ea. Mai ai adresa mea, nu-i asa? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
adresa o mai am,dar nu mai ajung f curand la posta
probabil in cca o saptamana
te anunt
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
alex_andra spune:
Supralicitez E182 - 17 lei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid dandusa Am mai castigat si eu o pereche de papuci care vad ca sunt la tine; si chiar vroiam sa iti dau PM azi dimineata sa te intreb, insa am uitat. |
bataitaaaa
si eu care m-am 'luptat' cu sotu' sa ma duca la posta azi
daca ar sti...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
valenita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Supralicitez: H72 - 11 Ron Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Cred ca aici s-a facut o greseala: carminabulina a supralicitat ieri la ora 22, iar dimineata cand am intrat era deja trecut la Finalizate. Stiam ca ar trebui sa treaca 24 ore de la ultima licitatie, ca asa orice poate supralicita in ultimul moment si castiga. Baietelul meu isi dorea mult bluzita aia, era tare necajit cand i-am zis ca l-a luat altcineva...