Bazar (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca vreau sa ofer ceva spre vanzare pt david cum fac?

si mai demult, demult, cand erau inca separate bazarurile am castigat si achitat 2 rochite, da nu mai stiu de la ce bazar si nici de la ce utilizator. daca mai stie cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Citat:
citat din mesajul lui valenita

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Supralicitez: H72 - 11 Ron

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Cred ca aici s-a facut o greseala: carminabulina a supralicitat ieri la ora 22, iar dimineata cand am intrat era deja trecut la Finalizate. Stiam ca ar trebui sa treaca 24 ore de la ultima licitatie, ca asa orice poate supralicita in ultimul moment si castiga. Baietelul meu isi dorea mult bluzita aia, era tare necajit cand i-am zis ca l-a luat altcineva...

... ca a luat-o altcineva, adica pe bluzita... uf, oboseala bat-o vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

si mai demult, demult, cand erau inca separate bazarurile am castigat si achitat 2 rochite, da nu mai stiu de la ce bazar si nici de la ce utilizator. daca mai stie cineva...

Faci poze la lucursoare si le trimiti pe mailul comun cu specificatie ca-s pt david. Le pui pret si descriere

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

Cristi, faci poza la fiecare lucrusor pe care vrei sa-l donezi pt David si le trimiti pe adresa bazargeneral@gmail.com impreuna cu expicatiile pt fiecare produs (gasesti exemple de ce trebuie sa scri in descriere pe prima pagina a bazarului) si suma de la care se place licitatia, plus userul tau de pe DC. Daca mai ai nelamuriri sa ne intrebi

Cat despre produsele castigate putem sa ne uitam in albumele bazarelor poate gasim urma rochitelor.
Edit: din pacate se pare ca sunt aici doar produsele castigate de cand e bazarul in noua forma, poate stiu fetele mai vechi cum sa te ajute

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

dandusa Nu e nici o graba, ii pui data viitoare; imi pare rau ca mai ai inca un pachet de pus.

valenita Am verificat si asa este; licitatia trebuia sa se termine azi, la ora 22:09. Nu stiu ce sa spun, imi pare rau de eroare, nu stiu cum s-ar putea indrepta, carmina a platit deja, caci bluza e trecuta in album.

sdcristian Ai castigat 2 produse de la nushulica:
http://entertainment.webshots.com/photo/2219586230101756654FBxHuP
http://family.webshots.com/photo/2071567740105333688hBQtIj
la bazarul pentru Ema.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valenita spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

dandusa Nu e nici o graba, ii pui data viitoare; imi pare rau ca mai ai inca un pachet de pus.

valenita Am verificat si asa este; licitatia trebuia sa se termine azi, la ora 22:09. Nu stiu ce sa spun, imi pare rau de eroare, nu stiu cum s-ar putea indrepta, carmina a platit deja, caci bluza e trecuta in album.

sdcristian Ai castigat 2 produse de la nushulica:
http://entertainment.webshots.com/photo/2219586230101756654FBxHuP
http://family.webshots.com/photo/2071567740105333688hBQtIj
la bazarul pentru Ema.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Nu-i nimic, imi dau seama ca este o munca imensa si mai pot scapa mici erori. Poate ar trebui o atentie ceva mai mare la produsele pentru care "se bat" mai multe persoane.
Pe pusti am sa-l consolez in curand cu tablouasul promis de Tala, am incredere ca va face treaba buna, McQueen tot va intra la noi in casa, dar pe alte cai:)
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

ana_l, multu' de actualizare, n-am mai apucat sa ma autoactualizez ca a trebuit sa dispar la bucatarie

valenita, si piticul meu e fan cars

mi se pare ca rochita bleu a fost licitata si castigata la bazarul nou de ellinia.. da, asa e
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruEma#5447611990304543714

ma duc sa ma uit daca mai e ceva de actualizat

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

In legatura cu bluzita cu mcqueen, eu propun sa se reia licitatia inca 24 de ore, asa ar fi corect

Mergi la inceput

ana_l, incerc sa iti raspund si eu la nelamurire: nu trebuie sa te uiti numai la poza cand modifici ora, te uiti la topic si treci ora de la ultima licitatie (+ 24 ore, adica acceasi ora ziua urmatoare), daca au trecut mai mult de 24 de ore de la licitatia initiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Arcadia, am ridicat hainuta de la tine. Multumesc si SARBATORI FERICITE la toata lumea!

Mergi la inceput