Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Imi amintesc ca de Craciun eram toate in priza cu gatitul, meniuri etc . Acum nimic ??? Denisa, 39 + cu bebe roz Maya RebeccaDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Eu, azi am vopsit oualele. Maine voi face salata boeuf si pt prima oara PASCA , iar Sambata voi face sarmale si friptura.
As fi facut si un tort
, dar o las pt cand vom face botezul.POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
37+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ladyD spune:
honeybaby m-ai distrat...cu visul tau...
esti o dulce
multumesc pentru rasp si incurajari....cand ma gandesc ca maine imi vad bebelina nici nu-mi vine sa cred
va pup si va voi tine la curent
40+
Ioanact spune:
Felicitari, Jasmine!
Bine-ai venit pe lume Cristian Robert!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
37+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
atb spune:
Felicitari Jasmine, Bumbitza, Yaia!!! Refacere rapida si mult laptic!!! Bun venit pe lume Cristian Robert, Ilinca, Alexia Briana!!!
Haide briza_marii!!!Haide Lara!!!
La multi ani, Ina!!! 
Noi suntem bine, sanatosi, doar ca nu avem timp deloc de stat pe net. De citit mai citesc pe sarite dar de scris nu apuc nicicum. Sper totusi ca dupa Paste sa fiu mai libera si sa apuc sa fiu din nou activa pe-aici. Bebe Greuceanu e un mancacios si jumatate, am noroc ca am lapte din belsug, ba chiar mai mult decat papa el, asa ca musai tre sa ma pompez odata sau de 2 ori zilnic ca sa scot surplusul. De dormit dormim bine, cate 4 ore legate pe noapte, de la 12 la 4, apoi pana pe ;a 8:30, si apoi pana pe la 11. Eu sunt odihnita din punctul asta de vedere, doar ca ma simt obosita din cauza agitatiei asteia de dinainte de Pasti, curatenie, cumparaturi, mancare, mi-e ciuda ca nu apuc sa le fac pe toate dar asta e.
Nicholas isi iubeste tare fratiorul, cateodata l-ar strange tare tare, trebuie sa stau mereu cu ochii pe el, l-ar pupa toata ziua.
Deocamdata nu stim ce sunt aia colici si sper din tot sufletul sa nici nu avem asa ceva, cum n-am avut nici cu Nicholas, Eu mananc orice, nu fac exceptie la nimic, dimineata beau si cate o cafeluta, ziua mai scap cate o gura de Cola, iar la mancare printre preferatii mei sunt cartofii prajiti cu mujdei, candva la moda in odisee.![]()
Deja am dat jos toate kilogramele (11 kg) din sarcina si fara nici un efort, nu-mi vine nici mie sa cred cand ma urc pe cantar, ii multumesc lui Dumnezeu ca prea bine imi merg toate, mi-e frica sa nu fie ceva de genul "minunea care tine 3 zile", si sa incep sa ma ingras la loc sau Denis sa inceapa sa aibe colici.
Mno hai ca m-am laudat destul.
Va pup, si daca nu apuc sa mai scriu zilele urmatoare, va doresc un Paste Fericit si Luminat alaturi de cei dragi!
Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
castelanaC spune:
BUNA DIMINEATA!!!!
am intret repede sa vad noutatile, Dayanara, eram chiar ingrijorata.
dar te-ai prezentat la raport. relax nasti tu cand vrea micuta Silvana!
Andira ce bine ca ai scapat repede (vorba vine), acum sterge cu buretele si lasa-i pe dr cu asistentele lor cu tot. Sa fiti voi sanatoase si sa aveti sarbatori cat mai linistite si fericite!
ATB, m-a uns la suflet mesajul tau, ce baiat Greuceanu cumninte, mancacios, doarme , esti o mami super fericita si sigur o sa ramana asa.
Ioanact, ce de bunatati faci tu acolo!!!!!
mai stie cineva ceva de astero???? sper ca-s bine fetele!
freedelia
esti o mami experta-n toate cele!
eu sunt bine, nu dorm de la 5 dimineata dar m-am trezit foarte fresh.
ma gandesc ca sunt ultimile dimineti doar eu cu sotus adoratus si-l alint si eu cat pot acum doar pe el. Chiar il tinem azi dimineata in brate sa-l trezesc si-l spuneam ca acum suntem doar noi doi, peste 3 zile suntem in trei si ce credeti pac o miscare care a simtit-0o si el venea de la baietelul nostru, m-a auzit. Ne-am distrat enorm pe chestia asta.
Incerc sa mai ordonez azi ceva hartii si corespondenta (multa e de curtoasie) am neglijat in ultimile zile, sa golesc biroul de hartii si facturi si alte scrisori.
ma simt de parca plec in cine stie ce loc si vreau sa le las aranjate pe toate ( asta era partea mea cu hartii, buget, banca si alte extrase)
va pup, va urez o zi buna.
va las o cafeluta de inviorare si vb mai tarziu!
castelana fericita
39+ 
luni deschidem ouletul nostru de 
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC BUNA DIMINEATA!!!! mai stie cineva ceva de astero???? sper ca-s bine fetele! castelana fericita 39+ ![]() luni deschidem ouletul nostru de ![]() |
neata.Multmim de cafeluta.Astero e bine numai ca printzesa mica ii ocupa tot timpul.
DENISSSAAA...Unde esti?te-am visat aseara,,,intre 2 reprize de alaptat
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
Erina spune:
Buna dimineata!!!
S-a trezit pisoiul (e adorabil cind adoarme cu capul pe umarul meu... meu dar incerc sa postez cite ceva...
Cum va scriam David are doua treziri noaptea (pe cea tirzie de seara nu o mai pun la socoteala).
Sper ca va seamna cu surioara si ca de la 4 luni va dormi toata noaptea desi imi e clar ca nu seamna ca si caracter...
Desi mai micut ca Daria (250g fac diferenta plus ca e baietel si ei au alta "aliura") are o forta si o voiciune rar intilnite. E foarte aware. Cind e treaz ii place sa se uite in dreapta in stinga, se impinge in calciie si ridica bazinul, se roteste, prinde cu pofta mamelonul (am reusit de citeva ori la jumatatea alaptatului sa ii dau si fara protectie). Are ceva dureri de burtica dar le infrunta cu mult stoicism, ce mai e un luptator.
Inca oboseste repede si mie imi e frica ca nu maninca suficient si scot cu pompa si ii dau din biberon. Sper cind mai creste sa renunt la pompa/biberon si poate, Doamne ajuta si la mameloanele de silicon.
Ieri dimineata i-au aparut ceva pete rosii pe corp si nu stiu de la ce. Ieri am folosit pentru prima data o spuma de baie dar nu cred ca fie de la aia. Oricum are eritem alergic, se inroseste imediat, mai rau e cind plinge se inroseste si se vede toata structura venoasa pe tot corpul, ca o retea (mai are cineva asa?) Sper sa nu fie probleme.
Miine incercam sa mergem la pediatru cu amindoi.
Numai bine tuturor!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Bun venit printese si printi iubiti!!!! Sa aveti parte de vieti minunate cu sanatate si fericire!!!!
Cristian Robert de Jasmine
Ilinca de Bumbitza
Amalia Alexandra de delsim
Lavinia Valentina de Brumari
Sasha Yan de bebesasha
Felicitari dragi mamici!!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
honeybaby spune:
Neata 
Niki - ce ai visat? Sper ca nu ai visat ca nasc azi. Azi nu e dr
.
Roxana trebuie sa nasca azi ![]()
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Neata fetele,
Felicitari Bumbitzo, felicitari Jasmine si bun venit iepurasilor vostri! Sa va dea DD zile linistite, refacere rapida si bbi sanatosi!

Hai Briza! Hai Lara!! Sa vina iepurasii repede si fara probleme! 

Anca
mami de
Codrin
de
Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM