Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
freedelia spune:
Dayanara -- pai ce-mi faci mamaaaa, vrei sa ma strige fetele de acum incolo "cutzu"??? Ia pune mana si baga ceva contractii si fugi si nasti ![]()
Andira -- am citit povestea ta, hai ca nu a fost asa rau, 40-50 de minute de durere, nu tu epiziotomie, esti norocoasa. Si doctorul tau cand era sa vina saracul daca ai nascut in juma de ora????
Jane are in mod oficial colici 
cel putin asa cred, desi nu se manifesta in mod tipic. Adica nu urla in continuu tip de cateva ore, insa de pe la 11 si ceva pana pe la 2 noaptea (ieri, azi inca nu e 2, sper sa nu tina mai mult) se agita, vrea sa suga des, mai urla un pic, mai tace, refuza suzeta, in fie, nu e fericita deloc. Si eu sut cu ochii in gura de somn, macar azi am bagat oora de somn pana a inceput...
Fug ca iar plange si tre sa o pun la san...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
honeybaby spune:
Roxana eu nu sunt sigura ca o sa mai nasc
.
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Dayanara -- pai ce-mi faci mamaaaa, vrei sa ma strige fetele de acum incolo "cutzu"??? Ia pune mana si baga ceva contractii si fugi si nasti |

daca ar fi dupa mine...mi.as baga contractii doza dubla
imi pare rau de micuta jane! dar esti mamica cu experienta si o rezolvi tu
denisa mai aveam mai, iunie ... :)
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
cenia spune:
Andira: am citit experiena ta si cu stringere de inima mi-am amintit de prima nastere din tara.
Asa este, aici se poarta cu tine ca si cu o printesa. nu exagerez si nu vreau sa fac reclama nimanui. Mi-au dat calmante o gramada dupa nastere sa nu ma doara caci ziceau ca dupa fiecare copil ai dureri mai mari. De data asa nu am avut dureri la retragerea uterului, dar cu ajutorul calmantelor.
Vroiam sa zic ca noi am nascut al treilea copil aproape in aceeasi zi, dupa ce am avut primul copil la aceeasi odisee! ha ha ha!
cu pata sa nu iti faci griji are o prietena cu fetita aceeasi problema, are 1 an si deja s-a estompat, decolorat, a ramas din vinetie in albicioasa rozalie si era pe toata mina de la cot inspre palma!!fara tratamente, au zis ca asteapta virsta de 3 ani ca sa actioneze mai drastic (laser sau chirurgie) si asa a fost, s-a retras si estompat. era teribil la privit, ca era pe suprafata mare.
aici link cu bebe al meu filmat, http://www.youtube.com/watch?v=P5TBDZlIq_Q&feature=channel
aici cind s-au intilnit cu bebe ai mei copii:
http://www.youtube.com/watch?v=P5TBDZlIq_Q&feature=channel
aici e un virus si nu dau voie la copii in spital. asa ca e filmat in masina.
noi suntem mincaciosi, ceea ce nu a fost la al doilea copil. ii dau supliment de lapte praf fiindca curge greu, sau nu fac destul, am scos acum 100 ml lapte din ambii, ceea ce mi se pare mult pt citeva zile de la nastere! si totusi ii dau cu biberonul ceea ce nu a fost in plan. noaptea maninca la 11 (deja is treaza ) + lapte praf, apoi la 3 AM, apoi la 6.30. e bine, sunt altii mai rau, din ora in ora vor. dar noaptea ii dau supliment, nu ma risc, fiindca ma doare coloana de abia ma ridic din pat si abia pasesc. parca is baba.
e dependenta de suzeta, sa speram ca o sa putem sta si fara macar un pic, asa...
la al treilea asi tot am studiat ieri tehnica alaptatului corect ca ma dor sfircurile de mor si am canale infundate! is asa de mici si nu apuca corect, pe site vezi bebelusi mari, dar aia au experienta bre, a mea tremura, cauta, abia pot sa o fixez la mamelon, ca iar intoarce capu, incerc sa ii scot din gura, nu reusesc. ne chinuim un pic, dar progresam. Multumesc DOmnului ca nu avem colici! parca primele zile, am facut repede ceai de chimen si i-am dat cind cerea piept inainte de o ora de la masa.
suspecta de icter, ne-a chinuit la pediatru sa ia o fiola de singe, dar suntem la limita ceea ce e super.
ICTER: aici zice sa ii dezbraci in pampers si sa ii tii sub fereastra cu soare cu o suprafata cit mai mare de piele expusa la soare. stiu ca inca e frig la voi, dar daca incalzesti camera cu un calorifer electric.... pina nu iese caca fara meconiu, nu e in afara pericolului sa zic asa. deci trebuie sa bea mult lapte desi cei cuc icter is lenesi si somnorosi, ca i-am avutpe fiecare cu icter.
ce sa va mai zic, va las si multumesc fetelor pentru sustinere!
o sa incerc sa povestesc nasterea, dar pe linga ale voastre, a mea e o experienta placuta, linistita nu e plina de neprevazut, tensionata si plina de aventuri ca experientele din romania!
sper sa fim in continuare o comunitate de fete dragute si sfatoase ca si pina acum! va pup!
Cenia + Sophia (27 martie 2010)+Naomi 28aprilie 2008+ David 9 aprilie2005
pt lista de la inceput, am vazut ca sunteti foarte riguroase cu informatiile:
Sophia scor apgar 9, greutate in kg 3054 kg, 48 cm, spital Arrowhead Phoenix, Arizona. 39 de saptamini de sarcina. sper ca am scris tot!
nopti bune si linistite va urez mamici viteze!
nafi spune:
Andira - f interesanta povestioara ta! pana la urma te-ai descurcat super si fara doctor!
Freedelia - sper sa se calmeze repede micutza si sa apuci sa te odihnesti!
Honeybaby, Dayanara - eu zic sa facem un club numit "Pregnant forever!" La urma urmei chiar m-am adaptat vietii cu burta si am inceput sa ma obisnuiesc cu avantajele acestei stari de fapt! Azi sotul meu era pe picior de plecare...imbracat, aranjat...si nu s-a lasat pana nu a spalat vasele ( cu o ora mai inainte terminase de facut curat in baie!) ca nu cumva sa ma obosesc eu si sa nasc in lipsa lui!

Mai enervant e ca au inceput sa ma sune toti cu urari de Paste si cu intrebarea "n-ai nascut?!" 

39+
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
cenia spune:
Dayanara: hai nu fi trista! ai mai vazut tu mamica nenascuta?
asa mi se zicea la primul care a stat cam mult la copt! o sa vina si rindul tau! lasa bebe sa mai puna ceva pe el! a mea e asa de slaba....cu cit is mai mari cu atit is mai voinici, adica sug mai bine, mai viguros, nu is adormiti,mai activi.
ok va las vroaim sa o mai inurajez si pe Castelana ca totul va fi ok si cu cezariana!
Sarbatori fericite la toata lumea. nu gatesc nik, mincam ce primim de la prieteni,, v-am vestit doar de obiceiurile de pe aici. am avut supa, apoi snitzele cu cartofi si brinzoaice, or merge si astea in loc de meniu de Paste. simbata avem musasfiri care au anuntat sarmale! iuhuu! trebuie s ama apuc de dietta Montignac, care la primul copil a dat rezultate f bune.
dayanara spune:
cenia asa a zis si o doctorita, ca ea inca n.a vazut nici.unul care a ramas inauntru :)))
nafi si eu incep sa ma consolez cu ideea
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ladyD spune:
Fetelor, am emotii mari pt maine!!!!!
Multumim si eu si bebelina pentru sustinere.
Sper sa nu radeti de mine, dar eu nu am fost pregatita pt cezariana deloc si nu stiu....se cumpara anestezie ceva????
40+
honeybaby spune:
Cenia - Vai m-am indragostit. O vreau eu pe Sophia ( are si numele perfect). Cat de serioasa e ea si cum va priveste cand pe unul cand pe altul fara sa zica nimic

Roxana, Cenia- stiti cum e cu exceptia care confirma regula

.
LadyD- curaj si nastere usoara maine. Au ei anestezie. Nu au cum sa nu aiba la cezariana ca doar nu suntem in evul mediu
Maine o sun pe dr sa-i spun ca nu am nascut. Nu am sunat-o de azi ca inca nu-i trecut de 12.
Aaaa sa va zic cat de dusa sunt. Azi dimineata pe la 5 aud un telefon . S-ar din pat ca arsa ca poate ma anunta cineva ca am nascut. Dupa ce caut nervoasa si disperata telefonul si nu-l mai gasesc imi pun mana pe burta si imi dau seama ca inca o am.
Dupa, m-am trezit mai bine si am inceput sa rad : cum imi inchipuiam eu ca o sa-mi dea cineva sms sa-mi spuna CA EU AM NASCUT.
Asta ar fi culmea , sa te anunte altcineva ca ai nascut.
M-am calmat si m-am dus inapoi la nani
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna