Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

acum am ajuns acasa, nu am recuperat dar vreau sa va lumtumesc din suflet pt urarile voastre, intr.adevar m-.au ajutat
va las primele poze cu frumusica mea
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana#

roxana 39+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Bun venit acasa si pe forum! Ai o printzesa superba cu buze rosii ca un trandafir!

Liliana - felicitari ptr micutza iepurica si ma bucur nespus ca s-a rezolvat de la sine problema pe care o aveai! Acum chiar ca ai toate motivele ptr un Paste Fericit!

CRISTOS A INVIAT TUTUROR!

Eu sunt inca cu iepurasul la purtator. A fost cumintel si a ascultat de tatic care i-a zis acum 3 zile sa nu cumva sa iasa la lumina pana nu ajunge el acasa! Mai avem 3 ore si ajunge si tati! asa ca vom ciocni ouale ceva mai tarzior dar nu mai conteaza...

Pupicei tuturor!

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Nafi: adevarat a inviat ! Sa ai sarbatori linistite si luminoase ! Si sa ai nastere usoara si copilas sanatos, acusi - acusi ne dai vestlle cele bune

Dayanara - bravo tie ! Silvana e papusica - papusica ! Jura-te ca n-ai retusat pozele ! Rar am vazut asa piele curata si luminoasa la un nou nascut ...

Floricica al meu e dragalas, dar nici pomeneala de ten stralucitor, tot cam tern e, desi nu a facut cine stie ce icter (nici nu l=au pus la lampa, cia nu era nevoie). E mai frumusl decit era Vladimir cind l=am nascut (despre care v-am zis ca era de-a dreptul uritel, negricios si paros :)), dar nici nu se compara cu unii din bebeii vostri trandafirii :))
Am implinit ieri 3 saptmini. Nu am crescut chiar f bine, cam la minim, pt ca sintem tare lenesi la supt - trage de citeva ori si invariabil adoarme cu o fatza fericita... De aia dureaza 1 ora un alaptat la mine, ca il tot ciupesc etc ca sa-l rog sa mai traga o dusca. Lapte zic ca am suficient, ca dupa ce termina presez si mai ies niste picaturi, dar dumnealui e tare lenes - desi putere are destula, de la 1 saptamina tine capul ridicat tzantosh cite 2-3 minute, il imbracam numai cu lupta ca impinge rau cu miinile etc... Daca ar minca si el ca un copil caruia ii este foame macar citeodata, eu l-as declara copillul perfect, zau :))

Vad ca soacra=mea s-a mai calmat, inca nu ne-am certt de vineri de cind a venit :)) si sotul e mult mai ok... Deci sint mult mai bine, dragelor!!! Ceea ce va doresc si voua!

HRISTOS A INVIAT !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Liliana - sa va traiasca iepurasa!
S-a nascut exact cu aceleasi "coordonate" ca si Iris - lungime, greutate si nota .

Dayanara - bine ai revenit acasa!!
Ce repede ti-au dat drumul! Tu cum te simti?
Iar pitica e o frumusete de bb, si ce falcute are .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna Fetele,

gata sunt in spital, m-a internat, deja o armata m-a luat in primire, nu-mi vine sa cred ca e vb de mine.
Paste mai putin de 10 ore imi vad iepurasul, maine cum pot va dau de stire.

va pup si Toate cele bune!

maine implineam 40 de saptamani!!!!!!!!!!!!

castelana fericita 39+
luni deschidem ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

am intrat o fuguta in casa sa ii dau lui ianis sa pape si cu ocazia asta treg cu ochiul putin pe la odisee

roxana bine ati revenit acasa! aroa este dulce foc are o gurita de iti vine sa o mananci

castelana bafta si curaj, in cateva ore o sa te indragostesti iremediabil de un fat frumos uite si cateva motate pt tine

e cineva in zona care sa o treaca pe castelana la titlu?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vladi pe cand poze cu flacaii tai? ma bucur ca Pastele a adus in casa ta intelegere si armonie

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

HRISTOS A INVIAT DRAGI MAMICI SI BURTICI

Fetelor vreti sa auziti ce mama nebuna sunt?? Am plecat din spital pe semnatura!!!!!
Cum am nascut joi ar fi trebuit sa ne externze duminica, dar “duminica nu se fac externari..luni e a doua zi de paste..asa ca marti puteti pleca acasa, cu conditia sa va intoarceti joi sa face testele la copil ca dna dr care le face e in concediu!!!”. ZAU??? Am bagat banii pe unde a trebuit, mi-am pus semnatura ca plec pe proprie raspundere si am tulit-o in mare viteza. Probabil ca va intrabat dece...(Vio draga, te rog sa nu te panichezi cand o sa citesti ce scriu, dar sa te intaresti sufleteste, pt ca din pacate cam astea sunt conditiile de acolo).
Bun, sa reiau: Am intrat in sala de pre-travaliu pe la ora 7, unde mi-au montat perfuzia, mi-au dat sa citesc care sunt posibilele reactii si urmari ale anesteziei, si sa semenz ca sunt de acord sa mi se faca. A venit dr anestezista, s-a prezentat, am discutat un pic, i-am dat plicu si a plecat. A venit dr meu si mi-a zis sa nu dau bani la nici o moasa pana nu se lamureste el care e de fapt (erau 5-7 asistente in sala de nastere). Pana m-am prins eu care e de fapt moasa, imi luasera geanta, asa ca nu am mai apucat sa dau. Rahinestezia nu a durut deloc, si la 8.05 a iesit bebeloiu. Fetelor, fiindca a fost maricel si fara lichid nu puteau sa il scoata!! Trageau de el de credeam ca ma arunca de pe masa. O asistenta f draguta ma tot mangaia pe par si imi vorbea , zicea sa stau linistita ca dl dr ma leagana sa dorm bine. Cand mi=a zis uite pe grasunelu de ERIC, eu stiind ca nu am voie sa misc capu, ma uitam cu coada ochiului, la care asistenta : “mami, dece nu vrei sa iti vezi copilul ??” Cand i-am zis ca asa stiu eu ca nu trebuie sa misc capul, a ras. Drept urmare l-am miscat in toate partile. Si se pare ca a avut dreptate ca nu are legatura cu durerea de cap. Nu am avut nici cea mai mica reactie la anestezia aia: nu dureri de cap, nu de spate...
La reanimare totul a fost bine, mi-au facut o gramada de calmante, au fost f atenti.
Dar a venit momentul mutarii in salon cu bebe. Prima data m-au bagat intr-un salon naspa cu inca 4 persoane. Erau cam 30 si ceva de grade inauntru, cu paturi unu in altul. Pana la urma am dat 15lei la liftiera, ea m-a trimis la cine trebuia, am cotizat si acolo si am primit o camera de 2 paturi, unde am fost in prima zi doar eu. Problema cea mare a fost ca m-a durea taietura de nu puteam face nici 2 pasi, plus ca nu aveam lapte si bebe urlaaaaa..Si uite asa din 3 in 3 ore, mergeam de cotizam sa vina sa ii dea lu bebe laptic...Nu vreti sa stiti ce era in sufletul meu. In plus m-a doborat mizeria: erau 2 WC pe tot etajul, nici apa nu o puteam trage fara sa pun servetel, robinete la chiuvete la fel..ruginite si imputite, dusuri lipsa “va facem noi toaleta”...la toaleta cand mergeam stateam ca oile la coada, cu usa deschisa si ne bagau cate 4 la dezbracat...Ce sa va mai zic..depresia era in floare. Mi-am dat seama ca asa nu am nici o sansa sa imi vina laptele, asa ca am sunat medicul meu care a venit si m-a ajutat sa plec.
Aseara sotul m-a trimis sa dorm la mama si a ramas el singurel cu bebe si cu facut biberoane, ca sa ma pot odihnii si sa imi mai revin ca eram ca o epava. Acum sunt mult mai bine, am inceput sa beau ceaiul de anason, fenicul si chimen, amestecat cu galactogil, incerc sa ma intaresc psihic.....poate vine lapticu..

38 s+4zile Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am pus si cateva pozici pe gmail. Cu ultima burtica si cu iepurasu nostru.

De la stresul cu lipsa lapticului vreau sa va spun ca in astea 3 zile am ajuns deja la nr de kg de dinainte de nastere

Mami de iepuras Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Dayanara si Briza, bine ati venit acasa!!! Aveti niste iepurasi superbi!!! La voi chiar ca a venit Iepurasul...

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Hristos a Inviat!

Roxana bine-ati revenit acasa! Frumoasa foc e Aroa! Sa fie sanatoasa si cuminte, iar tie recuperare rapida si mult laptic.
briza_marii si Eric e un scump. Sa va traiasca.
castelanaC ce putin mai ai.. NASTERE USOARA!
liliana_28 felicitari! Bine-ai venit pe lume, Maria Madalina!

Am si eu o intrebare: voi v-ati confruntat cu dureri precum crampe?
Azi toata ziua am avut . Mi-am facut un ceai de menta si m mi-a trecut. Tin minte ca si la Ioana am avut dar nu dupa mult timp am nascut..Oare se apropie nasterea?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 38+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput