Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
irinabobe spune:
Oana multumesc mult! si eu tot Nan folosesc
. i-am spus pediatrului d problema a zis ca e ceva normal, va trece sa nu schimb laptele...
Vladi pe mine nu faptul ca face la 2 zile ma ingrijoreaza pt ca am inteles ca asta e ceva normal la varst lor, ma ingrijoreaza ca astea 2 zile pana face urla si se screme pana se invineteste zici ca il taie cineva...si nu este constipat adica kk are consistenta normala deaia nu stiu ce sa fac ca nu prea pot asimila constipatiei fenomenul. eu degeaba beau ceai ca nu mai am lapte din pacate luna petrecuta in spital si pe holurile spitalelor cu piticul si-a spus cuvantul...lui i-am dat si ceai ...degeaba...tot in ritmul lui face si tot cu mare chin...
fetelor va urez si eu Sarbatori linistite alaturi de cei dragi! chiar daca va spun cu intarziere.
mamica de Rares
annya9 spune:
Hristos a inviat!!! Sa aveti un Paste linistit si plin de caldura si dragostea celor din jur!!!

36+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SAMURAYJACK23 Cristian Robert(Jasmine) e Mihai Rares pana la urma. Inca sunt in spital. Marti sau miercuri externarea. |
Sa va traiasca
Ii asteptam acasa, sanatosi si voinici!
bordeancavio spune:
HRISTOS A INVIAT!!! FIE CA SFINTELE SARBATORI DE PASTI SA ADUCA IN SUFLETELE SI CASELE VOASTRE MULTA LUMINA, SANATATE SI BUCURIE! SA TRAIASCA FERICITI TOTI IEPURASII, NASTERE USOARA GRAVIDUTELOR. 

vio asteptand pe bebe
36+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
liliana_28 spune:
HRISTOS A INVIAT. Sarbatorile Pascale sa va aduca in familie raza de lumina si sanatate.
In primul rand vreau sa le felicit pe proaspetele mamici.
Noi pe 22.03 noaptea am nascut o fetita frumoasa si cuminte.
Eram programata pe 22.03 ora 11.00 a merg la medic pentru cezariana in sa......dupa cum spuneam....in noaptea aia....au inceput contractiile si la 3.30 eram gata nascuta.
Madalina noastra a avut 2950 gr, 49 cm, apgar 9, 38 saptamani. Am nascut la Filantropia cu dr. Varlas Valentin.
In ultima postare va povesteam ca m-am procopsit cu o pareza faciala in urma varicelei. Ca prin minune.....am scapat de pareza imediat ce am nascut. Cum am iesit din sala de operatie......mi-am revenit.
Va pup si sa auzim numai de bine.
honeybaby spune:
Adevarat a Inviat

Noi iesim in curte la gratar daca tot suntem acasa
.
Sper sa aveti toate o zi minunata si la fel de insorita ca cea de aici

Denisa,
40 +(in prelungiri) cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Fericitari Jasmine!!!!!
Bine ai venit bebe Mihai Rares !!!
Denisa,
40 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andra_s spune:
Adevarat a Inviat!!!
Lumina, pace, liniste si fericire va dorim in suflete, in case, pretutindeni!!!
Sa fiti fericite alaturi de iepurasii vostrii!!!

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
dayanara spune:
acum am ajuns acasa, nu am recuperat dar vreau sa va lumtumesc din suflet pt urarile voastre, intr.adevar m-.au ajutat
va las primele poze cu frumusica mea 
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana#
roxana
39+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
CoriMami spune:
Hristos a Inviat!
Roxana ai o fetita scumpa foc! Ce buzitze trandafirii am vazut
Sa va traiasca si sa fiti o familie foarte fericita!!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family