Hai CastelanaC!Bv Roxana!Iep mar-apr 2010 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Un Paste Fericit tuturor si multa sanatate alaturi de familii si de noii prichindei!!! Va pup si va imbratisez pe toate!!!

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutare, fetelor!

Bun venit pe lume iepurasilor nascuti cat timp am fost si noi 'ocupate' cu aceeasi 'afacere':
Silvana Aroa de Dayanara
Eric Mihai de briza_mari
Cristian Robert de Jasmine
Ilinca de Bumbitza
Amalia Alexandra de delsim
Lavinia Valentina de Brumari
Sasha Yan de bebesasha!

Sa aveti vieti pline de sanatate si voiosie!
Felicitari mamicilor! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!

Multumim mult tuturor de urari si felicitari!

Am venit si noi acasa alaltaieri si ieri am bucatarit toata ziua, putin, pentru Paste. Plus ca stand putin in spital, vizitele le primim acasa, deci timp nu prea e.

Noi suntem bine, eu putin ingrijorata ca Alexia nu prea face pipi, doar 4 in 24 de ore...hmmm...sper sa isi revina, ca laptele a inceput sa curga mult si ud tot in jur. Dar trebuie sa folosesc protectii de silicon ca am facut rani ce dor, dar scapam noi si de astea, sunt convinsa.

Nastere usoara celor care au inca bebe la purtator, sper sa fie macar la fel de rapida ca a mea. O sa scriu curand...sper...si povestea nasterii...poate si ceva poze...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Un Paste fericit tuturor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

SARBATORI FERICITE!!!

FREEDELIA nu arunc cu rosii in tine, nici macar cu oua rosii. Orice parere e binevenita si orice sfat il iau in considerare.
Tind sa cred si eu ca bebeii nu se rasfata, problema noastra este ca are momente cand tipa fara consolare, nici in brate nu se potoleste. Pot sa pun agitatia lui pe seama colicilor, mai curand gaze, asa cum spunea VLADI, ca la orice partz plange.

Noi il tinem mult langa noi, tot timpul e dedicat lui, doar atata mi-ar place sa nu mai tipe hodoronc tronc. Dar na, nu conteaza ce vreau eu, ca doar are personalitatea lui.

Legat de cantitatea de lapte si eu stiu ca bebeii mananca 100-120 ml. Eu asa am si stocat laptele muls in congelator, la 100 ml.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Venim si noi la raport desi nu am nimic nou de raportat.
Am ajuns la termen dar bebeluna nu are nici un gand....
Azi am smotruit toata ziua , nu mai imi simt nici o bucxatica din corp
Ma cam ingrijoreaza bebeluna ca nu a miscat azi sau nu mi-am dau eu seama fiind ocupata.Sper sa fie totul ok la ea in garsoniera

Denisa, 40 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Magdone, Honey, Greenfrog, Rebiana, Dayanara, Delia, Cenia, Nafi, Babyangel, Marina, Asteropi, Nino, Kossir, Miria - va multumesc!
Sper ca n-am uitat pe cineva, am citit nitel in diagonala, ca stiti voi, timpul..

Cenia - merci ca mi-ai zis de pata, am zis si eu ca oricum n-am ce sa fac acum, doar ca mi-e sa nu ramana asa, fiind si fetita, si fiind intr-o zona vizibila.
Medicul neonato nu-si explica cum a aparut, eu avand tenul alb, iar sotul doar un pic mai inchis decat mine. Vom vedea, mi-ai mai dat curaj .

Vroiam sa te intreb: David s-a nimerit sa vina chiar de ziua ta, sau l-ai "programat"? Oricum, ca si Delia, o sa ai de sarbatorit la sf de martie si toata luna aprilie - gramada .

Babyangel - si eu am ras in hohote cu sotul si cu prietenele mele, de faza cu No-spa. Pustoaica era intr-adevar la prima sarcina, si cand am vazut-o a doua zi mi-a zis ca a stat 17h in travaliu.

Miria - da, m-am linistit cu femurul, era probabil din cauza pozitiei, cum statea in burtica.
Mai ai putin si tu... parca nu-mi vine sa cred ca ajungem la final...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

PASTE FERICIT TUTUROR !

hai LARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

[center]PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!!!!!![/center]]

[PASTE]

sa aveti sarbatori luminate!!!!!!!!!!!!!!

fetele eu numar orele, este ultima nospte doar eu cu sotul meu la spital, maine seara dorm acolo internata!

AMR 32 de ore!!!!!

va pup si multumesc pentru ca existati!!!
Am petrecut impreuna timp pretios intr-o perioada fantastica a vietii mele, aceea in care ma pregateam sa devin mama!
Multumesc ca v-am intalnit, fete si mame extraordinate!
Doamne Ajuta sa aveti iepurasi sanatosi!!!

Sarbatori pline de Lumina!!!!

castelana fericita 39+
luni deschidem ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am intrat sa va urez si eu ,un :PASTE FERICIT , alaturi de cei dragi! Sa fim cu totii veseli, sa ne bucuram de Invierea Mantuitorului!

Vreau sa va rog, sa ma iertati , in aceasta seara, daca ma v-a invrednici Dumnezeu as vrea sa ma impartasesc.

Spor la treaba celor care mai aveti!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 38+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor! nici eu nu am noutati. azi am fost la cosmetica ptr un chinuitor epilat inghinal (ca doar..doar...dar nimic!) Chiar ma simt mai bine niciodata in ultimele 2 luni de sarcina asa ca nu-mi ramane decat sa astept!

CASTELANA - Sa ai o nastere usoara. vom fi alaturi de timp cu gandul si sufletul asa cum am fost alaturi de toate fetele dragi din aceasta odisee!

VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICIT SI BINECUVANTAT ALATURI DE CEI DRAGI SI MAI TOATE DINTRE VOI ALATURI SI DE PROASPETII IEPURASI MINUNATI!

39+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput