Jocul cu carti 2.6
Raspunsuri - Pagina 6
Llaura spune:
Este Lumina de august. Multe carti ale lui F se intampla in Yoknatawpa (sau cam Asa ceva) county, un fel de leagan al sudului de aia am zis macondo.
Scuze sunt cam criptica discret agramata mi-am stricat calc incercand sa- l duc in factory defaults si momentan nu Mai stiu sa-l fac la loc -:(
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Este Lumina de august. Multe carti ale lui F se intampla in Yoknatawpa (sau cam Asa ceva) county, un fel de leagan al sudului de aia am zis macondo. Scuze sunt cam criptica discret agramata mi-am stricat calc incercand sa- l duc in factory defaults si momentan nu Mai stiu sa-l fac la loc -:( If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
priceput.
Si cartea urmatoare care e ?
Llaura spune:
Imi place jocul assta la nebunie, ca de altfel am reale probleme sa pun ghicitori, cred ca s-au jucat toate cartile pe care le-am citit eu :-(
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Imi place jocul assta la nebunie, ca de altfel am reale probleme sa pun ghicitori, cred ca s-au jucat toate cartile pe care le-am citit eu :-( If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
Uite daca pui "Tratat de programerea calculatoarelor" sau altceva de genul asta.
Glumesc !
Ma duc sa citesc ce mai citesc unii-altii pina apare Mihaelka.
Llaura spune:
Razi tu razi Harap Alb dar stiu eu o carte rom de calc de altminteri groasa respectabila, aia nimeni n-o ghiceste, sper din inima ca n-ati citit-o nimeni, de departe cea mai proasta traducere a mileniului. Maine vin astia sa-mi ia calculatorul ah ma simt singura pe lume fara el lol]
beshter spune:
Hei, hei, bonne diminee
O carte in care o tanara se indragosteste de o femeie mai in varsta decat ea (fascinanta si misterioasa, ovcorz) si...dispare.
Kite_runner spune:
Despre un tanar care face exact lucrul acela de care le e teama tuturor parintilor de adolescenti.