Jocul cu carti 2.6

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Este Lumina de august. Multe carti ale lui F se intampla in Yoknatawpa (sau cam Asa ceva) county, un fel de leagan al sudului de aia am zis macondo.
Scuze sunt cam criptica discret agramata mi-am stricat calc incercand sa- l duc in factory defaults si momentan nu Mai stiu sa-l fac la loc -:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Este Lumina de august. Multe carti ale lui F se intampla in Yoknatawpa (sau cam Asa ceva) county, un fel de leagan al sudului de aia am zis macondo.
Scuze sunt cam criptica discret agramata mi-am stricat calc incercand sa- l duc in factory defaults si momentan nu Mai stiu sa-l fac la loc -:(

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

priceput.
Si cartea urmatoare care e ?

Mergi la inceput

Carte urmatoare nu stiu, sa ne zica Mihaelka

Mergi la inceput

Imi place jocul assta la nebunie, ca de altfel am reale probleme sa pun ghicitori, cred ca s-au jucat toate cartile pe care le-am citit eu :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Imi place jocul assta la nebunie, ca de altfel am reale probleme sa pun ghicitori, cred ca s-au jucat toate cartile pe care le-am citit eu :-(

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

Uite daca pui "Tratat de programerea calculatoarelor" sau altceva de genul asta.
Glumesc !
Ma duc sa citesc ce mai citesc unii-altii pina apare Mihaelka.

Mergi la inceput

Razi tu razi Harap Alb dar stiu eu o carte rom de calc de altminteri groasa respectabila, aia nimeni n-o ghiceste, sper din inima ca n-ati citit-o nimeni, de departe cea mai proasta traducere a mileniului. Maine vin astia sa-mi ia calculatorul ah ma simt singura pe lume fara el lol]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Hei, hei, bonne diminee

O carte in care o tanara se indragosteste de o femeie mai in varsta decat ea (fascinanta si misterioasa, ovcorz) si...dispare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kite_runner spune:

"Iubita mea, Sputnik" de Murakami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kite_runner spune:

Despre un tanar care face exact lucrul acela de care le e teama tuturor parintilor de adolescenti.

Mergi la inceput