Strumfi de iul-aug 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

hristos a inviat!
bine ai venit denydeny.
nici eu nu stiam de iepuras si cadouri dar asa repede m-am dat pe brazda,cat ai clipi...cui nu-i place sa primeasca si sa ofere cadouri...insa recunosc ca nu ofer decat la copii.
fii-miu a primit set de trei masinute,nu cele pe care si le dorea caci s-a epuizat bugetul inainte de Paste..dar nu-i bai,ca vine 1 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Alina, felicitari pentru a 2-a sarcina!

adica??????cine, ce , de ce, cum???????care alina? am pierdut ceva???????

HRISTOS A INVIAT!!!!!

felicitari Nikole!!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Alina, felicitari pentru a 2-a sarcina!

adica??????cine, ce , de ce, cum???????care alina? am pierdut ceva???????

HRISTOS A INVIAT!!!!!

felicitari Nikole!!!!!

Alina Warren .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ma simt ca la stiri, so: breaking news: Nikole a nascut rapid si usor, a ajuns la spital cu dilatatie 8 si in 2 ore a nascut, abia au ajuns amandoua acasa. Am vazut poze si Luana este o dulceata.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denydeny spune:

Fetita mea a primit multe dulciuri , o pereche de pantofiori si o superba posetuta. Daca era bugetul mai mare , poate mai adaugam ceva , dar asa , e bine si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Adevarat a Inviat!

Am intrat sa va urez Paste fericit, cu sanatate, belsug si lumina in suflete!!!

Denydeny, bine-ai venit!

Filip a primit o cutiuta cu dinozauri si un binoclu. Pe langa, cateva bluzite si multi iepurasi de ciocolata, bineinteles.

Foarte frumoasa povestea despre iepurasul de Paste!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Buna dimineata, ne-am adunat si noi de pe drumuri, Adevarat a-nviat raspund si eu.

Dupa ce am fost la centrul acela de sanatate (revin cu detalii daca doreste cineva, au fost si lucruri super si lucruri care nu mi-au placut), am plecat la Lepsa de vineri dimineata si ne-am intors aseara.
O sa pun poze cel mai probabil maine.
Am tone de haine de pus la spalat si o groaza de alte treburi, cozonacii de la soacra-mea s-au terminat asa ca urmeaza postul

Alisului i-am cumparat un rainbow aquadraw de care e foarte incantata.

Voi vad ca sunteti vesele si in forma, ma bucur ca ati petrecut bine.

Felicitari Nikole pentru nasterea usoara! Refacere rapida si multa iubire intre cei doi frati va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

felicitari nikole........carla pune si la noi poze, nu fi rea.care alina waren??????of,ce ma chinui tu...of, of

Mergi la inceput

Mychy, pozele sunt la Nikole pe FB.
Alina e Fianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
eu cred ca e vorba de alina a...si daca e asa,ma bucur si ii urez sarcina usoara si bb sanatos.
cygni,bravo pentru vacanta..ce joc e ala??parca am vazut ceva,un fel de tablita cu apa..zic bine?
noi in prima zi de Paste am fost la botez,tareee frumos,in curte cu pomi infloriti si multa verdeata,multi copii..fii-miu a fost in elementul lui mai putin la faza cand toti erau stransi pe iarba si al meu in patrunjel sau pe pamant arat..dar 4 ore s-a zbenguit de numa.
acum am vazut mesajul ancai..felicitari fiannei..imi mentin mesajul si pentru alina caci stiu ca-si doreste.

Mergi la inceput