Strumfi de iul-aug 2007 (179)
Raspunsuri - Pagina 7
stefania_97 spune:
Neata fetele
Nikole felicitari, multa sanatate, lapte si recuperare rapida.
Eu sunt din nou la munca nu ca as avea prea mare chef dar asta e, mai am 2 luni si ceva si o sa stai acasa de o sa ma satur.
Vivela cum il pregatesti pe strumf pt venirea fratiorului?
Fianna felicitari pt sarcina sarcina usoara, si bebe sanatos
Pupici la toate
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si23+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 neatza eu cred ca e vorba de alina a...si daca e asa,ma bucur si ii urez sarcina usoara si bb sanatos. cygni,bravo pentru vacanta..ce joc e ala??parca am vazut ceva,un fel de tablita cu apa..zic bine? noi in prima zi de Paste am fost la botez,tareee frumos,in curte cu pomi infloriti si multa verdeata,multi copii..fii-miu a fost in elementul lui mai putin la faza cand toti erau stransi pe iarba si al meu in patrunjel sau pe pamant arat..dar 4 ore s-a zbenguit de numa. acum am vazut mesajul ancai..felicitari fiannei..imi mentin mesajul si pentru alina caci stiu ca-si doreste. georgiana,mamica de mihnea |
pai si nu e bun patrunjelul si pamantul arat? copiii naturii, foarte bine. si zbantuita mea a intrat in rau de s-a facut fleasa pe pantaloni insa picioarele le avea calde, in cizme de cauciuc. voiam sa pun poze azi dar a luat sotul meu camera la serviciu si n-am apucat sa uploadez.
aquadraw-ul e www.amazon.co.uk/Tomy-Rainbow-Aquadraw/dp/B002X30PFW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=toys&qid=1270542553&sr=8-2" target="_blank">asta da, e o plansa si are pix, stampile si pensula toate functioneaza pe baza de apa si nu se face mizerie, apoi plansa se usuca si-o iei de la capat.
musso17 spune:
cygni,oauuuu..si de unde o procur?..io am vazut ceva in genul celei cu pilitura de fier si foarte mica..asta e super,vreauuu si euuu..adicalea ptr fii-miu
Luna1 spune:
Hristos a Inviat!
Nikole felicitari pentru micuta Luana. Astept pozici.
Valen si Diana ma bucur mult sa va citesc.
Eu am o mare depresie ca sunt azi la servici, la un momentdat am contemplat sincer sa imi pun haina pe mine si sa plec, efectiv asa, sa le zic "f...ck off" si sa ma duc.
Eh, mai rezist, putintel dar mai rezist.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
stefania_97 spune:
Luna iti trimit o ciocolata sa iti treaca depresia
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si23+
O romanca in Danemarca
nma spune:
Hristos a Inviat!
Nikole felicitari !
Fianna felicitari pt samburelul din burtica . Sarcina usoara!
Alina.a eram convinsa, si eu, ca tu esti noua . Sper sa sa vi cu vestea cea mare si tu cat de curand.
Luna hai nu fi suparici. Uite ca si eu sunt la birou . Desi ar fi mult de butonat prefer sa trag mata de coada .
denydeny bine ai venit! Frumoasa povestea .
Nico
Vivela spune:
buna seara
acum am aterizat si noi acasa, ne-am prelungit minivacanta cu o zi, de fapt doar o noapte...
a fost ok, nu grozav, am experimentat primele manifestari de gelozie ale fratelui mai mare, brrrr...groaznic, sper sa fi fost doar o pasa proasta, altfel nu-mi ramane decat s-o iau razna. david a vrut 3 zile si 3 nopti doar la mine in brate, eventual departe de ceilalti - sa nu cumva sa ma fure peisajul si sa dau atentie si altora. habar n-am ce l-a apucat asa, deodata, am regretat ca nu l-am lasat la ai mei...simteam si eu ceva din concediul asta.
azi la 3 am reusit sa ajung si la control la doctor, m-a cam certat ca cica am luat mult in greutate, m-a cam pleostit observatia, mi-au ramas cozonacii in gat. drept pt care atunci cand am ajuns acasa m-am dus in piata sa-mi iau o salata, o sa trec pe nutret incepand din seara asta, ca nu se mai poate asa.
Nikole, sa fie sanatoasa micuta Luana, sa va bucurati de ea in fiecare clipa .
Fianna, felicitari si tie pentru sarcina , mai treci pe la noi cand ai timp.
Luna, uite un pupic si de la mine sa-ti treaca depresia. ia gandeste-te tu mai bine cate motive ai sa fii fericita...sigur o sa-ti treaca.
va pup pe toate, ma duc sa incerc sa desfac din bagaje, acum sunt toate in mijlocul camerei, o reala placere .
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 29+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
stefania_97 spune:
Neata
Poftiti la
O romanca in Danemarca
nma spune:
Vin si eu cu , nu pot sa iau cafeluta pe stomacul gol .
Vivela mancarica e cu putine calori asa ca poti sa incerci .
Cu gelozia dintre frati stai linistita, David sigur o sa isi iubeasca fratiorul. Si Alex a fost mai atasat de mine in ultima parte a sarcinii, dar si-a iubit surioara din prima clipa.
Nico
mychydutza spune:
neatza..........carla, ce ID are nikole pe FB????????
vivela, sa-ti fie de bine mini vacanta...atat cat se poate. si eu sunt sigura ca david o sa-si iubeasca fratiorul....cred ca e normala si gelozia asta....of, me asa somn........
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!