Strumfi de iul-aug 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Luna, macar la tine e mama, dar la mine e sotul care face gafe de astea de neiertat(zic eu).
Adica eu ma chinui sa-l cresc cum pot mai bine, din toate punctele de vedere(si nu mi-e deloc usor, iar eu nu-s rabdarea intruchipata, fac eforturi sa tolerez anumite iesiri)si el il "strica" in fix 1 minut..

simt ca ma sufoc, m-am saturat de certuri pe tema asta...
eu niciodata nu cumpar biscuiti, bombonele, tampenii...el cand intra in market umple cosul cu prostii, pe care eu..le arunc frumusel cand ajung acasa, putin imi pasa de banii aruncati pe fereastra...
ma intreaba unde-s biscuitii lui...ii zic ca i-a mancat dar a uitat, s-au terminat

Multumim pentru urari fetelor
avem cateva pozici la semnatura, ptr cine vrea sa ne vada.

Va , merg la calcat...tot de vreo ora zic ca ma apuc, nu mai reusesc, asa mi-e de draga operatiunea

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nikole, sa-ti traiasca copii sunt foarte frumosi amandoi, si voi parintii sunteti deosebiti asa ca au cu cine semana.
Acum trebuie sa-ti actualizezi semnatura, ca de , ai scapat de burtica, trece si albastrica la semantura.Deja te-ai apucat de calcat? Esti super tare ca sa zic asa, parca ai un an de cand ai nascut.Bravo tie, sa ai putere si nimic sa nu te doboare.
Noi nu ne mai laudam cu nimic, vacanta a trecut aproape, de luni intram iar la normal , noroc ca e soare afara.Am terminat cozonacii , de mancat fireste, si acum plangem dupa ei.Tare buni au fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Nikole, ti-am vazut printesa mica, e foarte frumoasa , sa fie sanatoasa si norocoasa, sa va bucure sufletele toata viata . mie imi pare ca seamana la unele trasaturi cu Kevin, asa-i?
iar tu, nu mai zic, arati obraznic de bine dupa nastere , eu stiam ca lauzele sunt obosite, ingrijorate, incercanate, nedormite, pe cand tu esti proaspata si ai o figura asa calma. bravo tie .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 30+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Nikole am vazut pozele cu Luana. E scumpa foc! Mie mi se pare ca seamana doar cu taticul ei ...iar Kevin foarte tare cu tine!
Fug si eu tot la calcat, ca am o urgenta pt maine.
Noapte buna!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor dragi Luana are aceeasi fatuca cu Kevin cand l-am nascut, doar ca ea e mai delicata, are barbia putin mai ascutita, Kevin era mai rotund.

Insa...ma credeti ca ma trezeam vorbind in salon cu o mamica, in loc de Luana ii ziceam mai tot timpul Kevin, ce-o fi crezand biata femeie?!

Eu mi-s inca in putere, vad ca am inca energie, sper sa o tin tot asa, oricum cand se aduna oboseala nu-i a buna.
Sotul ma ajuta si el destul, cam el face mancarea,spala vasele, el ii da papa lui Kevin, acum l-a luat cu el la meci ca sa pot eu dormi(si uite unde mi-s)...ma ajuta cat poate.
Eu is cu curatatul casei, sa fie luna, stam la etajul 16 si nu vreti sa stiti cum se aduna praful, trebuie aspirat si spalat pe jos in toata casa zilnic, altfel e jale .

Calmul cred ca mi se trage si de la ceaiul de roinita+maracuja pe care il beau zilnic, e o combinatie f buna , un adjuvant ideal in starile de stress, oboseala psihica, insomnii, depresii.
Asta ne dadeau in maternitate, cam 3 cani/zi intre mese.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Nu am mai prea apucat sa scriu pe aici zilele astea. Asa ca

Hristos a inviat!

Nikole, felicitari, am vazut-o pe micuta Luana!
Vivela, ati avut ceva aventuri in vacanta asta, nu gluma
Cygny, draguta foc Alis

Fetele sunt bine, fac multe prostii impreuna, colaboreaza, vorbesc intre ele (mai mult cea mare, cea mica doar asculta si raspunde si da sau nu)... Asa ca Vivela, Carla si alte fete cu 2, va asteapta vremuri (mai) grele
Nu mai scriu acum despre ele, ci pun ceva poze:

http://www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=39

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

E gata , calduta si cu putin lapte (fara zahar ).
Nikole sunteti foarte frumosi fata draga . Ma bucur ca ti-ai facut timp sa incarci pozele.
Lachione pt Ghermanesti nu te intereseaza o filipineza? Vad ca sunt la mare cautare. Pus in balanta ai avea multe avantaje.
Monica sunteti o familie tare frumoasa. Poate iti faci timp sa povestesti mai multe despre fete.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lachi, in cazul acesta are dreptate sotul tau.
Nikole, la etajul 16, oau, mi-ar fi frica, dar cred ca panorama e superba.
Monicabo, ti-am admirat fetele si am avut un preview la cum va arata casa cand va mai creste Larisa. Ce mare s-a facut Ana-Maria! Si ce tanara arati tu! Parca sunteti surori.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!
Nma buna cafeaua, multam.
CarlaV .
Vivela foarte curajoasa ai fost sa te plimbi cu ATV-ul...si m-ai facut curioasa cu retetele de cozonaci si pasca, da' poate la anu' cand om mai face ...ca acu sunt sleita de puteri...
Monica ai doua fete superbe....merita orice efort!
Nikole sunteti foarte frumosi toti patru. Cand am vazut-o pe Luana am retrait pentru o clipa momentele de imensa bucurie si emotiile de atunci dupa ce am nascut...Iar tu, esti foarte foarte frumoasa! Refacere usoara si multa putere iti doresc.

Cre'ca ma paste astenia de primavara....

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Greierash, multumesc pentru pupic, nu stiu de ce l-am primit, dar imi prinde bine si iti ofer si eu unul .
Eu am framantat cozonacii la masina de paine, din lipsa de timp si spatiu, si au iesit foarte bine, chiar daca am pus faina 450 si drojdie praf. Daca vrei iti dau reteta.

Atata somn am in mine... Am o gramada de lucru si nici macar o farama de chef. Imi zicea un prieten dimineata ca a dormit 14 ore, m-am inverzit de invidie .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput