Strumfi de iul-aug 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
v-am citit inca de dimineata dar nu-mi gaseam cuvintele
privitor la bunici eu am instituit regula ca nimic nu i se da fara ca eu sa stiu..bunica mea de cand a venit a vrut sa-i deao bomboana de ciocolata si i-amtaiat-o rapid,nu are voie ciocolata.soacra mea cand stie ca merge la ea face mancare separat pentru mihnea,peste in folie,ciorba de pui sau de perisoare..dintr-astea care stie ca ii dau.
off vivelace as merge si eu cu atv-ul,mai ales prin padure,mi s-ar strange un pic stomacul dar tot as face-o.
anca,ooo ce te inteleg cu ajutorul,pana acu doua saptamani le faceam singura pe toatemai putin cand era sotu..dar a venit bunica-mea si-mi face mancare,mai intinde o rufa,mai spala vase..e mare lucru..pana sa vina ea a batea gandul sa iau pe cineva care sa vina la doua saptamani si sa-mi faca curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Cygni, ti-am admirat Alisul .

Si daca tot sunt la faza cu datul din casa, declar ca va invidiez pe toate cele care aveti ajutor. De Pasti am lasat pe ultima zi si curatenia si mancarea de facut, copilele se alergau printre picioarele mele, trebuia sa stau si cu ochii pe ele sa nu pateasca ceva, a mai stat sotul, dar eu alaptez, eu fac curat, eu cozonacii si pasca... Asa mult mi-ar placea sa stau cu copii si sa vina cineva sa-mi faca luna in casa si altcineva sa-mi umple frigiderul...

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Si eu vreau

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, Stefania, .
E mare lucru sa faca altcineva in locul tau chiar si ceva marunt, conteaza. Eu sunt multumita daca pot pune fata in brate la cineva pt 5 minute cat ii curat legumele si le pun la fiert, altfel trebuie sa fac totul cu o mana. Cel mai rau este cand sunt singura cu ele si ma suna vreun client care nu trebuie sa auda "mami, am facut caca" sau "Saby, n-o mai impinge pe sora-ta!".
Am uitat sa spun ca maica-mea ma intreaba daca are voie sa-i dea ceva sa manance, dar numai cand o vad, altfel ii da prostii pe ascuns si nu recunoaste, o si invata sa ma minta, asta ma scoate din pepeni.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Carla cateodata te lipsesti iti zic eu . Pana in decembrie am avut pe cineva care ne ajuta la curatenie dar a trebuit sa renuntam si din motive financiare, ca sa facem economie. Intr-adevar e bine cand cineva sta cu copilul doua ore sa poti face treaba linistit sau sa te poti relaxa un pic sau invers, cand doar stai cu copilul fara sa mai ai nspe treburi pe cap, dar mie nu-mi vine bine s-o trimit una doua la bunici seara sau in week-end din doua motive, odata din respect pentru ei ca daca lucreaza sunt obositi si nu fac usor fatza energiei copilului si apoi evit alte discutii. Noi facem curat de doua ori pe saptamana in toata casa, toti 3 ca participa si Alise si cand gatim e nelipsita din bucatarie. In rest, ne straduim sa intretinem si eu sunt cea mai dezordonata din familie.
Iar cozonaci n-am facut si noi voi face in veci. Pentru asta exista soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anto, eu propun duminica pe 11. cred ca o sa-l iau si pe andrei, k n-am cu cine-l lasa. mama pleaca vineri, asa ca ... sper doar sa fie vreme buna. oricum mai vorbim.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

nma multumesc dar vreau si eu sa vad poze cu ai vostri copii!

Antoanela bine ati venit in tara, ma bucur ca se simt bine copiii. Inteleg ca ti-a venit chef de bebe 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

m-am uitat pe prognoza....nu e prea promitator pt duminica...cica 12 grade! si sanse de ploaie

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Cygni, te inteleg si stiu ca e ok asa la voi. Insa la mine sunt 2 copii atomici si cu nevoi diferite, plus ca lucrez de acasa, plus ca mai trebuie sa si mananc uneori. Cand se intampla sa fiu singura cu un singur copil ma minunez si eu cat de usor mi se pare sa le fac pe toate.
Ei, vezi, la tine exista soacra si mai si gateste, bravo, sa-ti traiasca! Crede-ma, cel putin psihic si tot conteaza mult sa stii ca ai la cine apela pentru ajutor in caz de nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

anca,mi-a placut faza cu "bravo,sa-ti traiasca soacra"..mie mi-e greu cu un copil,asta e..sunt io mai putin organizata..te admir anca,sa si muncesti de acasa si sa ai grija de doi copii,nu mai vorbesc de casa,e mare lucru...pe bune,am momente cand as sta cu ochii inchisi macar doua minute si nu pot..daca as avea situatie financiara buna nici nu as sta pe ganduri si as angaja macar o bona si o menajera...ce-mi ridica,careva statuie..copilul trebuie sa vada o mama fericita si disponibila nu una cu mainile uscate,ciufulita si botoasa..cam asa sunt eu in unele zile

Mergi la inceput

Georgi, , "cu mainile uscate, ciufulita si botoasa" credeam ca m-ai vazut pe mine zilele astea . Sincer doresc sanatate tuturor soacrelor care fac ceva bun pentru nore, fie si numai un cozonac, chiar daca in restul timpului isi scot parleala. Eu n-am avut niciodata soacra (mi-am cunoscut sotul la 2 luni dupa ce a murit mama lui), dar am convingerea ca ne-am fi inteles foarte bine si ne-ar fi ajutat mult.
Eu nu cred ca esti tu mai dezorganizata, sa-ti zic cum era la noi: inainte sa avem copii munceam continuu sau eram ocupati cu cate ceva, ne gandeam ca nu avem timp sa ne ocupam de un copil. Acum, dupa ce ne-am dorit cel putin 2 copii, nu numai ca ne-am facut timp pentru multe altele in plus, dar cred ne-a crescut mult eficienta, cel putin mie. Daca am mainile libere o ora rastorn casa cu fundul in sus .

Mergi la inceput