Fulgusori Nov - Dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Fetele, va rog io, daca va amintiti discutiile, spuneti-mi la ce varsta se stabilizeaza ochii sau daca exista o varsta pentru asta, multumesc Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Andre, stiu ca nu ai avea d c sa-ti faci griji inainte de 9 luni, asa i-a spus pediatra finei mele, al carui baietel e suspectat de strabism parca (insa el il are pe taticul lui in familie cu aceasta afectiune). Nu cred ca e cazul sa te alarmezi inca.
Citesc din urma si revin.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
gabitza35 spune:
monis..... eu tot in Bucovina am crescut... dar mai la nord, la 4 km de granita.... in sat se vorbea ucraineste, slujba la biserica tot asa.... mai am decat bunica acolo si sper sa ajung la vara cu mucosii... ca tare-si doreste sa-i vada ... e batrana si ii e teama ca poate muri si nu ii stie decat din poze...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
Ancutza_Bro spune:
mai fetelor, da' harnicute mai sunteti ... am avut de recuperat un capitol si 4 pagini de aseara pana acum ...tineti-o tot asa
bineinteles ca nu mai stiu ce am citit
Lyly vroiam sa-ti spun ca si eu chelbesc pe zi ce trece ... admirat un Alexandru frumos
Monis ce frumos povestesti, parca spui povesti...sper din suflet sa apuce si copiii nostri o bucatica de copilarie ca a noastra...ce vremuri maica
laurairina uite-asa sa-i spui sotului: si sa-i mai spui ca te vrem si noi alaturi macar o ora pe zi
Lumi pupam fetita sa-i revina pofta de mancare
aaa, ca o paranteza...eu recunosc ca am cateva fete preferate, so? sue me !
Diana ce ma bucur sa te citesc
many o adevarata aventura cu papatul cu lingurita la voi ...si eu sper sa incepem adevarata diversificare dupa 6 luni...pana atunci ne mai jucam din cand in cand cu ceva fructe si cereale
Andre te rog, nu-ti mai fa ganduri de pe acum legat de ochisorii Chiarei...o sa vezi ca o sa fie bine, pana la 1 an nu mai sesizezi nimic anormal la ochisori
RamoC cum merge iubareala voastra? da roade?
Krelia si al meu e mamos dar putin mai limitat
Monis ce m-ai speriat!...mie mi-e draga tare Meg Ryan si am facut ochii mari...trebuie sa fiu atenta cu 1 aprilie asta
Alinush la noi a trecut vremea uscatorului, acum e mare si smechera dar pe la 2 luni tare mai facea minuni aparatul ala
Lavi se pare ca o sa chefuiti bine de sarbatori ... pupam Raresul sa fie de comitet si sa va lase sa chefuiti
mai vroiam sa mai scriu dar nu mai tin minte ce
ps: m-am plans iar la voi...pe fulgusori
va
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Aveti un ritm la scris...abia v-am ajuns!!!
Azi noapte s-a culcat fiimea pe la 11,20 si s-a trezit la 7 prima trezire..a papat si am mai tras un somn pana la 10...e prima noapte cand imi face surriza asta..sper sa se repete...
Fetele care folositi supozitoarele recomandate de Andre suneti-mi si mie cum se cheama..i-am zis rietenei mele din Sibiu de ele si n-am stiut numele
toti bolnviorii si sper sa se faca bine cat mai repede
Va pe toate si fug sa vad poate reusesc sa mai fac ceva curat prin casa...
Mami fericita de strumfita
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui strumfy_12Fetele care folositi supozitoarele recomandate de Andre suneti-mi si mie cum se cheama..i-am zis rietenei mele din Sibiu de ele si n-am stiut numele |
raluci_b spune:
Ancutule - greu incercata mai esti si tu mamaica draga, dar lasa ca iese el soarele ai sa vezi, itit doresc sa ai parete de liniste si multa dragoste.
Laurica - ii doresc sotului sa revina la sentimente mai bune si tu sa vii sa mai sta cu noi
Lavi - hmm asa de bine am dormit, multumim de cantecel, lui Remus i-a placut si mai si, inca doarme
Miany - cum stai cu pregatirile (o placinta cu mere crocanta si cu scortisoara) asta asa sa sarbaoresc 2 kile minus pe lana implinirea celor 6 luni ale minunii tale
Strumfy- welcome
Diana
Propun deseara fara alcool, sa ne mai potolim si noi ca doar e joia mare.
Asadar meniu:
inghetata de nuci, cu topping de caramel, presarat cu o mana de fistic pisat
ceai de fructe exotice cu scortisoara
coktail VISE PLACUTE fara alcool (cuburi de gheata,nectar de portocale, nectar de ananas, zeama de lamaie, suc de rodii,felie de ananas,felie de portocala rosie,felie de lamaie)
si Monis clar sa vina cu o poveste
Andre sa te vad cu ce garnisesti
aaa si sa nu uit 'nea tamplaru ne-a marit bancutza
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
ionelamaria spune:
Buna dimineata
pana sa trimit eu mesajul se face seara
Am avut o noapte cu plansete si moftureli... dar am reusit sa dorm nitel... habar n-am prin ce minune...dar tot obosita sunt... ca numai somn nu a fost ala
Shtephy, domane prin ce treci si tu mamico... panaramele alea de capse dor ca naiba... si ... ai grija ca au si prostul obisei sa se deplaseze... te pupam
Ramona C, ce face broscuta cea mica si frumoasa? Te pup si te imbratisez...Ma gandesc ca eu sunt la capatul puterilor... si la mine Mihnea a mancat... in general singur... si cand nu a mancat... am stat cu el la san toata ziua si pana la uram tot a papat ceva... pai ... tu te chinui cu seringa de atata vreme.... Doamne ce greu trebuie sa fie... esti o puternica
Laurairina, imi pare tare rau ca ai astfel de probleme cu sotul. De ce nu incepi sa-i spui lui cele 1000 de intrebari pe care le avem fiecare dintre noi... si vezi ce-ti raspunde. Spune-i ca vrei sa faci ce e mai bine pentru fata si ca ai aceste intrebari.... iar daca el stie sa-ti dea raspunsuri argumentate... sa-ti dea siguranta ca iei cele mai bune decizii... si in acest sens te intereseaza cele mai noi stutii idei tendinte.... daca el poate face toate astea pentru tine si fata... si ... iti poate plati o factura la telefon ci jum de ora pe zi 9 vb cu alti oameni... ca sa nu inebunesti singura in casa) plus iesit macar o data pe sapt 1 ora sa iei masa cu o prietena... tu renunti cu drag la forumache.
Many, e bine ca bebe Vlad are personalitate... si face cum vrea el
Lyly, eu am nascut natural si chelesc din greu. nu ma ingrijorez pentru ca, de cand ma stiu, parul meu a fost prea des. da , ati citit bine, prea des. Cand merg la coafor sa ma vopsesc folosesc vopsea cam pentru 3 persoane cu par de lungimea mea ( de aici si un pret pe masura) apoi... nu mai spun cata munca sa-l aseze cineva ca e muuuult si din cauza asta il si tin mai mult legat... ca nu sta nicicum
Ia sa dau drumul mesajului... ca poate mai scriu unul pana la noapte pe bancuta
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Ia sa dau drumul mesajului... ca poate mai scriu unul pana la noapte pe bancuta |
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
lylyana.ion spune:
raluci la inghe aia
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes