Fulgusori Nov - Dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Raluci Ce-ai cumparat bun pentru deseara? Sa stiu cu ce garnisesc. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Raresu De-om fi ochelariste ne mai iei?

ce tare esti

mai fetelor, davidelu meu nu se intoarce nicicum dar daca il tin in brate pe verticala, cu spatele la mine, se ridica de la spate ca si cum sa stea in fund...si daca sta pe spate si ii dai degetele se incoarda sa se ridice in fund...

i-am pus mai inainte sa asculte ,the nuki song', a cascat ochii si sa uitat, cred ca nici n-a respirat pana s-a terminat

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nu-i problem. Eu ma rog ca Rares sa nu fie chioromel ca maica-sa...sau sa se chioromeleasca spre batranete, ca taica-su (desi, e tare siecsi taica-su cu ochelari )

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc fetelor care au raspuns, inteleg ca nu e cazul inca. Tati de Chiara are un ochi care "ii fuge" (nu dupa gagici), iar soacra-mea mi-a povestit ca daca si-ar fi dat seama mai devreme, nu ar avea problema asta acum. Eu nu am observat nimic, adica se mai uita uneori crucis, dar ma gandeam ca e normal. Acum de 2 zile "o consult" si mi se pare ca e tot timpul crucis, ma gandeam ca daca am putea face ceva acum sa nu sufere ea mai incolo. Raresu De-om fi ochelariste ne mai iei?

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia
[font=Comic Sans MS][purple]Nu-i problem. Eu ma rog ca Rares sa nu fie chioromel ca maica-sa...sau sa se chioromeleasca spre batranete, ca taica-su (desi, e tare siecsi taica-su cu ochelari )
Dar la mami de Chiara ii plac biciclistii, ca-s "siecsi" si "intelijenti" (sau asa par, na). daca mosteneste si Chiara placerea asta shie ne fashiem? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Dymomo,Monica, nu ajung azi sa iau supozitoarele.Matusa care mi-a facut rost de ele e bolnava, era in perfuzii cand am sunat-o.Vor sa o interneze...dar ea nu vrea...sa vedem, daca se intoarce acasa poate ajung maine sa le iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vioo, te mai asteptam pe la noi.

Lavi, de ce nu-i dai cerealele fara lapte inclus (cred ca ma vazut si la Topfer orez simplu fara lapte) facut cu lapte de-al tau? Asta pentru cand te decizi sa incepi iar diversificarea.

Andre, asa-i la 6-7 luni se matureaza vederea binoculara, pana atunci nu-i bai daca ii mai fug ochisorii.

Krelia, pupam albastrelul, noi din fericire ne-am oprit la scaunul e dimineata. vad ca a si mancat ceva mai bine de la 11 incoace, ptiu-ptiu...

Ionela cum mai sunteti azi?

Stephy, ai facut radiografia? e totul in regula?
Apropo de alaptat alti copii de la mine au supt 6 copii pana acum, ai mei si 3 ai prietenelor mele. Bine, na nu mult o data de doua ori... Si Timeea a supt odata de la o prietena a mea.

Monis, frumos acolo la voi la munte. Dar cum ai ajuns tu taman in Bucuresti?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata si de la noi!

Dymomo, eu am luat de la auchan proiector primii pasi la 150 de lei, are multe functii, mai multe diapozitive pe care le invarte pe perete in ritmul muzicii, mai multe melodii, posibilitate de a inregistra vocea mamei, 3 variante de viteza, si lampa de veghe, mie mi-a placut mult.

Ramonika, merci de raspuns, si a mea a crescut mult in lungime....neaparat mai vreau sa vad un pedaitru, clar!

Krelia, ieri am avut niste dureri la operatie...cred ca de la carat odorul in brate. Servetele incerc sa folosesc doar sensitive, tocmai sa nu se irite.

Monica, eu daca am orice simptom de raceala bag parcetamol si merge.

Laura, concluzia mea dupa aproape 11 ani de casnicie... da-i un ignore din cand in cand . Ca daca le stragi pe toate cate se aduna...il arunci de la balcon repede Zic si eu...nu da...

Sa va povestesc patanie de dimineata.
Plec eu pe la 11,30 cu puiul la impartasit...ajung...cica: "a mancat azi???" zic:"da, normaal", "a dormit dupa masa?"...nu dormise....
cica sa vin dupa somn sau maine dimineata
trag eu un parc, doarme puiul, se trezeste, eu fuga la biserica...
vine altul si zice: nuuuu, maine dimineataaaa!!!
Eu am impresia ca astia ma citesc ca-s paralela cu biserica si isi rad de mine O sa incerc si maine....caaalmaaa!
Voi ati impartasit puii?

Mica mea minune: Natalia Oana
(16.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaRAndre, asa-i la 6-7 luni se matureaza vederea binoculara, pana atunci nu-i bai daca ii mai fug ochisorii.
Pe dupa degete asa ma rugam sa vezi intrebarea, ca n-am indraznit inca o data sa apelez la tine, poate musti Deci pana la 6, 7 luni daca o duc la medic oricum nu ii poate face nimic, da? Ca sa ma calmez de epilepsie, de ochi, de etc (cabinetul prisopupu vosta mult aici) Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS chestia cu Imparatul Ideilor este chiar interesanta...Poate gasesti un wireless, ceva, pe langa mama...pai cine ne mai da de beut pe bancutza hah?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

dienutze, eu l-am dus la impartasit pe David joia trecuta cand a fost Bunavestire..i-a placut in biserica, a cascat ochii, se uita peste tot......m-am gandit ca nu va vrea vin (asa cum uneori nu vrea vigantolul) dar tareeee m-am inselat......cand a vazut lingurita ca se apropie de gurita lui a deschis gura si dus a fost vinul pe gat in jos, inca se lingea pe buze betzivasul .......chiar m-a apucat rasul si zic uite ma ca la fiumeu ii place sesu...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput