Alti mizerabili - Grawe
Raspunsuri - Pagina 4
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Ioanadara, oi fi eu secretoasa, dar Guestus este un mister total. Nu se stie daca e femeie sau barbat (intr-o vreme l-am suspectat ca este o bona...), daca e insurat (maritata), daca are copii, daca are 19 ani sau 70.... |
domle...deci noi vrem sa auzim ce rezulta din impartirea asta (cit ai primit de la grawe / cit ai dat la grawe) ....si citi ani cotizat. simplu.
apoi cum crezi tu ca ca ei sint fraieri si pot sa faca greseli...ei au avocati, au juristi...au tot ce vrei.
tu nici macar nu ai citit ce scrie in contract...pariu?
kariguld spune:
guestus, ai venit din vacanta?
asigurarile de viata sau rentele de studii nu sunt modalitati de a face bani, este doar un mod de economisire pentru anii ce vor urma. cine nu intelege acest aspect si se asteapta la sume mari, comparand cu dobanzile de la banca, se insala pe el insusi. iar consultantii in asigurari care spun clientului ca la sfarsit primesc si luna de pe cer sunt niste mincinosi si nu merita sa inchei nici un contract la ei.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
buli spune:
sint de acord cu kay care a zis sa scrii la firma mama.
si sa spui exact ce te-a deranjat si ca mai ai contracte la ei si ca iti doresti ca pe viitor sa nu se mai intimple asta.
sotul meu a scris la o firma mama si l-a sunat imediat directorul pe Romania deci sint locuri unde parerea clientilor chiar conteaza.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
adc spune:
Mi-as dori sa vina cineva si sa spuna "am avut asigurare la societatea X, am cotizat ca la carte, dar in final a meritat". Dar inca nu am auzit varianta asta. Si eu sunt "fericita" posesoare a unei asigurari de viata, si nu vreau sa stiu ce ma asteapta la final... consolarea e ca in cazul in care se intampla ceva cu mine ii va ramane totusi fetitei ceva... desi prefer sa fiu in viata, chiar si "tepuita".
La ce naiba am facut-o (asigurarea) nici acum nu stiu...
In alta ordine de idei, un bun prieten, consilier la o firma de asigurari, intr-o discutie de principiu, deci fara legatura directa cu asigurarea mea, imi explica faptul ca abia dupa 10-15 ani o asigurare devine profitabila, si daca vrei un profit mai rapid e preferabil sa depui banii la banca. Teoria ca teoria, dar putem avea incredere in societatile romanesti ca intr-adevar asa e?
Revin la ceea ce ziceam initial: ati auzit sa fie cineva multumit de suma pe care a ridicat-o la terminarea unui contract de asigurare? Eu nu.
Mami de Alexandra (18.02.2006)
kariguld spune:
adc, nici nu vei auzi curand asta, pentruca piata asigurarilor in Ro este inca la inceputri, nu exista o traditie in asigurari. 10, 12, chiar 15 ani probabil de cand sunt firmele de asigurari pe piata romaneasca, este foarte putin, comparativ cu alte tari care au traditie de peste 100 de ani cu asigurarile.
asigurarile nu se fac pentru a te imbogati sau a castiga niste bani rapid, in cativa ani. asigurarile acopera acea zona pe care no putem controla noi, adica accidentele sau chiar moartea.
familia mea are aici asigurari pentru cazul in care ajungem in incapacitate de munca, partiala sau totala, asigurare pentru dinti, asigurare pentru tot ce este in casa, asigurare pentru cazul cand avem nevoie de avocat, (ora la avocat costa 400 euro!!!),asigurare in caz ca lovim pe cineva pe strada cu bicicleta, asigurare de viata daca in caz murim in accident sau chiar din cauze naturale.
toate intr-un pachet de asigurari. mai sunt si altele, mai marunte.
desigur ca poate parea aiuristic sa platesti bani pentru o asigurare de avocat, dar nu stii niciodata cand ai nevoie de un avocat si trebuie sa scoti mii de euro din buzunar.
in tarile din vest, toata lumea are asigurari, nu se concepe viata fara ele. nu o spun eu ci nemtii de aici.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!