Mamici si Gravidute Italia -68-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elizuka spune:

Fetelor dragutelor, va zic despre mine ca am 23 de ani si sunt gravida in 14 saptamani. Chiar daca sunt in trim 2, ma simt mica si nestiutoare...boboaca! Inca nu am aflat ce este dar deja s-au facut cateva pariuri pe tema asta . Urmatoarea eco sper sa dezlege misterul, suntem nerabdatori. Majoritatea spun ca e baiat mai mult pe baza superstitiilor insa eu am simtit de la inceput ca e fetita. Suntem tare incantati, deja ne facem fel si fel de planuri, stiti cum e. Ma bucur ca am cu cine impartasi aceste emotii, caci familia mea e acasa la Craiova si simt lipsa prezentei lor chiar daca vorbim 24/24 pe net. Va pup pe toate, Buon Weekend!

cu puiutz de 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizuka spune:

Citat:
citat din mesajul lui katiapam
Elizuka-bine ai venit in grup
cind ai timp lasa datele nasterii si te trecem pe listuta
sarcina usoara si un bb sanatos!
cite sapt ai?
si la noi e la fel tinem legatura cu familia prin net
in cazul meu pot sa-ti spun ca m-am descurcat bine din prima zi
sint aici doar cu sotul si gata
cind am nascut nu a putut veni nimeni si m-am descurcat ca n-am avut de ales
scrie inca 2 mesaje si apar in timp real
pina treci de moderare noi le vedem tirziu si nu vrem sa sarim peste ele
de unde esti din tara?
hai ca te las mai moale cu intrebarile
cum zice Roxali-cum am aparut scriu si intreb preea multe de va depasesc

Katiapam, stai linistita ca imi face placere sa raspund la intrebari, profit si in asa fel trec si de moderare

Las acum decat datele mele, abia astept sa ma vad pe lista intre atatea mamici frumoase si prietenoase!
Am dpn pe 15 oct 2010, sunt in 14 sapt... bebe era micut la ult eco si nu am vazut ce e dar va tin la curent! In mai poate ma programeaza la eco 4d, pana atunci trebuie sa am rabdare. Ma bagati si in lista cu sarbatoriti ? Sunt nascuta pe 17 nov 86.
Pana ma prind eu ce si cum prin forum, sa imi iertati eventualele greseli. V-am pupat!

cu puiutz de 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

SI TOT 2 IN 1 !

Am stat mai departe de computer caci ne bombardeaza toata lumea cu email-uri, apeluri pe skype sau pe ce mai apuca...cu eterna intrebare "n-ai nascut?"...Am preferat sa iesim sa ne plimbam, sa lasam gravitatia sa-si faca treaba pe cat posibil...

Burta s-a lasat si mai mult...asta noapte mi-a fost rau din nou, am vomat ...de fapt doar m-am rastit la "tron" ca in stomac nu aveam nimic! Incercam sa ramanem calmi si ne gandim ca important e ca bebe sa fie bine si eu sa trec cu bine peste nastere ( cand o fi sa fie). Azi am 40 + 4 asa ca inca nu e asa de tarziu...

Elizuka - bun venit pe forum si sarcina usoara! asteptam cu nerabdare sa aflam detaliile de la urmatoarea ecografie. Sper sa nu-ti fie f greu cu acomodarea...Te inteleg desul de bine caci si eu pe 2 mai fac un an de cand m-am transferat in Italia fara sa cunosc pe nimeni , fara sa am cunostinte altele in afara de sot si rudele sau prietenii lui care nici macar nu sunt in Verona...asa ca ne-am trezit amandoi cam izolati...dar pas cu pas se rezolva toate!

Roxali - Ma bucur ca te tii tare! Asa este..cand teconfrunti cu multe probleme , te intaresti si faci altfel fata problemelor ce intervin pe parcursul vietii...Si eu am avut partea mea dar mi-am dus crucea cum se spune...si lumea in jur a vazut doar zambetul pe fata mea...Nu sunt deloc genul care sa se lamenteze din orice nimic si din cauza asta multa lume m-a invidiat cazand in capcana asta a aparentelor ce indicau o viata de huzur , fara probleme. Si asa..cu capul sus si zambetul pe buze am trecut peste probleme, peste neplacerile unui divort ( facut insa la momentul oportun) etc etc...Daca asa continua as putea scrie un roman....

Important e sa ne mentinem demne, optimiste si bucurandu-ne de micile "triumfuri" de fiecare zi!

M-am intins cu vorba si sotul a terminat de pregatit pranzul (dragul de el! )

Va pup si poate intru mai tarziu dupa ce ma odihnesc un pic dupa plimbarea de dimineata si urcatul scarilor care e devenit obligatoriu ca ..poate poate...

Un weekend placut tuturor si multi pupici!

in prelungiri...asteptand bebele (golul) de aur... Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

NAFI stai linistita ca eu am nascut la 40 si 3 zile dar un pic ajutataca daca nu bebe statea acolo mult si bine.cand am ajuns la spital aveam dilatatie 3 si contractii regulare la 5 minute(asta se intampla marti pe la 23)si dimineata la 7 nu mai aveam nimic..ioc contractii(de dilatat ma dilatam,dar incet)asa ca pe la 11 mi_au rupt apa dar surpriza apa ioc...intr_un final mi_au facut injectie pt provocarea contractiilor si in 20 de minute am nascut.a fost bine si asa ca nu am avut travaliu lung.
KATIA noi suntem in ROMANIA,intradevar suntem fff rasfatati
ELIZUKA sarcina usoara .cum e ai greturi?iti este rau?te bombardam cu intrebari

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Elizuka-cind am putin timp liber zilele astea te trec pe listuta
ce tinerica esti
pe aici toate sint mamici tinere tinere
te incadrezi bine de tot
mai sintem citeva peste 30 de ani da tot tinere sintem nu fetelor?????
cum te-ai acomodat in it?
cind pui niste poze?
am vazut ca a pus citeva Stefy cu fetele dar eu nu reusesc sa le vad
a parolat albumul? ce stiti?
si eu sint datoare cu poze
de noi ce sa va mai zic
toate bune
serviciul tot asa,merge
Giulia e cuminte dar si crizata :))
daca nu fac ce vrea e gata :) indata se arunca pe jos ,se crizeaza
noroc ca face mai rar de ma dispera,imi vine s-o desfiintez
glumesc ca tot fata mami e
i-am luat tricicleta ca era a unei fetite si s-a invatat pe ea si dupa ce i-am dat-o inapoi cind dormea sa nu vada s-a trezit si saracuta si-o cauta si zicea mereu unde-i dieta gioca giulia picioru si am merg de i-am luat una cu printesele disney
vb tot mai multe si amestecat dar mai mult italiana raspunde,noi vb acasa rom cu ea dar si amestecat dar ea mai mult in it raspunde
in rest e sanatoasa,face capricii cu mincarea si mergem in parc cu piciul si prietena mea de se fugaresc unul pe altul
de acum cu vremea buna sa ne tinem bine fetelor ca stam afara cu pustii
Alexandraaaaaaa-dove seiiiiiiiii??????????
Monica-tineam minte cind ai zis ca mergeti in ro da esti de ceva vreme acolo....fain!!!! rasfatatilor

multu ca ati intrebat de noi si ca v-a anuntat Andreea che fine abbiamo fato
va

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nafi-da ce dragut sot ai tu acolo
stiu ca toata lumea iti spune sa ai rabdare
acum trece cel mai greu
eu am avut dpn in 7 iunie si am nascut in 20

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal...fetele mele...

hop si eu....m-am chinuit sa citesc dar nu am avut mare succes..broscutik "inoata pe uscat" imaginati-va ce pozitie hazlie are,toata pe burta cu picioarele si mainile prin aer incearca sa se deplaseze inainte si-n-napoi
dk ma lasa Denise recuperez asta-seara k am avut net-ul neplatitsi am ramas in urma...
astazi mi-am schimbat look-ulam schimbat nuanta parului dupa 2ani..nimic deosebit doar un saten mai inchis de la saten deschis(natural)dar imi place k scimbarea este minorain rest toate bune...incerc sa pierd 3kg dar fara succes,toate sunt pe burtica si lateral(cicolata papata in perioada sarcinii)ma pregatesc pt maine k avem o nunta,sper sa fac si pozici

trimit si incerc sa recuperez ...am vazut k am ce
sunteti niste harnicute!

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

ALEXANDRA TE ASTEPTAM CU VESTI BUNEsper k totul a decurs bine sunteti bine sanatosi la fel si bb...abia astept sa te citesc!

andreea.felicitari pt masuratorile lui Georgio,creste bine nu gluma...chiar ai laptic bunyep sper sa treaca perioada asta plina de neplaceri

kemsy.esti tot pe fuga...ia-ti o pauza si spune-ne o...

georgy.voi ce mai faceti?inca astept vesti despre bb..este?micuta gogoasa ce face?

nafi:subscriu ce au scris fetele despre crema pt sani,doar k eu am folosit VEAOLIO f buna,o poti folosi apoi alapta...ufff ce greu trebuie sa-ti fie k ai ramas singura in asteptare...sper sa-ti vina sorocul curand si sa ni-l prezinti pe bb cel mult asteptat!

nelia.intradevar am pierdut putin (material)dar tot ce a ramas pe acolo erau lucruri utile k nu sunt asa prinsa de banii..in fine s-a dus...insanatosire grabnica micutului..cum este?a trecut febra?imi pare rau pt experienta neplacuta ...

roxali.ufff cred k ti-e greu..asteptarea e deja grea dk trebuie sa se lungeasca ....brrr...ce sentiment neplacut..in rest sunteti bine?

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

raluk:felicitari pt si spor la cautat numele perfect...f interesant ce mi-au spus legat de geanta,posibil sa fie si asta..nu mai auzisem pana acum...cum te simti?misca samburelul?imi imaginez ce placut trebuie a fie pt a2-a oara...

katia.vad k ai intrat in recuperari...imediat ne ajungi,crde k ne depasesti chiar k ai viteza!mai lucrezi?cum sunteti?

eliza.bine ai venit in nostru..nastere usoara in continuare...asteptam pozici sa te cunoastem..si sa vdm casuta la bb!

nafi.iti dau o idee dk vrei..cand am nascut eu am dat de veste Andreei..dk iti face placere lasa-ne nr tau (la alegere)sa stim ceva de tine,k vezi ce grea este asteptarea..ar fi pacat sa nu ne bucuram alaturi de tine!vezi tu...este doar o idee..

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

katia.ce micuta si neastamparata e GiuliA ..stai sa vz mai incolo...k o sa ramai masca..sunt la curent din experienta unei prietene cu 2copii...

slimatei:nici eu nu am vz pozicile dar uitasem sa spun...poate ne spui cum sa facem!

monica.creste bine Denis...cat mai stati in ro?e simpatic rau in pozici...imi imaginez ce placut e sa-l auzi vb toata ziua!

ma duc sa bucataresc...

avem emoticonuri noi...cel putin la mine asa rezulta..

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput