Mamici si Gravidute Italia -68-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

GRAVIDOASELOR SANT CU OCHII PE VOI

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Haioasa esti!
Ati terminat cu..confruntarile?!
Vesti nu am ...doar ca ma doare capul, am senzatie de voma si n-am chef de nimic...M-am plictisit de atata asteptare!
Si nici macar sa ma bucur de o plimbare nu mai pot ca am burta si mai jos si simt ca si cum as merge cu o tona atarnata de burta. merg prin casa sustinandu-mi burta cu mainile!

Casa faina si ieftina nu am vazut din pacate. E ori faina si scumpa ori ieftina si ca dupa razboi. Timp si nervi sa stam de renovari in momentul asta nu avem asa ca trebuie sa avem bafta sa gasim ceva cat de cat in conditii bune, intr-o zona ok...

Dar deja nu mai am chef sa ma gandesc la case. Dupa ce apare Riccardo o sa ne reluam cautarile , negocierile etc...

ALEXANDRA ....care-i treaba? ceva semne?
SLIMATEI - cred ca esti pe drum deja...drum bun!

Fetelor..voi ce mai combinati pe acolo?!
Va pup pe toate...ma duc sa-mi fac de lucru ca altfel ma enervez si ma doare capul si mai tare!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Nafi...am scris chiar inaintea ta si nu ai apucat sa vezi meajul...NIMIC!!!!!!...sa vezi de treci peste termen...atunci nervi si plictiseala...

...AMR...cine stie?
Nunta noastra www.fotoalbum.eu/LAlexandra/a431123" target="_blank">Noi doi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Nafi...am scris chiar inaintea ta si nu ai apucat sa vezi meajul...NIMIC!!!!!!...sa vezi de treci peste termen...atunci nervi si plictiseala...

...AMR...cine stie?

Da..te cred! Doar ce-am vorbit cu mama si imi zicea..." eh..cand marul e gata copt cade! asa si cu bebe...cand e pregatit iese...ai rabdare" . teoretic stiu si eu...dar practic e mai greu sa ramai calm...E o combinatie de dorinta enorma de a-mi vedea copilul si de frica vis a vis de nastere care ca si a ta va fi naturala fara epidurala.... Sper sa nu regret decizia asta!

Furtuna nu a mai fost,,,doar un vant lesinat si-un pic de ploaie asa ca nimic....

Asteptare usoara!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele..

aici e f urat afara k altfel nush dk aveam chef sa deschid calculatorul...in fine...plouaaa

am fost ieri sa fac la FI pt Denise ..am economisit pe o parte iar pe cealalta mi-au furat geanta..sunt f trista..nu mai stiu exact ce aveam in ea,banii si restul erau in geanta de la passeggino...dar mi-e ciuda oricum...mai ales k trebuie sa refac toate cheile...iar pe TWETTY nu-l mai am(era preferatul meu,al broscutei)sotul ma stereseaza non-stop k sunt "fuori strada"is plina de asa l-as

ma duc sa ma odihnesc creieriiiii

ely mamica ....MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

offffffff ELY
si eu sunt stresata cand plec pe undeva, sa am grija de geanta si restul actelor. Daca zici macar ca banii si actele nu erau acolo, atunci e f bine. Sper ca nu mai aveai acte, ceva....ca alea is mai grele de refacut.
Cheile le schimbi si gata! Bine ca in rest e totul ok!
Sa nu vad stire diseara...ca o sotie si-a batut sotul. DA? Lasa ca trece...si asa cumperi un nou twetty...si mai frumos, mai colorat.
Nafi...ma gandesc sa nu se prea coaca marul asta

...AMR...cine stie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

sal fetele..

aici e f urat afara k altfel nush dk aveam chef sa deschid calculatorul...in fine...plouaaa

am fost ieri sa fac la FI pt Denise ..am economisit pe o parte iar pe cealalta mi-au furat geanta..sunt f trista..nu mai stiu exact ce aveam in ea,banii si restul erau in geanta de la passeggino...dar mi-e ciuda oricum...mai ales k trebuie sa refac toate cheile...iar pe TWETTY nu-l mai am(era preferatul meu,al broscutei)sotul ma stereseaza non-stop k sunt "fuori strada"is plina de asa l-as

ma duc sa ma odihnesc creieriiiii

pozici cu noi

nasterea broscutei

Ohh..Ely..imi pare rau! Se mai intampla si chestii din astea neplacute. Dar macar tu esti bine! Asta e important! Gandeste-te ca sunt cazuri in care poti s-o incasezi serios de la vreun netrebnic din asta care vrea sa te jefuiasca! Asa ca mai bine spune-i sotului sa vada partea plina a paharului si ca daca tot a fost sa se intample , macar ai scapat ieftin!! Sper sa gasesti un nou Tweety care sa va placa la fel de mult!

LAlexandra - da..si eu ma tem ca iese marul compot sau tuica! Acuma miscoteste de mama focului pe acolo si sughita!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

alexandra,nafi:multumesc fetelor pt sustinere...dar mi-e greu cateodata zau..mai ales cand il mai aud si pe sot vaitandu-se...sa stiti k m-am tot gandit ce era prin geanta,sper sa nu fi ramas mare lucru..k actele le aveam in cealalta...dk a ramas ceva cred k sunt lucruri de care o sa-mi amintesc dupa...sunt varza...am nevoie de o vacanta

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Ciao, fetelor...
Va scriu doar la ora asta, ca acum am venit de la medic...concluzie...lichid inca este, el e bine, maine dimineata mergem iar la monitorizare si apoi miercuri dimineata internare in spital, miercuri seara inducere nastere, daca pana joi seara nu vine...alta inducere...si daca nici asa cezariana. Ce sa mai ...suna cumplit...
Eu inca sper pentru ca ieri toata ziua am avut contractii, dar neregulate, azi am inceput tot asa ziua...asa ca nu imi ramane decat sa sper ca vor deveni regulate si nasc inainte de inducere.
Sunt putin mai mult....trista...incerc sa imi gasesc ocupatie ca sa nu ma mai gandesc.
Sa aveti o zi superba!

...AMR...cine stie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Ciao, fetelor...
Va scriu doar la ora asta, ca acum am venit de la medic...concluzie...lichid inca este, el e bine, maine dimineata mergem iar la monitorizare si apoi miercuri dimineata internare in spital, miercuri seara inducere nastere, daca pana joi seara nu vine...alta inducere...si daca nici asa cezariana. Ce sa mai ...suna cumplit...
Eu inca sper pentru ca ieri toata ziua am avut contractii, dar neregulate, azi am inceput tot asa ziua...asa ca nu imi ramane decat sa sper ca vor deveni regulate si nasc inainte de inducere.
Sunt putin mai mult....trista...incerc sa imi gasesc ocupatie ca sa nu ma mai gandesc.
Sa aveti o zi superba!

...AMR...cine stie?

Offf...ce copii incapatanati avem!!
Tare mi-e teama ca merg pe aceeasi strada ca si tine Alexandra! Maine am DPN-ul si trebuie sa incep monitorizarile ptr o saptamana. daca nu vine ...abia dupa 20 aprilie se va incerca inducerea. si pe 24 sotul meu se intoarce la munca! eu ce ma fac?!

Nu vreau sa fac precum in povestea cu drobul de sare, ca nu e deloc stilul meu...dar m-am saturat deja de asteptat. Asa ca imi inchipui cum trebuie sa te simti tu Alexandra ca ai avut DPN-ul pe 8!!!

Sa speram ca in urmatoarele ore se intampla ceva!!!
Multa bafta si vorba aia..."curaj gaina ca te ai" ( facem haz de necaz ca pana la urma nu-i nimic altecva ce putem face!!)

ELY - sper ca te simti mai bine dupa neplacuta poveste de weekend!!

Hei..fetelor...pe unde sunteti?Pupicei tuturor!

AMR ...3...2....1....

40+ Riccardo

Mergi la inceput

...ce sa mai...sunt putin varza...M-a sunat sotul si poate azi ajunge mai repede de la munca, sa stau sa ma tina in brate...ca asa poate ma mai alint si eu..ca innebunesc!
Mai radem si noi si glumim, dar acum e deja preaaa multttt. Si deja am oroare ca de ajung sa mai fac si cezariana, stau vreo saptamana in spital...si am oroare de spital, ca eu ies mai bolnava de acolo. De obicei cand am fost internata in spital am iesit de nebuna, daca dr nu a vrut sa ma lase sa plec, dar acum nu e vb numai de mine, ca mai e si bebe...asa ca nu pot iesi .
Te cred ca deja te agiti si tu, avand in vedere ca nu poate sta sotul mai mult acasa.
Eu inca sper sa vina bebeii cat mai repede!

...AMR...cine stie?

Mergi la inceput