Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
pufescu spune:
eu azi si maine sunt acasa...declansez campania agricola pe balcon: bulbi,rasaduri,floricele. mai am de spalat geamurile la living dar nu stiu daca reusesc, florile sunt mai urgente.
Bine, ziceam ca pana la pasti fac pedele(nu avem dcat o parte din perdelele din livng, in rest nu avem in nicaieri :D .Plus huse la scaunele de terasa,diverse pt camera lu bubu. Evident au ramas doar pe lista, mi-e destul de greu sa croiesc si sa cos la masina. Dar trebe facute pana vine bubu, ca dupa sigur nu mai e timp de ele.
La cat de incet ma misc si cate pauze fac o sa imi ia o vreme :).
Si cu meniul de paste asa mai sportiv...ca suntem doar noi doi si bubu...care vrea strudel cu mere si pasca, alte dorinte nu a exprimat pt meniu :). Tati e la regim cu colesterolul marit, deci nu drob si fasoane...asa ca sper sa scap usor cu gatitul.
21+
Raducu
beluistef spune:
Eu stiam dupa ce arata pe net ca 28 fix inseamna 7 luni...dar se pare ca m-ati pierdut si pe mine
...
Alina asteptam vesti bune de la eco...ai morfofetala ?... si deasemeni sa ne lamuresti cu 27 sau 28 = 7 luni....
Elena,
26+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
bumblebee spune:
Morfofetala am avut-o in urma cu 2 sapt
Acum control ca-s cu mot vrea medicul sa fiu vazuta din 2 in 2 sapt
Alina
22+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfini si delfinute!!
Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara in continuare!
Michelle fierberea e un fel de pasteurizare asa ca linistita!
Aelita felicitari pentru cuculet, 
Shery felicitari pentru fetitele grasute!
Elena ai terminat cu trebaluiala?
Pup fetele si va doresc o zi frumoasa, noi aseara am facut sedinta si am incercat sa gasim nume, ne-am oprit la Grace dupa vreo 200 variante, si ramasese si Letitia dar micuta noastra va merge la scoala britanica si nu vrem sa fie alintata titi:-), asa ca a cazut, incepe iar marea cautare![]()
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu 
Victo spune:
bai deci eu va bat..
1..paula ai fost minunata..burtica e cum tre sa fie..
2..dragaica dc te mai aud ca ai burta nu stiu cum..cu joarda vin si la tine..arati super ok!!!!
stati ca urmeaza..
Paula
cu
Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee M-ati pierdut... am sa-mi intreb medicul azi, sper sa nu uit Alina 22+ cu ![]() gargarita |
asa e cel mai sigur
Victo spune:
carmencita..la tine nu vad poze cu burta..
am vazut/o si pe alina 2005..creste creste..
iar bebita lui racusor din burtica, m-a dat gata!!!!!!
Paula
cu
CarmenAlbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo carmencita..la tine nu vad poze cu burta.. am vazut/o si pe alina 2005..creste creste.. iar bebita lui racusor din burtica, m-a dat gata!!!!!! Paula cu Mihai 25+ si Stefan (30 oct. 2007) |

Pana atunci ma minunez de frumusetile de burtici si de Nazbataiosii care sunt deja! Ca al tau!
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu
Victo spune:
bumbleeblee..asteptam, asteptam sa creasca si burtica ta ;)
denisa..f dragutica burticuta ta!
gata cu vizionarile..
booon..deci cu durerile de spate/sale cum stati??????
Paula
cu
CarmenAlbu spune:
Racusor si eu am aproape 10 kg in plus, retin f multa apa, a zis med ca se intampla , sa stau cu picioarele'n sus si cam atat, nu are ce sa-mi faca, pe de o parte e bine ca e piscina mare pt bebelina, dar pe de alta imi va fin greu, si la nastere si in primele 3 sapt cica se elimina tot, ca in alimentatie nu am schimbat cantitatile poate doar mai multe fructe!
Doamne Ajuta-ne!!!
22+ cu