LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *189*
Raspunsuri - Pagina 5
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m ADRISIMO, ce emotii imi dadusi cu operatiile tale! http://www.lucamic.blogspot.com/ |
sa treaca
dragastoasa de
simplyana_m spune:
DORANNA, da, si noi papam albus. Eu ii fac omleta pe teflon sau dreg ciorbele cu ou. Altfel e cahh.
http://www.lucamic.blogspot.com/
doranna spune:
despre cantitate... eu ii dau in jur de 200 g la masa de pranz, fructele si branzica sunt si ele vreo 170, cred, iar iaurtul are deja 145-150, la care pun 2 masuri cu cereale (linguritele de la cutiile de lapte praf); si sa nu uitam lapticul, cam 430 ml, suc de fructe- 130ml si apa
gata!
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze - primul an si 1 an +
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui cris_tinaus so....I`m back Am pus si cateva pozici din ultimele zile ca sa nu ziceti ca n-am mai crescut Ana la 1 an |
super!!!! Anaurca scarile singura? bravo!!
dragastoasa de
dyana27 spune:
primele pozici la un anisoooooooooooor!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui doranna Poze - primul an [/url] si 1 an + |
eu acum am reusit sa vad poze, f frumoasa iulia, asa l-am pus si eu pe o oala cu apa si un fund deasupra, cica trebuia o galeata noua
dragastoasa de
cris_tinaus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
super!!!! Anaurca scarile singura? bravo!! dragastoasa de |
.l
eh urca....se pune si ea in genunchi la prima scara...nu am avut curaj sa o las singura mai departe de atat
adrisimo28 spune:
dyana ce frumusete!!! si ce sta el pe masa si cu coiful in cap. tortul ...... mmmmmmmmmm
dragastoasa de
cris_tinaus spune:
citat din mesajul lui dyana27 primele pozici la un anisoooooooooooor!!! diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!! cum am venit pe lume |
moaaama da`e sofer frumos aveti voi acolo
super ca ati sarbatorit fix cand s-a nascut...daca era sa fac eu asta eram cheauna se somn caci era 6 dimineata
simai zic ceva....Dyana arati incredibil de bine..esti o slaaaabuuuuta
aditapop spune:
David Gabriel,bebe de Dyana
Isabella Elena,bebe de Dodo-pui
Radu,bebe de Manuela77
Anastasia,bebe de Roxana80art
Gabriel Robert,bebe de Gabi86
Felicitari mamicilor si taticilor si sa dea D-zeu numai bine ghioceilor nostri!!!
POZE NAZDRAVAN