LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *189*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Adrisimo va invidiez pentru vremea frumoasa!Sa va bucurati din plin de ea!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Salutare Intru si eu rapid pentru un raport scurt apoi fug la nana ca sunt franta de oboseala. Ieri am fost la revizie si vaccin. Avem 8.600 kg si 75 cm, 2 masele aproape iesite si rosu in gat asa ca am zis pas la vaccin. Mandra mea este atat de mataita ca nu mai stiu ce sa-i fac - nu ii convine nimic nimic.. plange sa o iau in brate, daca o iau plange ca vrea inapoi la jucarii, urla cand trebuie sa o schimb, nu poate sa adorma la pranz- azi a fost a doua zi fata nici un somn pe zi, este atat de irascibila iar eu sunt cu nervii pe pereti.... Ieri m-am certat cu toti care mi-au iesit in cale apoi m-am umflat de plans... dar macar m-am calmat... Azi am dus-o in parc si a dat acolo la ture si acum a cazut lata ... Doarme de 1 ora jumate ...

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE IERI SI AZI

Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009)

manechin are mama ina...mica sa treaca rosul ala din gat... si pt tine.

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Daca tot n-am ce face, sa va dau si eu niste repere despre dimensiunile odraslei personale:Andrei are 10.300 si vreo 78 de cm

super bine reperele!!!

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Adrisimo va invidiez pentru vremea frumoasa!Sa va bucurati din plin de ea!

sa nu trimiti la noi ploaia

dragastoasa de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Adrisimo, da, in timp ce plangea s-a intamplat, dar uite ca face un an acusi si ieri a fost prima data.

si a devenit cianotica...acum ce sa zic ca eu traiesc clipe de astea zilnic?!!! M-am mai obisnuit..drg de cand s-a nascut are acest spasm.

dragastoasa de

Off, imi inchipui ca e groaznic sa-ti vezi puiul asa
Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

am avut episoade in care efectiv a dat ochii peste cap si era o carpa nu respira, era vanat, nu raspundea la nici un stimul, ce mai era mort, imi venea at sa omor pe toata lumea sa ii treaca, cand i l-am pus sotului in brate a fost ca si cum i-as fi dat un...nush cum sa zic, capul se lasase pe spate, mainile in lateral blegi, picioarele la fel, cred ca a durat 15-20 sec... dr-ita ped imi zice ca nu trebuie sa fac nik at, il pun pe o parte in brate sau pe pat si deschid geamul.. si totul e sa nu lesin eu inaintea lui... ca tratament nu exista va trece de la sine pe la 2 ani, ii dau in schimb 10zile/luna complex de vit b si calciu.

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol 190

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

am avut episoade in care efectiv a dat ochii peste cap si era o carpa nu respira, era vanat, nu raspundea la nici un stimul, ce mai era mort, imi venea at sa omor pe toata lumea sa ii treaca, cand i l-am pus sotului in brate a fost ca si cum i-as fi dat un...nush cum sa zic, capul se lasase pe spate, mainile in lateral blegi, picioarele la fel, cred ca a durat 15-20 sec... dr-ita ped imi zice ca nu trebuie sa fac nik at, il pun pe o parte in brate sau pe pat si deschid geamul.. si totul e sa nu lesin eu inaintea lui... ca tratament nu exista va trece de la sine pe la 2 ani, ii dau in schimb 10zile/luna complex de vit b si calciu.

dragastoasa de
[/quote]

Vai, adrisimo,prin ce treceti voi!Mi s-a spus si mie ca e mai mult socant pentru parinti, decat traumatizant pentru copil, dar nu ma prea consoleaza asta!drg cu cei mai frumosi ochi albastri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

E foarte galagioasa!"Fura" tot ce prinde de pe masa..asa ca trebuie sa am grija unde pun lucrurile....zilele trecute a sterpelit o bucatica de ciocolata alba si savura foarte tacticoasa din ea !

da e o "manie" generala furatul asta de oriunde, vezi ca o sa fure si de pe aragaz o cratita ceva, un ibric,cutit, furculuita... mie mi-a furat de pe masa, nush cum a reusit, ligheanul cu gogosi, normal ca era din cap pana in picioare plin de zahar pudra...dar era tare bucuros

dragastoasa de

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Am un anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Ioana, M_monique

Sophia, OlgaTarziu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput