Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Mai am un pic si ma inec de cat .Clatite cu inghetata si dulceata de fructe de padure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mai,fetelor ,al meu pui de cand cu schimbarea orei ..nu mai doarme ,frate mai repede de 23 si...ghiciti ce face el acum ?
E la funduletzul gol si bate picioarele de saltea,se mai si sprijina din cand in cand pe calcaie si se ridica de fundic...si baga vocalize de soprana la greu...cred ca trezeste tot blocul!!!!

asa ca eu tre sa mai stau cu voi pe bancutza...oare s-a fiert vinu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby
La clatite ma bag si euuuuu, moartea mea, eu vin cu inghetata si cu ciocolataaa. Am si niste pufuleti prin bucatarie dc imi amintesc bine
Ioi, nu vorbi de lucruri sfinte! Se ofera cineva cu un pachet la Italica cu pufuleti de Romanica? Nu ma scol de aici pana nu primesc oferte. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

RALU esti beton in seara asta....

Lidia

Lidiutz, zi-mi ca vorbeai de mine, plssssss (imi trebuia emoticonul ala de topaie cu pancarda in mana: eu eu eu)

Moniiiis, te iubim ca ca tine nu gasim, miss u!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am adormit din nou un copil.al meu de obicei doarme dar azi a fost atat de obosit ca a adormit dupa ce a papat primul san.acu a vrut si restul.daca nu m-am dus la timp l-am gasit de-a curmezisul in patut cu fata intr-o laterala a patului.
nu stiti ce m-am speriat.
l-am luat in brate si mi-a zis ma,iar eu lui mama.
de ceva timp zice e,ei,au,ma nu a mai zis dar eu tot silabisesc toata ziua ma-ma,ta-ta,pa-pa.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Vad ca o halim pe Mariuca cu fulgi de egreta cu tot
Raluci- m-am emotionat
. Si ce tare, ca ma duceam sa culeg rozmarin .
Mai , chiar vreau sa invat versurile sa ii fredonez capisonelului. Tare frumos cantecelul...

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Andre, tu ce gel de dinti ai luat?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75asa ca eu tre sa mai stau cu voi pe bancutza...oare s-a fiert vinu?
A dat si pe afara deja, am pus scortisoara, zahar brun si farfurie sub cana si pofteste. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

La clatite ma bag si euuuuu, moartea mea, eu vin cu inghetata si cu ciocolataaa. Am si niste pufuleti prin bucatarie dc imi amintesc bine

Ioi, nu vorbi de lucruri sfinte! Se ofera cineva cu un pachet la Italica cu pufuleti de Romanica? Nu ma scol de aici pana nu primesc oferte.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

Doamne, moooor de ras si imi curge o nara , Andre, fa un calcul, cati baloti de pufuleti la schimb cu un Babycook?! lesin de ras

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion
Andre, tu ce gel de dinti ai luat?
Camilia se numeste, e ceva homeopat. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput