Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dana.n un pt noaptea nedormita si un pt David cu ochi albastrii

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si a mea e roz-mov, are cam 13 cm, nu mi se pare asa mare....la inceput a fost umflat asa sub cusatura dar acuma ii ok
A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

si a mea e roz-mov, are cam 13 cm, nu mi se pare asa mare....la inceput a fost umflat asa sub cusatura dar acuma ii ok

17 cm

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vin si eu cu o intrebare stupida, de neam prost
am in casa o cutie cu lapte praf de la nestle, am luat-o cand am venit cu bebe acasa de la maternitate (just in case...) si n-am folosit-o.
nu cred ca cineva de pe aici da la copil lapte praf de la nestle, daca e cineva si o vrea, sa spuna.
daca nu... (aici vine intrebarea stupida), se poate face ciocolata de casa cu lapte formula? ca altceva nu stiu ce sa fac cu ea.
chiar de as avea nevoie de LP pe viitor, tot n-as folosi marca asta.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fac cap nou ca am scris ceva si pana termin, iar depasim 20+ pagini

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

am mai auzit una ... o fii n-o fii adevarat...cica ne cade parul la cezariene din cauza anesteziei
naturalele, voua va cade parul?

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nici la mine nu-i mare...doar ca la mijloc a ramas putin umflata.

Revenind la copii.....de 2 ori i-am dat ieri cu servetele umede lui Rares...stit cum e acum la fundulet?...rosu ca racul...si plin de bubite...e clar...cred ca o sa ma se usuce toata rezerva de servetele umede pe care o am....

Fete, daca aveti vreuna dintre voi nevoie....la urmatoarea intalnire, aduc o sarja
Ah, si mai am si 2 folii de Cerazette....luate la un loc cu alte medicamente, de pe vremea cand alaptam....de al meu hazband constincios ....le marit cu placere!

Dana

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

am uitat sa zic si eu sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

am mai auzit una ... o fii n-o fii adevarat...cica ne cade parul la cezariene din cauza anesteziei
naturalele, voua va cade parul?

pozicile noastre

varsta noastra

Da. Am nascut natural si tot imi cade parul. Foarte mult chiar...

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

55

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput