Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
A_driana spune:
lauriciu, nasoala treaba cu sotu.....esti cuminte cateva zile, apoi poate uita si te ,,lasa'' sa forumesti ...ceva creatii noi? acuma daca ai timp
deci fetelor azi ii voie la curatenie? si maine?
A_driana, de David-Andrei
many_bani spune:
Am intrat asa pe fuga sa pup mamicile si fulgusorii. Va scriu cu Vlad in brate, pe care nu pot sa-l mai las singur nici un moment se suceste in toate partile si cand nu este atent si prinde manuta sub el sta un pic ca un delfinas esuat si apoi se pune pe plans. De o saptamana marele lui deliciu este sa doarma intr-o parte, este mortal, insa eu ma chinuii sa-l pun sa doarma si pe burtica dar nu vrea neam.
Dupa controlul de maine plecam la mama sa petrecem sarbatorile, avem net si sper sa pot sa mai intru sa va pupicesc.
Acum astept sa se faca ora sa-i dau antibioticul si apoi afara in parc cu noi.
Fetelor spor la treaba
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
krelia spune:
Eh, hai ca deocamdata sta relativ linistit....asa ca...
Cuscri, s-a facut!
Lavi, si eu stiam ca o sa mai avem usor disconfort....dar ma gandeam ca doar la vreme rea..si cum afara e soare...mi-am zis in sinea mea ca poate-s je mai defecta
(mersic de raspunsul cu botezul...stiam eu ca e undeva prin apropiere, dar nu mai retineam exact...)
eu cred ca duminica aviatoare...o sa am niste emotiuni...
Lyly, interesanta emisiune
Gabriela, Maria Andreea si Tudor Andrei!
(mai fetelor, voi va dati seama ca sufletelele astea mici ale noastre au si ei/ele inimioara, intestine, stomacel..si toate cele...as, la scara mica si gingasa, ca ei? )
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
lylyana.ion spune:
K, pe langa intepaturi eu imi simt si o parte de burta amortita
edit: am vazut ca emisiunea a fost realizata in 2005
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
A_driana spune:
lylyana si la mine deasupra operatiei cam de un deget nu simt nimic, parca n-ar apartine de corpul meu....ma pisc si nu simt...
A_driana, de David-Andrei
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana lylyana si la mine deasupra operatiei cam de un deget nu simt nimic, parca n-ar apartine de corpul meu....ma pisc si nu simt... A_driana, de David-Andrei |
asa era si la mine, insa incet-incet o sa revina simtul si acolo.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
krelia spune:
Lyly, Adriana...asa e...cu amorteala o stiam de la prietena mea care tot cu cezariana a nascut.
Mi-a spus ca amorteala asta o sa dureze cam 1 an...
Dar de inchis, cicatricea vi s-a inchis frumos? La mine de ex..s-au format usoare cheloide..dar, ma rog..eu sunt un material mai prost de carne de om si ma vindec tare greu si dupa o banala vanataie....
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
dana n. spune:
Neata!
Vin dupa o noapte in care nu am pus geana pe geana...Supozitorul si-a facut efectul numai ca mie mi-a fost teama sa adorm. Ma gandeam sa nu ii creasca febra brusc iar eu sa nu simt nimic. De dimineata i-am mai bagt un supozitor...incepuse iar sa creasca.
fetele care s-au gandit la noi.
Krelia, noua ne-a dat Zymafluor dar nu ne-a specificat ca trebuie luat la aceeasi ora. Aaa..cica la doua zile sa ii dau...
Simina, imi pare rau ca treceti prin asemenea momente.
Vioo, bine ai venit.
Laura, cu siguranta ii va trece sotului. Mai au si ei momente mai putin bune. Pana atunci te asteptam macar dimineta.
Diana,
Alinus, nici al meu nu se intoarce. nici nu incearca macar. In rest le face pe toate.
Tiusca, multa sanatate.
Many, sa auzim numai de bine.
Lumi, sper sa fie ceva trecator si sa nu mai aveti probleme cu refluxul.
Shtephy,
Nu mai retin cui vroiam sa mai scriu dar va imbratisez pe toate cu drag!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui krelia Lyly, Adriana...asa e...cu amorteala o stiam de la prietena mea care tot cu cezariana a nascut. Mi-a spus ca amorteala asta o sa dureze cam 1 an... Dar de inchis, cicatricea vi s-a inchis frumos? La mine de ex..s-au format usoare cheloide..dar, ma rog..eu sunt un material mai prost de carne de om si ma vindec tare greu si dupa o banala vanataie.... |
a mea e roz-mov, lunga cat un post de Paste
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
dana n. spune:
citat din mesajul lui krelia Lyly, Adriana...asa e...cu amorteala o stiam de la prietena mea care tot cu cezariana a nascut. Mi-a spus ca amorteala asta o sa dureze cam 1 an... Dar de inchis, cicatricea vi s-a inchis frumos? La mine de ex..s-au format usoare cheloide..dar, ma rog..eu sunt un material mai prost de carne de om si ma vindec tare greu si dupa o banala vanataie.... _ Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai "Children make you want to start life over." Muhammad Ali |
Apropo de amorteala...eu nici acum nu imi simt pielea de sub sani (care a fost intinsa la maxim in timpul sarcinii)
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto