Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
Lumi_Richard spune:
Rgagapie,am facut testul:
Esti o mama perfecta si de aceea meriti felicitarile noastre:
Stii exact cum sa te porti cu copilul tau, cand si cum trebuie pedepsit, cand si cum trebuie sa-l recompensezi. Pentru tine, prioritara este fericirea propriului copil,acest lucru nefiind sinonim cu a-I indeplini toate dorintele, cu a-l rasfata. Iirespecti personalitatea, prin comportamentul tau ii dai incredere in propriile forte, il inveti sa fie sigur de sine. Nu te indoi niciodata de reusita in viata acopilului tau caci, prin modul in care il vei creste si il educi, il vei face un adevarat invingator.
Deci sunt perfecta...ha ha ha!!! Nu cred ca voi fi vreodata,si nici nu vreau sa fiu perfecta,ar fi o misiune mult prea stresanta pt mine.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
Mai este cineva pe bancutza?????
Sunt la pc de vreo 3 ore, da am avut de citit 2capitole
Ziua nu mai am timp nici de o cafea linistita, cu ranjita mea care cere atentie, cu mancarurile ei si ale noastre, iesit la plimbare, + curatenia de Pste
Am de gand sa fac pasca si cozonaci, ca restul am dat comanda la mama, DAR nu stiu cat ne vom putea bucura de toate aceste bunatati (daca vom ajunge sa la preparam) pentru ca bunica mea este pe moarte....de 3 zile nu a mai mancat nimic si nici apa nu a baut, o tin in viata doar prfuziile. Ma rog la DD sa o mai tina in viata putin!
Ma doare tare faptul ca nu ma mai recunoaste de mult timp , as fi vrut sa stau langa ea si sa stie ca sunt eu, nepoata ei care a ingrijit-o mereu, a spalat-o, i-a taiat unghiile, i-a dat sa manance, i-a facut prajituri, si nu sunt acea "mela" care ma crede , de fapt..ma credea.... ca acum nu mai vorbeste, nu se mai uita la noi, este ca o leguma
nu va suparati ca am umplut pagina de da am asa o stare, imi vine sa si nu pot
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Da...am ajuns la zi cu cititul.........of cate mamici si cati fulgusori cu probleme
sa se faca bine toti puiutii incercati!!!!!
Stefy un sa treaca durerea!!!
Eu am ramas "setata " pe ora veche, si cum atunci ma culcam pe la 2 acum ma culc pe la 3, sincer nu stiu cum rezist, ca ziua nici nu apuc ca ma ajez pe un scaun ,da sa mai dorm
Referitor la "cum lasam bebeii singurei", noi am ajuns in perioada naspa in care nu o pot lasa singura pentru ca se rostogoleste pe burta , da innapoi NU, si in secunda 2 incepe sa tipe
Singura solutie este leaganul/balansoar dar nu sta in el mai mult de 10 min, daca nu sunt in camera cu ea. Daca am treaba prin casa , fac numai cand doarme, iar dc am la bucatarie (ceea ce se intampla mai mereu) o iau cu mine si o tin in scoica sau balansoar..cum vrea ea.
Raluci, Lavinia
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
na, ca am ratat toata distractia aseara... cumva si copilul meu s-a zapacit de la faza cu ora de vara si am terminat cu hranit / culcat abia pe la 12 fara putin, asa ca nu m-am mai asezat pe bancutza, ci direct in pat.
Si cam tot ce as fi zis, acuma-i expirat
Simina - imi pare rau de bunica ta, inteleg ca nu prea sunt sanse sa-si revina... poate rezista macar pana dupa Pasti, stii cum se spune de cei care se duc intre Pasti si Inaltare...
Lumi - "mama perfecta ce nu vrea sa fie perfecta" pana cand esti singurica cu printesa?
Citat: |
citat din mesajul lui vioo Buna seara mamici, am si eu o problema si sper ca am nimerit bine sectiunea.. Am o fetita, Carmen, nascuta pe 30 noiembrie, cu 3420g si 52 cm. Este alimentata exclusiv la san. Este vioaie, vesela, vorbareata... Si totusi ma ingrijoreaza greutatea ei: la iesirea din spital avea 3460, la 3 saptamani 4200g, la 2 luni 5200g, acum la 4 luni 5800g si 63cm, dupa ce o luna de zile nu a mai luat deloc. Bebeii vostrii cat cantaresc, ce ziceti este prea putin? Bebelusii pe care ii stiu eu, peste 3 luni, au facut deja 7kg. |
Al meu acum a ajuns la 7 kg, cand face 5 luni, plecat de la 3.100.
Many - Vladutzul si sper sa terminati curand tratamentul. Ce ti-au spus, cum ar trebui sa evolueze de acum?
Shtephy - ce bine ca a avut Iustinutz doica . Sper sa fi dormit cat de cat si te asteptam cu mare drag cand poti, macar sa stim ca esti cu ochiul pe noi
na, ca nu mai reusesc sa merg in spate cu raspunsurile... iar pitix a terminat masa, asa ca va spun noapte buna sau buna dimineata, dupa caz... poate Laviniei care sper ca a cazut aseara la somn langa Rares si nu ca a disparut la leganat.... sper sa citesc de bine azi despre Rares by Krelia, David by Miany and by Dana.n, Pisicutza by Lumi si restul trupei de .
Azi se fac ouale. Stiu de la bunica... daca se vopsesc azi, tin 40 de zile fara sa se strice si fara sa fie puse in frigider. Cand eram mica, ma trezeam in ziua asta... pe 7-8 asa, si o gaseam pe bunica cu toate treburile facute si cu vopseaua deja pe foc.... nu mai tin minte cu ce le facea, dar era ca o magie, in oala de pe foc erau multe plante din care mai ales mirosul de sovarf mi-l amintesc si acum cand scriu aici...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
laviniablaga spune:
Neatza!
Ce bine imi pare ca m-am trezit azi si am citit despre lucruri frumoase(exceptand cazul bunicii Siminei, pe care o pup, si careia ii doresc sa fie tare)!Am lasat atmosfera apasatoare si am vazut ca s-a reintrat pe fagasul normal!
vio nu te ingrijora cu privire la greutatea micutei....eu zic ca daca fetita e vioaie si nu plange inseamna ca se satura...si Rares al meu a avut u ritm de crestere diferit cu al celorlalti bebei de aici. DianaR mi-a explicat ca fiecare copil e distinct si sa nu ma ingrijorez eu zic sa continui cat poti cu alaptarea exclusiva si va fi bine!
SA dau si !Enjoy!
O las pe DianaR sa vina cu apa plata!
Imi pare rau ca nu am papat si eu din papanasii si clatitele si pufuletii de la petrecerea de aseara dar am povestit cu una bucata Rares pana pe la 1!
Am si o tentativa de nodul la sanul buclucas...dar pompez la greu si acum...ca doarme smecherul!
Frate azi e 1 aprilie...ziua pacalelilor!
Si mai e si Joia Mare...apropo de ce zicea Monis, la noi in Moldova se coc si cozonacii si pasca...la ai mei in casa miroase deja a cozonac. Mama si o vecina se apuca de facut treburi din astea de la 3-4 dimineata...e un ritual...Tin minte ca an de an m-am trezit in aromele placute si ca abia reuseam sa ma abtin sa nu bag degetul in umplutura cu miez de nuca a mamei. Pe vremea aia mai si posteam...acum nu pot din pricina de alaptat...ca nu renunt la litrul meu de lapte pe care il drinkuiesc zilnic...pe primul plan e copilul!
Pupaceala tuturor
laviniablaga spune:
situatie voturi:
alexa - 4monede!
eu-4monede!
scoret 5 monede
lidia -3 monede!
ancutza3monede
rgagapie - 3monede!
Ma simt dezamagita...recolta mai mult decat precara!
laviniablaga spune:
Referitor la faza cu plantatiile...fetelor intrati pe facebook, scrieti in wall la lumea cafelei si vedeti ca acolo sunt o gramada de oameni care se voteaza intre ei...adunati mai multe monede in felul asta!
laviniablaga spune:
Simina, am recitit capitolul despre care mi-ai scris in PM si ai cu totul dreptate...se pare ca de atunci multe lucruri s-au confirmat si majoritatea am vazut ce este de vazut! FAta....stii ca pe la capitolul ala am inceput eu sa postez pentru prima data...atunci m-a trecut Monisul in lista...si eu incercam sa leg prietenii pe forum...ma gandesc ca atunci abia postam cate doua - trei mesaje pe zi...iar acuma scriu de plictisesc pe toata lumea cu logoreea mea! Uff ce vremuri!
dymomo77 spune:
Fetele noi plecam la luat sange pt analize . Deja imi e frica de reactia lui. Vroiam doar sa zic ca am avut o noapte super. Danut s-a trezit doar la 4.30 si a papat iar la 07.30 l-am trezit eu ca tatza din care nu prea suge el era plina si dureroasa. Cred ca supozitoarele recomandate de Andre si livrate de Lalu si-au facut super treaba . Singura problema e ca nu mai am. Lalu ti-a mai adus doamna aia? Andre ai trimis cumva colet?
mami fericit de Dan Mihail