Fulgusori Nov - Dec 2009 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dy sa dea DD sa fie totul bine si bebe curajos. Ia-i si tu o jucarie care ii place si arata-i-o atunci cand il inteapa...la mine a functionat cu Rares...nu a plans deloc la vaccin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata fetele
Azi este greva RTB,deci o sa fie imbulzeala la metrou, si o mamica spunea ca vrea sa se duca la munca cu bebe ..scuze da chiar n-am retinut cine.....eu nu ma pot lauda cu memorie buna

Da Monisule si noi speram sa mai traiasca macar o saptamana, dar medicii ne-au zis ca sunt sanse minime sa se intample asa

Lavi.....si eu vroiam sa fac azi cozo , dar am zis ca ai las pt sambata, ca-i mancam pana atunci

Sunt cheauna, am adormit pe la 3, pe la 5 fimea avea chef de joaca, si mi-a dat trezirea la 7jum(deobicei adormea dupa ce papa, da acum are "din nou" chef de joaca si s-a dus naibii somnul meu

Pe la pranz am festanie!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

rgagapie facui si eu testul...sunt o mamica perfecata (ca si Lumi)...aha, si marmota invelea...
simina, exact aceasi pb o am si eu cu bunica...nu ne mai cunoaste demult, acuma ii in spital, pe ultima suta de metri...ea acuma in 5 implineste 81 de ani, daca mai apuca...
vioo, si piticul meu s-a nascut in 30 nov, a iesit din spital cu 3460 gr si acuma la 4 luni are 7 kg...nu stiu ce sa zic de al tau, pediatru ce zice? daca el zice ca-i bine si toate merge bine, atunci asa o fi, doar ca are alt ritm...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Deci vine popa pe la pranz la tine????????????? ce faci cu catelu` unde il ascunzi? nu latra???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Simina, sper sa treceti cu bine sarbatorile, ma pt bunica ta

Dymo, bafta la analize! Danut va fi barbat, ai sa vezi

Many, ma bucur ca ne citesti Vladut se va face bine repede!

K, cum stati cu numaratoarea?

Monis, ce frumos povestesti tu acolo de obiceiuri

Laurici, mai ai multe oo de crosetat? hai si tu pe la noi, mai pove despre rechinasa

Shtephy, ce bine ca s-a ocupat sora ta de Iusti. te-ai odihnit putin?

vioo, ti-au mai raspuns fetele ca nu-i motiv de ingrijorare greutatea, fiecare copil cu ritmul lui. mai treci pe la noi!

s-a trezit, revin, daca imi mai amintesc ceva

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77
Fetele noi plecam la luat sange pt analize . Deja imi e frica de reactia lui. Vroiam doar sa zic ca am avut o noapte super. Danut s-a trezit doar la 4.30 si a papat iar la 07.30 l-am trezit eu ca tatza din care nu prea suge el era plina si dureroasa. Cred ca supozitoarele recomandate de Andre si livrate de Lalu si-au facut super treaba . Singura problema e ca nu mai am. Lalu ti-a mai adus doamna aia? Andre ai trimis cumva colet?mami fericit de Dan Mihail
Bafta mare mare! Si buna dimineata, scuze. Azi pleaca coletul, ai o cutiuta stii tu la cine in pachet. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Good morning!
Baiatul meu a dormit bine azi-noapte, trezirea clasica la 05 si finalul la 08.

Vioo, bine ai vrenit! Eu cred ca micuta ta este ok!

Ma bag repede sa fac si eu testul de la rgagapie si sa votez fetili.

Azi vine mama pe la nooooiiiii!!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

aaaa...Lavi nu-i o problema catelul ca se cunosc si oricum al scot afara in curte ca sa nu stea la picioarele lui

Lyly

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana
simina, exact aceasi pb o am si eu cu bunica...nu ne mai cunoaste demult, acuma ii in spital, pe ultima suta de metri...ea acuma in 5 implineste 81 de ani, daca mai apuca...

E tare greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetele!!

Hranit copilu',dupa o noua reprezentatie de "soprana", asa ca ma pot baga si eu la o buna de la draga de lavi...David ,deocamdata e doar "putin" mucos ,mai stranuta si uneori tuseste...

apropo de tipete ,ai vostri tipa?! ...ca al meu cred ca a dat desteptarea la tot blocul,pana l-am auzit eu din camera cealalta...am uitat sa va zic ca de vreo cateva zile doarme la el in camera..

Simina imi pare rau de bunica ta,DD sa aiba grija de sufletul ei si de al vostru!!

MANY -am poponetu' lui Vladut ,sa se faca "frumi" repejor!!!

Dymomo, succes la "analizuri"!!

Mergi la inceput