gradinite bune in sectorul 3-zona Titan

gradinite bune in sectorul 3-zona Titan | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor as vrea sa stiu parerea voastra despre gradinitile din zona TITAN .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Gradinite de stat sau particulare? La stat as zice ca e important numarul de copii in grupa si mai ales educatoarea. La particular ai diverse alte pretentii. Oricum stau in zona si am avut copilul la 2 gradinite particulare. Stiu cate ceva si despre 2 gradinite de stat din zona pentru ca majoritatea prietenilor fiica-mii au fost la una din cele 2. Unii mai multumiti, altii mai putin multumiti - si la fiecare multumirea sau nemultumirea depind de educatoare. Mai stiu pe cineva care a avut noroc si s-a schimbat educatoarea in grupa mare. Spre binele copilului.
Oricum ar trebui sa precizezi ce exact vrei sa stii. Cat de buna e masa? Care e nivelul educational? Cat de bine se face limba straina? Cat de des au activitati extra? Ce sporturi se fac? Sunt foarte multe intrebari legate de o gradinita iar tu te referi la vreo 10 gradinite, unele de stat, altele particulare ... nu pot avea o singura parere despre 10 gradinite si 50 de educatoare .....

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Sorana daca ne-ai putea impartasi din experienta ta cu gardinitele particulare, as vrea sa stiu si eu ( poate pe PM ) gradinitele la care a fost fetita ta, m-ar interesa pareri despre cat de bun e programul educational, masa, daca ai fost multumita de regimul particular ori ba, macar in prima faza.
Eu as vrea sa duc fetita la gradi, are 2 ani jumate , stau in aceasta zona si nu reusesc sa ma hotarasc.
Gradinitele de stat trebuie sa le mai aman temporar, de la anul, dupa ce copilul are 3 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

si pe mine ma intereseaza mult subiectul!
prefer o gradinita particulara...

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mica-mica

Gradinitele de stat trebuie sa le mai aman temporar, de la anul, dupa ce copilul are 3 ani .

"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."

Ti-am trimis PM.
Asa am zis si eu - o dau la particulara ca n-are inca 3 ani si o mut la anul. Am facut 4 ani de particulara

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput