Respiratie bebe

Respiratie bebe | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Am observat azi ca respira mai greu uneori....ca nu-i ajunge aerul...cel putin asa cred eu....incearca sa traga aer in piept,parca nu-i ajunge,parca se ineaca si rade imediat,parca ar sughite si totusi nu sughite...m-am gandit la astm,dar nu a fost racit decat o singura data si i-a trecut in 3 zile...are 11 luni...face asa mai ales cand e foarte bucuros,emotiv...ce poate fi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Raspund tot eu...Am fost la pediatru si a zis ca e ok la plamani si la inima...nu are nimic...spune ca face asa ca a observat ca atrage atentia...a facut asa si de fata cu pediatra ...si nu duce lipsa de atentie...si avusese si niste bubite care cik ar fi o alergie din cauza ca l-am trecut pe detergent normal....ramane sa-l urmaresc...intrebarea mea este daca poate fi alergic la caine...avem catel in casa...si am observat azi ca a inceput sa se faca ca sughite imediat dupa ce a venit cainele langa el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu e exclus. Ar fi bine sa-l vada si un alergolog.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Baietelul meu a facut asa cum expui tu imediat dupa vaccinul de la 1 an, dar la el lipsea sughitul. Am crezut ca e ceva legat de vaccin dar am descoperit intr-un final ca era alergie, mai exact facea edem la nivelul laringelui. Facea la cacao, miere, capsuni si par de caine. A trecut pe la varsta de 2 ani.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Buna Strumfita...Baietelul meu a facut ultimul vaccin in decembrie 2009...deci au trecut aproape 4 luni de atunci...si el a inceput sa faca abia acum 2 saptamani...nu cred ca e de la vaccin...Cum ai depistat ca e alergic la parul de caine,cacao..?...Sunt teste speciale?...Oricum,il urmaresc si data viitoare cand merg la pediatru il intreb ce teste se fac ptr a depista la ce alergii este predispus...Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Adriana, nu era legat de vaccin, doar ca pe mine m-a indus in eroare. Poti face teste, noi n-am facut, am dedus eu ca la astea era alergic. De ex,. tot timpul respira asa cand eram langa un caine in parc.
Teste poti cere IgE total si IgE specific, stiu ca la medlife se fac.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput