Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 uitati aici (ruxita ai de studiat ca tot iti punei problema ) un studiu concret www.llli.org/cbi/biospec.htm" target="_blank">Outcomes of Breastfeeding versus Formula Feeding Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Interesant studiu, insa la un moment dat sustine ca bebeii alaptati la san au IQ mai mare...
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela FETILI....NU STIU DACA MAI INTRU INSCHIMBUL 3....PLUS CA MOARE BATERIA SI N-AM INCARCATORUL.. MAINE DIMI PLEC..O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI....FAMILIA MEA VIRTUALA... VA IUBESC PE TOATE....SI IMPREUNA CU JIJI VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
Sarbatori Fericite si voua, multa sanatate si distractie placuta!
haircut spune:
Cornelia, multumesc tare mult!Sarbatori fericite la mama ta si un drum linistit pana acolo!
Deceunela, Sarbatori fericite si voua!Drum bun sa aveti!
Lorex, e o scumpica Iuria...te-ai plictisit sa tot auzi asta?Am si eu o paturica tricotata, din patrate, i-am facut-o eu Maiei in tp sarcinii
Ma bucur tare ca puneti idei de papica pe aicitare folositor!
de Maia Ilinca (29.01.10)
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela FETILI....NU STIU DACA MAI INTRU INSCHIMBUL 3....PLUS CA MOARE BATERIA SI N-AM INCARCATORUL.. MAINE DIMI PLEC..O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI....FAMILIA MEA VIRTUALA... VA IUBESC PE TOATE....SI IMPREUNA CU JIJI VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
drum bun, sa va intoarceti sanatosi, sa ne auzim cu bine!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Merci Haircut! nu ma plictisesc niciodata sa tot aud cat e de dulce!
ma duc la apoi in pat!
maine e vinerea mare, fetele care alapteaza, tineti post?
va pup dulce, noapte buna!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui lorex Merci Haircut! nu ma plictisesc niciodata sa tot aud cat e de dulce! ma duc la apoi in pat! maine e vinerea mare, fetele care alapteaza, tineti post? va pup dulce, noapte buna! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Nu... as muri de foame, nu ma inteleg de fel cu legumele