Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 uitati aici (ruxita ai de studiat ca tot iti punei problema Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Interesant studiu, insa la un moment dat sustine ca bebeii alaptati la san au IQ mai mare...
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui decenuela FETILI....NU STIU DACA MAI INTRU INSCHIMBUL 3....PLUS CA MOARE BATERIA SI N-AM INCARCATORUL.. MAINE DIMI PLEC..O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI....FAMILIA MEA VIRTUALA... VA IUBESC PE TOATE....SI IMPREUNA CU JIJI VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI... ![]() ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
Sarbatori Fericite si voua, multa sanatate si distractie placuta!
haircut spune:
Cornelia,
multumesc tare mult!Sarbatori fericite la mama ta si un drum linistit pana acolo!
Deceunela, Sarbatori fericite si voua!Drum bun sa aveti!
Lorex, e o scumpica Iuria...te-ai plictisit sa tot auzi asta?
Am si eu o paturica tricotata, din patrate, i-am facut-o eu Maiei in tp sarcinii
Ma bucur tare ca puneti idei de papica pe aici
tare folositor!
de Maia Ilinca (29.01.10)
lorex spune:
| citat din mesajul lui decenuela FETILI....NU STIU DACA MAI INTRU INSCHIMBUL 3....PLUS CA MOARE BATERIA SI N-AM INCARCATORUL.. MAINE DIMI PLEC..O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI....FAMILIA MEA VIRTUALA... VA IUBESC PE TOATE....SI IMPREUNA CU JIJI VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI... ![]() ![]() Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
drum bun, sa va intoarceti sanatosi, sa ne auzim cu bine!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Merci Haircut! nu ma plictisesc niciodata sa tot aud cat e de dulce! 
ma duc la
apoi in pat!
maine e vinerea mare, fetele care alapteaza, tineti post?
va pup dulce, noapte buna!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui lorex Merci Haircut! nu ma plictisesc niciodata sa tot aud cat e de dulce! ![]() ma duc la apoi in pat!maine e vinerea mare, fetele care alapteaza, tineti post? va pup dulce, noapte buna! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
Nu... as muri de foame, nu ma inteleg de fel cu legumele