Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Dragele mele, va doresc Sarbatori de Paste fericite, sa va bucurati alaturi de familiile voastre de primavara, de razele soarelui, de caldura cuibului vostru in care cresc pufuletii nostri dragi!
Hristos a Inviat!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas No�l, Yasmin Serena si Mara Letizia

multumim de urari!
asemenea si voua!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Seara buna si de la noi .M-am mai linistit si calmat si obisnuit cu bebelina.E asa dulce si scumpa dupa fiecare papat cand scoate titica zambeste si este asa dragalasa , stiu ca este inconstient zambetul ala acum dar dupa fiecare masa face asa si eu cu tati ne vine sa o papam cu totul.Intrebare la fetele care au nascut natural:dupa cat timp ati facut macar dus nu baie?ca eu pana acuma m-am tot spalat pe ici pe colo si mi s-a cam luat...vreau si eu macar un dus.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Seara buna si de la noi .M-am mai linistit si calmat si obisnuit cu bebelina.E asa dulce si scumpa dupa fiecare papat cand scoate titica zambeste si este asa dragalasa , stiu ca este inconstient zambetul ala acum dar dupa fiecare masa face asa si eu cu tati ne vine sa o papam cu totul.Intrebare la fetele care au nascut natural:dupa cat timp ati facut macar dus nu baie?ca eu pana acuma m-am tot spalat pe ici pe colo si mi s-a cam luat...vreau si eu macar un dus.

poze
Sa ne descretim fruntile

dupa 3 zile ca la spital nu era apa calda, dar am avut voie a doua zi dimineata

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:

poze
Sa ne descretim fruntile

Cand am plecat din spital (3zile de la nastere cu epiziotomie), doctorul mi-a spus 2 dusuri/zi. Tie ti-a interzis?

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

uitati aici (ruxita ai de studiat ca tot iti punei problema ) un studiu concret www.llli.org/cbi/biospec.htm" target="_blank">Outcomes of Breastfeeding versus Formula Feeding

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Nu mi-a interzis dar a zis ca sa evit sa ud zona respectiva
si la dus te mai uzi o sa fac seara asta unu rapid ca e naspa fara .Va multumesc si va .

poze
Sa ne descretim fruntile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui plateea

nu am recuperat nimic, am pus doar vreo 2 poze...
mai multe cand ma mai lasa pompa!
la bebici si pt mamici...

aaaa... si un sufleu de portocale... cu multa frisca ... da muuulta, da???
plus vreo 2 pahare de vin alb demidulce!
AM ZIS!!!

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Sunteti niste frumosi...da io nu pricep unde intra dulciurile alea de tot zici tu...ca nu se vede...e f tare calendarul cu bbTo...si bobul tau

de Maia Ilinca (29.01.10)

hehe....draga de ea ne oferea dulciuri virtuale...pt k avea prb nu mai stiu acu si nu manca nik ....doar regim...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

noi suntem bine, citim de pe la voi ce de fete harnicute!
eu sunt mai calma, facem ce putem inainte de Paste, restul dupa. ca nu intra zilele in sac. am tot spalat si se aduna de calcat. azi servim ceva spalat de geamuri (s-a oferit sotul) oua cumparam gata vopsite si ii pacalim ca le-am vopsit noi. facem cosulete cu gainuse si iarba artificiala si punem oua in cosulete. anul asta cadorisim parintii cu cate o rama foto digitala (cu card si poze cu piticu, desigur) si de mancare "gatim" 1(un) cozonac de la un laborator de-i face "ca la mama acasa". sa fie in casa. in rest mergem cu cutiile de mancare, goale in vizite la parinti. . merge si asa?

va pupam!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

vreau si eu cozonaci ca la mama acasa, ca anul asta mama s-a hotarat sa nu mai munceasca atat de mult... nu e timp!

unde e laboratorul asta?

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

intre dimitrov si obor (dimitrov e intre iancului si obor), pe dreapta (partea cu oborul), cam pe la jumatatea distantei. langa o raiffeisen. are deschidere 2 m doar. e singura patiserie intre dimitrov si obor. costa in jur de 15 lei dar sunt belea. se rup fasii-fasii...

minunat, sper sa pot ajunge prin traficul asta, multumesc!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

poze
Sa ne descretim fruntile

dus e voie. nu fierbinte (frica de hemoragie). baie in cada, nu.

si pupa pufosica mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

FETILI....NU STIU DACA MAI INTRU INSCHIMBUL 3....PLUS CA MOARE BATERIA SI N-AM INCARCATORUL..

MAINE DIMI PLEC..O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI....FAMILIA MEA VIRTUALA...

VA IUBESC PE TOATE....SI IMPREUNA CU JIJI VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

Mergi la inceput