Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Dragele mele, va doresc Sarbatori de Paste fericite, sa va bucurati alaturi de familiile voastre de primavara, de razele soarelui, de caldura cuibului vostru in care cresc pufuletii nostri dragi! Hristos a Inviat! >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas No�l, Yasmin Serena si Mara Letizia |
multumim de urari!
asemenea si voua!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
ioana_fota spune:
Seara buna si de la noi .M-am mai linistit si calmat si obisnuit cu bebelina.E asa dulce si scumpa dupa fiecare papat cand scoate titica zambeste si este asa dragalasa , stiu ca este inconstient zambetul ala acum dar dupa fiecare masa face asa si eu cu tati ne vine sa o papam cu totul.Intrebare la fetele care au nascut natural:dupa cat timp ati facut macar dus nu baie?ca eu pana acuma m-am tot spalat pe ici pe colo si mi s-a cam luat...vreau si eu macar un dus.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
mariucasara spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Seara buna si de la noi .M-am mai linistit si calmat si obisnuit cu bebelina.E asa dulce si scumpa dupa fiecare papat cand scoate titica zambeste si este asa dragalasa , stiu ca este inconstient zambetul ala acum dar dupa fiecare masa face asa si eu cu tati ne vine sa o papam cu totul.Intrebare la fetele care au nascut natural:dupa cat timp ati facut macar dus nu baie?ca eu pana acuma m-am tot spalat pe ici pe colo si mi s-a cam luat...vreau si eu macar un dus. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
dupa 3 zile ca la spital nu era apa calda, dar am avut voie a doua zi dimineata
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
marse spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Seara buna si de la noi .M-am mai linistit si calmat si obisnuit cu bebelina.E asa dulce si scumpa dupa fiecare papat cand scoate titica zambeste si este asa dragalasa , stiu ca este inconstient zambetul ala acum dar dupa fiecare masa face asa si eu cu tati ne vine sa o papam cu totul.Intrebare la fetele care au nascut natural:dupa cat timp ati facut macar dus nu baie?ca eu pana acuma m-am tot spalat pe ici pe colo si mi s-a cam luat...vreau si eu macar un dus. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
Cand am plecat din spital (3zile de la nastere cu epiziotomie), doctorul mi-a spus 2 dusuri/zi. Tie ti-a interzis?
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
xela_07 spune:
uitati aici (ruxita ai de studiat ca tot iti punei problema ) un studiu concret www.llli.org/cbi/biospec.htm" target="_blank">Outcomes of Breastfeeding versus Formula Feeding
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
ioana_fota spune:
Nu mi-a interzis dar a zis ca sa evit sa ud zona respectiva
si la dus te mai uzi o sa fac seara asta unu rapid ca e naspa fara .Va multumesc si va .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
Sunteti niste frumosi...da io nu pricep unde intra dulciurile alea de tot zici tu...ca nu se vede...e f tare calendarul cu bbTo...si bobul tau de Maia Ilinca (29.01.10) |
hehe....draga de ea ne oferea dulciuri virtuale...pt k avea prb nu mai stiu acu si nu manca nik ....doar regim...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....
Andre_lina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui micki_mica
intre dimitrov si obor (dimitrov e intre iancului si obor), pe dreapta (partea cu oborul), cam pe la jumatatea distantei. langa o raiffeisen. are deschidere 2 m doar. e singura patiserie intre dimitrov si obor. costa in jur de 15 lei dar sunt belea. se rup fasii-fasii... Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
minunat, sper sa pot ajunge prin traficul asta, multumesc!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele
micki_mica spune:
dus e voie. nu fierbinte (frica de hemoragie). baie in cada, nu.
si pupa pufosica mica!
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)
decenuela spune:
FETILI....NU STIU DACA MAI INTRU INSCHIMBUL 3....PLUS CA MOARE BATERIA SI N-AM INCARCATORUL..
MAINE DIMI PLEC..O SA-MI FIE TARE DOR DE VOI....FAMILIA MEA VIRTUALA...
VA IUBESC PE TOATE....SI IMPREUNA CU JIJI VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE TOTI CEI DRAGI...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....