Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

[red]LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI DE LA MARE LA MIC INCEPAND CU PATRIOTUL SI TERMINAND CU IURIA!!![/red]

Trebuie sa citesc cap din urma.
Vad ca in acesta s-a discutat despre Sudocrem. La noi nu a dat rezultate, chiar din contra. Maria nu a facut decat o singura data bubite la fubdulet, se mai inroseste rar si atunci o dau cu Bephanten si trece. O singura data am dat-o cu Sudocrem (primisem o mostra in maternitate) si a facut bubitele. Asa ca am ramas la Bephanten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

vad ca multe fete plecati, chiar singure/la volan cu bb in masini . ai vostri stau/dorm? Ema, spre deosebire de Ana (comparatziile astea, ntz, ntz) nu da semne sa se linisteasca in masina. am fost la piata (15'), a plans juma de drum. am fost la coltz la farma, a plans....desi o pun adormita, satula, linistita.... ce faceti daca plang ?

Danyelana, gand la gand

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 4 kile!
poze

povestea noastra

Cris
Eu plec singura cu Arthur fara probleme. Daca plange cat il imbrac, cand e in maxicosi si iesim pe usa inchide deja ochii si adoarme imediat in masina. >Cel putin pana acum merge
Multi Emei si sa se faca bine cat mai repede

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Buna dimineata !
ne primiti si pe noi ? imi spuneti si mie reteta pt crustele de pe capul lui bb ? saracul de 2 saptamani tot are Si nu stiu cu ce sa-l tratez
ieri am fost la vaccin A fost f cuminte Un pic a plans Dupa doua ore i-am pus un Novocalmin in fundulet,preventiv ca mi-a fost teama sa nu faca febra Dupa aceea m-am gandit ca poate a fost prea mult un supozitor intreg pt el Dar nu l-am putut taia in 2 Tot s-a sfarmat
Noua ne-a zis ieri ca are Cranio-tabes,primul semn de rahitism S-a mai lovit cineva de aici de pb asta ? am fost disperata ieri Acum m-am mai linistit Mi-a dat tratrament si mie si lui i-a crescut doza de Vigantol si i-a mai dat un remediu homeopat

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Fetita mea a avut cranio tabes si tot asa m-am panicat si eu pana a vazut-o medicul pediatru si am aflat ca e normal pana pe la 3 luni. A luat vigantol normal 2 pic/zi pana la 1 an jumate si de la 1 an jumate pana in prezent ia doar in lunile cu R+calciu 10 zile /luna.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

acuma nu stiu daca maraie de la vaccin, de la colici sau de la muci/raceala, dar plangeeee cate 30-40' pana adoarme sau papa. abia am reusit sa stau 30' dupa oscillo. ma bag la Rabdacol forte, ca nu mai tine

DECENUELA, pai cat a durat infrumusetarea? A stat jiji atat? ce baiat de comitet. io le fac pe rand: o sambata unghii, alta epilat, alta vopsit, alta sala. d-aia se intepeneste amr-ul ala

pe unde umbla fetele astea? DAnyelana? Lorex? Vi4i? haircut? nikole? si altele, "va stiti voi" (mor cand aud expresia asta). CHIAR TOATE faceti curatenie si cozonaci??

poze

povestea noastra

se-ntepeneste zici? ia vino tu,cuscra draga ,cateva zile in arad la mama...mai ales acum de Paste ...ca nu se mai intepeneste nimic...eventual noi pe scaune/fotolii etc......dar se rezolva cu plimbat la via care-i aproape de padure ...numa' bine ca "aeru' ozonat" sa-ti faca iar pofta de mancare bio+home made...
prietena mea cea mai buna are de obicei 46-47kg,da' recunoaste ca maica-mea ar face-o sa fie departe de "target" ...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

aaa, Ema are 5500, 63 cm, la 2 luni juma. ne-am revenit cu greutatea. au revenit si mucii, insa

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Marti am avut asistenta in vizita si printul are 5,510 kg si 60 cm. Destul de bine la doua luni si trei sapt zic eu (si asistenta zice ca e bine )tinand cont ca a scazut la 2,790 kg si avea 48 cm.

Numai bine si incerc sa recuperez

pozele mele

Charles Baudelaire

printul zapezii!tare bine a crescut!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Cornelia, nu vin decat daca ajung ca prietena ta mai intai. ca asa pot sa pun 10 kile in arad si sa ajung inapoi la greutatea mea ideala. numa ca eu 46 nu am avut niciodata de cand ma cantaresc. ultima aminire e de 51, cel mai putin ever (de la clasa a 8-a incoace), dar nu se pune, ca eram indragostita rau si aveam 16 ani

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Am stat si eu pitita dupa cortina dar chiar nu am avut timp sa scriu. De citit am citit printre picaturi. Sebi iar e intr-un puseu de crestere si sta agatat de san aproape non stop, Sara a devenit cam geloasa si e miorlaita tare sa atraga atentia, in casa se impunea o curatenie generala , iar in putinul timp liber am iesit la plimbare prin magazine in cautare de rochie de botez, si nu am gasit nimic.

Elefantica am citit povestea alaptatului. Cat de cunoscut imi suna...

Cristies

Fug sa imbrac trupa de plimbare.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

vad ca multe fete plecati, chiar singure/la volan cu bb in masini . ai vostri stau/dorm? Ema, spre deosebire de Ana (comparatziile astea, ntz, ntz) nu da semne sa se linisteasca in masina. am fost la piata (15'), a plans juma de drum. am fost la coltz la farma, a plans....desi o pun adormita, satula, linistita.... ce faceti daca plang ?

Danyelana, gand la gand

poze

povestea noastra

si eu am emotii,ca plange de numa'-numa' cand opresc la stopuri,ce sa mai zic la semafoare...
dar au fost si momente/drumuri cand nu a scos nici un sunet...acum,cum mi-o fi norocul...

multa sanatate emei;sa treaca mucisorii

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cornelia, merci Drum fara probleme si sa petreceti bine de Paste.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput