Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Raluk16 sanatate puiului! Din experienta iti recomand medicii din Tg Mures!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Techila dar cand faci toate activitatile acelea ce fac copilasii ? Raluk eu nu mai am cuvinte; cat m-as screme sa zic ceva...nu-mi vine. Nu stiu de unde mai ai putere. Mai lasa-l si cu mama ta ca asa nu ajungi nicaieri si puiu mic va mai lua in greutate....ce ai sa faci atunci ? Trebuie sa fii sanatoasa pentru el. Te pup cu drag. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
te pup si eu cu mare mare drag, si mi se par pretioase postarile tale, ca-s tare rare
Si eu m-am gandit ce voi face ca se tot ingrasa , nu, nu-l pun la regim . M-am gandit cat mai pot sa o tot duc, poate o sa ajunga sa inteleaga, sa-i explic ca ne culcam, nu stiu... Am ales asta pentru ca nu vad nici o solutie netraumatizanta acum. Si pentru ca el tot are progrese (dar nu direct proportionale cu cresterea in greutate). Adica intr-o vreme dormea doar pe mine. Numai de prin luna a patra am inceput dupa ce il adorm sa indraznesc sa-l pun in patul nostru. La fel, noaptea, numai dupa ce a implinit 5 luni nu mai doarme pe Relu, ci pe burta intre noi. Acum de doua seri, din cauza iritatiei m-am gandit ca e mai bine el pe cearsaful lui, si (nu, ca v-am zis ca sunt prostuta ) m-am intrebat, daca oricum trebuie sa-l adorm de tot in brate, el de unde stie unde-l pun? Si am zis ca e timpul sa faca si el cunostinta cu patutul lui . Azi a dormit acolo, si de doua nopti primul somn (adica asta de acum) si-l face acolo, apoi cum se tot trezeste de la iritatie, mi-e mai usor in pat cu noi.
Dar voi ce probleme ati avut acu vreo doua nopti ca ai zis ca nu mai dormi de la 2? Dintucii? La noi nu se vad inca...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
techila spune:
citat din mesajul lui happy_uka Asta e de 1 aprilie?? ca nu ma prind, sunt cam obosita.. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
...este ocupatia mea de zi cu zi...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Raluk, chiar ma gandeam sa-ti zic ca eu mai folosesc Dermalibour cand e mai iritata, asta fiind o crema cu zinc. Insa, ai grija ca asta cam usuca pielea, nu folosi excesiv. Da-i si cu ceva sa-i hidratezi pielea. Dc nu vrei sa folosesti creme din comert, cred ca e bun si uleiul de masline. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ai dreptate, astea nu sunt asa cremoase .
eu am una destul de uscata de la earth friendly kids si una mai cremoasa de la urtekram. Am ales-o pe a doua sa-l dau, pe motiv ca se intinde mai usor si deci nu trebuie eu sa-l apas tare pe iritatii. Ma pronunt maine seara dupa baie. Ca acum mi se pare ca arata super, la jumatate coloratia si uscaciunea, dar nu stiu daca nu ma induce in eroare culoarea alba alba a cremei
hepilica spune:
uka - vad ca nu ma bagi in seama. nu ma vezi, sau ce? se poate? noi eram pretene bune, acum vad ca intervine monotonia, rutina si ne distantam. faci ceva in sensul asta sau...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
carinablanca spune:
AM revenit.
Selen, . SI eu as vrea sa o pun in tarc dar efectiv nu am loc de el.
Uka, la Maria tare i place fierul si abia asteapta sa il picur pe limba .
ktm, bine ai venit.
mamideandrei, felicitari de progrese!
Fragutza, eu nu stiu sa se faca grupa sanguina in maternitate. Doar in caz de probleme de rh ale mamei.
Catalina si Monica, multumim de comentariile dragute.
Madalina, am incercat sa incarc aci filmarile dar nu merg. Cred ca am alta terminatie la filme pe care nu le recunoaste ca nu merg nici in dvd player. Cred ca o sa o filmez cu telefonul si mai incerc asa, dar maine. Multumesc inca o data de ajutor.
Monica, felicitari pentru vestile bune de la doc si pentru dimensiunile lui ATomix. Ma bucur ca au plecat si pitici si ca piciul tau a facut asa mari progrese de la o luna la alta. Asa sunt astia mici.
Si noi ne-am masurat ieri, la 7 lunite si Maria are 7,730 si 70 de cm. E mare don'soara.
Catalina, ma bucur ca au trecut bubitele!
Luto, mi-a placut postul tau.
Iulika, felicitari pentru cresa. Deja incepi lucrul?
Suede, eu in 180 de lapte ii pun 1/max 2 cupe de cereale (folosesc chiar cupele de la lapte praf).
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
...este ocupatia mea de zi cu zi... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, �n casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti �n orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
oh..mama
nu mai vreau la casa, lasati...
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
maine o sa fac poze ca sa va arat cu ce ma ocupez eu toata ziua...
dar nu asta e important...important e ca a venit caldura si dam liber la gratare in curtea mea ce trandafirata....ati vrea sa stabilim o zi sa facem o adunare pe camp?
si raluk, love forever si pe tine si pe alex...ca altceva legat de bube nu stiu sa zic, ma stii ca-s tuta, dar vroiam sa te bag si eu in seama
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica uka - vad ca nu ma bagi in seama. nu ma vezi, sau ce? se poate? noi eram pretene bune, acum vad ca intervine monotonia, rutina si ne distantam. faci ceva in sensul asta sau... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
iertare iubita mea, da eu recuperam si nu stiam daca mai emiti sau nu la ora asta
ca aseara ti-am lasat ravas de dor si prietenie si plecasei si trista mi-a fost noaptea
a si tunat si fulgerat, intreab-o si pe selen daca nu ma crezi
da stiu ca ma crezi ca ne bazam pe incredere, nu ??
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
raluk16 spune:
Techila uau, asta da treaba, cu trandafirii, eu stiam numai ultima parte cu pusul lor in pamant! Aha, deci e mai greu cu ingrijitul a doi puiuti, dar mai scapi de entertainment (stiu, nu-i sigur, poti nimeri pe doi Alecshi care vor adormiti in brate )
Uka daaaaa, ai mare dreptate! Si eu stau sa ma gandesc cat mi-a schimbat viata, eram o mare individualista, nu ma interesa de nimeni, nici de sot de multe ori, imi vedeam eu de placerile mele... Si acum vine (ah, nu-i pot zice "mucosul asta" ca n-are muci ) rejele nostru si ne mana si ne aduna si ne poarta dupa bunul plac. Si asta e doar inceputul, sunt sigura ca va fi un tiran . Si toate astea le facem cu cea mai mare placere, si cand e el suparat suntem cei mai tristi, nu inteleg cum le-a gandit Dumnezeu pe toate asa, cred ca asta e ceea ce face omenirea sa mearga mai departe, dragostea mamelor (nu, nu ma laudati pentru exprimare, ca am citit-o undeva recent dar nu mai stiu unde). Din 16 octombrie incoace traiesc cea mai grea perioada a vietii mele, dar cea mai minunata si mai frumoasa
Iulia pupalai mari . Nu te stresa, ca daca eram hotarata pe treaba, sigur o abordam pe ea, sau pe tine pe PM
Camy multumesc! Ma bucur ca te vad pe aici pe la noi
Ioooiii techilaaaaaa m-ai dat gata cu declaratia . lav iu tuuuuuuu, ol of iuuuuuuu asta da bagare in seama