Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *124*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

IULIA, ma bucur ca nu are nimic luta.Si noi plecam maine la tara.YUPIIII!!!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara!
ma bucur sa fiu iar cu voi! mie nu mi-a mers amaratul de net si nu am putut citi in timp real.de fapt abia am frunzarit un pic deci nu prea stiu ce s-a discutat.Drept urmare nu pot decat sa fac ce stiu: sa urez La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!
L a Buzau vremea a fost urata ,a plouat ,a tunat si fulgerat deci am stat in casa,dupa o tetativa esuata de a iesi intre doua reprize de ploaie.
Facm si noi trecerea la Lactana 2 treptat si chiar am incercat supita care ieri ne-a placut insa azi mai putin.NU-i nimic ,mergem inainte!
incerca sa mai citesc din urma cate ceva si revin

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am luat un scaunel de masina.pentru ca toate cele cu Isofix sunt de la 9 kg in sus,am luat un Auto Rider pentru ca asa avem si carutul si se pot folosi impreuna.dupa un an mai vedem ce va fi.
Am vazut o fata noua,bun venit!

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

aa,si maie ceva! trebuie sa primesc coletul de la Andre cu beibicucul de la Beaba.Abia astept.sper sa fie ceea ce astept eu sa fie!
Andre esti o fata tare buna! te pupam si pe tine si pe Chiara!sarbatori cu bine

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Natalia e o super fetita. E maaare , e luunga..., are niste ochisori atat de expresivi. Are 2 dintisori draga de ea . Intindea manutele catre Maia si zambea...e atat de dulcica. Iar Maia se "dadea" la jucariile ei. Abia astept sa o mai vad. Si avea o caciulita simpatica de strumf, Fragutza de unde ai luat-o?

Si, Fragutza, mami, trebuie sa rectific : Natalia seamana atat de bine cu Fragutzu' (dar si cu tine , pe bune!).

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Sunt dezamagita...am crezut ca esti prietena mea...te rog sa te mai uiti la poze si sa revii..da-o incolo de treaba

Daca zici ca seamana cu mine iti dau o caciulitza..am 5..ti-o dau p-aia cu inimioare...hai te rog, gandeste-te bine! Eu ma pot preface ca n-am citit mesajul asta.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Noi mine dimineata plecam spre Salaj asa ca va urez Paste Fericit voua si familiilor voastre! Sa ne "vedem" cu bine!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:

Natalia e o super fetita. E maaare , e luunga..., are niste ochisori atat de expresivi. Are 2 dintisori draga de ea . Intindea manutele catre Maia si zambea...e atat de dulcica. Iar Maia se "dadea" la jucariile ei. Abia astept sa o mai vad. Si avea o caciulita simpatica de strumf, Fragutza de unde ai luat-o?

Si, Fragutza, mami, trebuie sa rectific : Natalia seamana atat de bine cu Fragutzu' (dar si cu tine , pe bune!).

h.

Multumesc lui DD.

Sunt dezamagita...am crezut ca esti prietena mea...te rog sa te mai uiti la poze si sa revii..da-o incolo de treaba

Daca zici ca seamana cu mine iti dau o caciulitza..am 5..ti-o dau p-aia cu inimioare...hai te rog, gandeste-te bine! Eu ma pot preface ca n-am citit mesajul asta.

...da. e clar. m-am mai uitat inca o data la poze. seamana foarte bine cu tine. eu ti-am spus de cand am vazut-o prima oara...
mai ales in poza aia in care e cu fragutzu...seamana atat de bine cu tine...de fapt cine e domnu' ala din poza...ca nu seamana deloc...ai pozat-o cu domnu' de la cablu?
astazi cred ca eram matoala. eu de cate ori sofez, ma cherchelesc inainte ca sa prind curaj. e clar. am facut o greseala. tu esti mama ei si seamana numai cu tine. imi dai caciulita?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:

h.

Multumesc lui DD.

...da. e clar. m-am mai uitat inca o data la poze. seamana foarte bine cu tine. eu ti-am spus de cand am vazut-o prima oara...
mai ales in poza aia in care e cu fragutzu...seamana atat de bine cu tine...de fapt cine e domnu' ala din poza...ca nu seamana deloc...ai pozat-o cu domnu' de la cablu?
astazi cred ca eram matoala. eu de cate ori sofez, ma cherchelesc inainte ca sa prind curaj. e clar. am facut o greseala. tu esti mama ei si seamana numai cu tine. imi dai caciulita?

h.

Multumesc lui DD.

Love you, baby!

Cum sa nu, caciulita vine impreuna cu o bluzita, pantaloni si sosetele, toate cu inimioare. Ale tale sunt!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Crystina! Numai sanatate si bucurii si fericire, alaturi de familia ta draga!

La multe lunite Raisa, Theodora si Paul!

Si sarbatoritilor de ieri si alaltaieri ca i-am ratat

Incep sa citesc de la coada la cap...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Repet, asta e parerea mea de mamica iubitoare (si nu de Tudorita)
Te pup cu mare drag

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mie mi-a ramas in minte explicatia ta vis-a-vis de ceai/apa(cred ca nu te-a mai intrebat de mult nimeni de ce dai tu apa si nu ceai Davidosului) care mi se pare logica si atunci incerc sa aplic teoria si altor alimente. De exemplu, mi se pare aiurea sa faci iaurt/branza din lapte 1.5 cand laptele in forma lui naturala e mai gras. Am facut o exceptie de la regula debutand diversificarea cu supa ca mi s-a parut mai "sterila" pt sistemul lui digestiv inca nedezvoltat dar,parerea mea de mamica iubitoare de Tudorita e ca alimentele trebuiesc oferite puilor in stare cat mai naturala.Nu-s documentata in privinta borcanaselor dar, cred ca-i imposibil ca ele sa contina carne fara sa conmtina conservanti si alte"minuni".

Dupa ce ieri mi-a papat 50ml de morcovi azi si-a revenit si a depasit 200ml+apa+lapte de alint. De maine il fac mai delicios ca pasez si cartoful.

Monica, felicitari pt alungarea piticilor! La vantul care a fost azi am stat mai pe stradute laturalnice,ferite de praf.Nu promit nimic nici pt maine.Daca ajugem te sun.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput