Liliana Minca vs Teo Trandafir

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
daca se intimpla sa pierdeti

Hei, formula asta politicoasa de adresare chiar nu'si are rostul. Ne cunoastem de prea mult timp. Sau ma faci pedelist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

E penibil sa comparam un Mircea Diaconu cu Teo. Macar din perspectiva bunului-simt (fara derogare la lozinca PNL, please) si tot exista o diferenta uriasa intre ei. Si chiar nu stiu ce a facut Teo pentru partid ca sa fie propulsata mai ceva ca un Boeing.
Din pacate, prea de multe ori trebuie sa alegem (nu eu, nici Iileana acum) intre doua personaje ridicole. Si sa cantarim raul cel mai mic.
Xeno, sper ca nu te-a deranjat eticheta Iilenei. Mi se parea ca asa bine a nimerit-o...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
daca se intimpla sa pierdeti

Hei, formula asta politicoasa de adresare chiar nu'si are rostul. Ne cunoastem de prea mult timp. Sau ma faci pedelist?

Pune-o si tu la categoria "figuri de stil"/"la guerre comme a la guerre", asa cum am facut si eu, la rindu-mi, cu "Ce spui tu Ileana (traduc si eu pentru baietii din cartier) e urmatorul lucru:..." urmata de o mizerie care n-avea nimic in comun cu ce spusesem eu de fapt, in conditiile in care ne cunoastem de prea mult timp ca sa nu fiu sigura ca mi-ai inteles exact enuntul.
Sau ma faci admirator DV?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Ce spui tu Ileana ...

Ce spun eu Ileana este ca: in Parlament, PD-L, (partid ales de 30%!!!!!!!!!! din electorat), mai are foarte putin pina sa ajunga la un procent suficient de confortabil ca sa-si treaca, fluierind, absolut orice lege, fie ea si organica, le trazneste prin cap.

Din acel moment, s-a terminat totul.

...dar lasa, ca dupa aia ne spune Teo bancuri (poate cam ca alea din ultimul tau paragraf? O fi specificul sectorului 4?) si ne amuza si uitam ca ne-am intors, dupa 20 de ani, cam tot de unde am plecat.

Asa ca: astazi e de preferat sa votezi orice creatura care nu va ingrosa masinaria de vot pedelista, decit o persoana, fie ea si naiva, care o va face.

P.S. Ce numesti tu "independenta ideologica" la Teo se cheama, de fapt, altfel.

Si lasa, chiar daca se intimpla sa pierdeti locul din parlament aferent colegiului 19, nu-i bai, ca va cumpara tati alte trei, saptamina viitoare.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Eu zau daca inteleg atata patima. As intelege-o in conditiile in care, de exemplu, parlamantarii cumparati, santajati, mituiti de PDL sa treaca in tabara lor ar fi fost alesi tot de electorat PDL, in colegiul lor uninominal. Dar nu, ei au fost buni de tot la alegeri, alesi uninominal din partea altor partide. Uninominal la care intelegerile au fost la nivel national intre TOATE partidele parlamentare si in care s-au intocmit aproape la comun listele cu candidatii uninominali ca sa se stie despre cine e vorba in fiecare colegiu si sa nu ramana nimeni pe dinafara.
As intelege patima daca am avea cu ce inlocui acest atat de imfam PDL. Din pacate in cursul anilor i-am vazut pe toti ...
Eu schimb urgent orice canal TV pe care apar fosti ministri PSD sau PNL si-i desfiinteaza atoatestiutori pe actualii ministri PDL. Pe cuvant daca nu sunt toti o apa si-un pamant ! Nici unul nu a facut mai nimic notabil cat a fost acolo cu puterea in mana.

Si mai e ceva ce nu inteleg: de ce daca cineva are majoritate in parlament "s-a terminat totul" ? Exista atatea tari democratice in care se conduce prin majoritate. Nu asta e unul din principiile democratiei ? Macar asa vezi ce poate fiecare si-l poti taxa la alegeri. Insa asa cum e la noi, romaneste, cu negocieri, santaje si aliante au toti, mereu, infinite scuze si se pot pozitiona strategic, in acelasi timp si la putere si in opozitie...

P.S.: Iileana, nu am chiar nimic cu tine , iti respect optiunile si parerile, dar eu, cel putin, am trecut in tabara necredinciosilor si imi exprim, din cand in cand uimirea ca mai sunt din cei care cred ca exista cineva, acum, in politica romaneasca alb si transparent...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Exista atatea tari democratice in care se conduce prin majoritate.

Printr-o majoritate obtinuta la vot, nu prin traseism adus la nivel de plaga.

Citat:
Nu asta e unul din principiile democratiei ?

Nu.
Intr-o democratie exista putere si opozitie care se potenteaza/controleaza reciproc. Exista separarea puterilor in stat. Si nu se concentreaza pirghiile puterii in mina unui singur om/grup de oameni legati de interese comune, oricit de grozav de animat de bune intentii l-am banui ca e.
Cind aceste nuante dispar, calea catre totalitarism este deschisa.

Acesta a fost sensul spuselor mele.
Nu ma refeream la guvernarea tarii de un guvern monocolor sustinut majoritar in parlament.

Mergi la inceput

Nu am sustinut ca traseismul e bun. E, dimpotriva foarte nociv si trebuie sa i se puna capat si la nivel central, asa cum se incearca la nivel local. Am spus doar ca traseismul nu e inventat de PDL si ca pentru traseism sunt necesare doua parti: cel care pleaca si partidul care primeste. In ambele cazuri este necesara verticalitatea si nici o parte nu este mai curata decat cealalta.

Iar faptul ca majoritatea (puterea) conduce fiind controlata de minoritate (opozitie) nu seamana din pacate cu modelul actual in care se blocheaza reciproc si apoi sustin unii ca nu au fost acolo si ceilalti ca nu au fost lasati sa faca ce voiau. Si ma refer la toate combinatiile, ca le-am admirat pe toate in ultimul timp ( PDL-PNL, PNL-PSD, PDL-PSD). Eu sustin, in continuare ca e mai bine pentru noi toti ca un partid sa faca guvernul si sa aiba sustinere in Parlament singur sau cu un partid gen UDMR sa-si poata asuma astfel si succesurile si esecele.

Iar la tema despre Teo si Minca trebuie sa recunosc ca Teo mi-e mai simpatica si chiar as vrea sa vad ce figura poate face un om guraliv si rebel in PDL unde a intrat direct criticand. Cel putin asa spune taticul ei:
http://femeiasecolului21.ro/de-vorba-cu-tatal-lui-teo-trandafir.html
Mi se pare o situatie mai interesanta decat contributia pe care o poate aduce parlamentara Minca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
Cind aceste nuante dispar, calea catre totalitarism este deschisa.

Ileana, cat mai asteptam pana incepe dictatura aia? Mai e putin si se fac 7 ani de eforturi pe "calea" asta si nimic, nimic? A , ba da, ceva ceva tot a fost. Cand a spus Crin ca alegerile in PNL se desfasoara cum vrea el "ca asa e in dictatura". .

Mergi la inceput

Citat:
sa-si poata asuma astfel si succesurile si esecele.

Lali, am ris cu lacrimi la faza asta!!!!! :))))))))))))

Interviul ala cu tatal lui Teo mie mi s-a parut, sincer, o magarie de categoria can-can :((. Si-nca una complet nerelevanta. Asa ceva nu se face :(...

Citat:
Ileana, cat mai asteptam pana incepe dictatura aia?

Dupa gust, Xenocid, dupa gustul fiecaruia.
Tu, fiind multumit de ce se intimpla acum si de cum merg lucrurile, probabil ca o sa astepti mult si bine pina ce ti se va parea ceva in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Da, ce dictatura e in PNL, pfui, model de urmat! Bine ca se poate vedea si cu barna...altfel am fi o tara de chiori.
Lali, inteleg ca-ti place de Teo, dar unde-s dom'le mandria pedeleilor, cei care rup gura targului? Pana acum doar caraghiosii au format hora unirii si joaca in draci la guvernare.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:

Interviul ala cu tatal lui Teo mie mi s-a parut, sincer, o magarie de categoria can-can :((. Si-nca una complet nerelevanta. Asa ceva nu se face :(...

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Eu sunt de acord ca e ceva cel putin ciudat in interviu.
Dar asta face totul si mai interesant, nu ?
Pe langa asta Minca pare plata...

Mergi la inceput