Liliana Minca vs Teo Trandafir

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Lali, inteleg ca-ti place de Teo, dar unde-s dom'le mandria pedeleilor, cei care rup gura targului?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ii cauta acu'
Putintica rabdare, monser !

Edit: Da' nici cu restul elitelor nu mi-e rusine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Tu, fiind multumit de ce se intimpla acum si de cum merg lucrurile, probabil ca o sa astepti mult si bine pina ce ti se va parea ceva in neregula.

Eu cu restul UE. Ok, sper sa merite asteptarea.
Ma gandesc ca daca astia si'au permis sa'l faca magar pe Quariu vor reactiona si la lucruri mult mai grave.

EDIT: www.realitatea.net/mircea-diaconu--ani-este-un-instrument-de-santaj--sa-fim-seriosi--cine-fura-nu-tine-nimic-la-vedere_710483.html" target="_blank">Mircea Diaconu vs. www.hotnews.ro/stiri-esential-7158449-jose-manuel-barroso-suntem-ingrijorati-posibila-slabire-rolului-ani-basescu-asigurat-presedintele-romania-avea-agentie-integritate-functionala.htm" target="_blank">UE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Da, ce dictatura e in PNL, pfui, model de urmat! Bine ca se poate vedea si cu barna...altfel am fi o tara de chiori.

Xenocid se pare ca n-a aflat ca ingrijorarea "mvaaaaaai, alegeri pe liste in PNL, dezgustator, ce dictatura!!!" nu mai e in trend din momentul in care PD-L a stabilit prin statut ca vor avea fix acelasi tip de alegeri interne .
Sau isi imagineaza ca n-am aflat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Da, ce dictatura e in PNL, pfui, model de urmat! Bine ca se poate vedea si cu barna...altfel am fi o tara de chiori.

Xenocid se pare ca n-a aflat ca ingrijorarea "mvaaaaaai, alegeri pe liste in PNL, dezgustator, ce dictatura!!!" nu mai e in trend din momentul in care PD-L a stabilit prin statut ca vor avea fix acelasi tip de alegeri interne .
Sau isi imagineaza ca n-am aflat noi.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Asta pe principiul daca un lucru merge prost la mai multi devine bun, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Nu.

Mergi la inceput