Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Al meu ursulet e f darnic, imi da de toate: greturi, arsuri, dureri de cap, de abdomen... ce mai, o gama larga de dureri!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Al meu ursulet e f darnic, imi da de toate: greturi, arsuri, dureri de cap, de abdomen... ce mai, o gama larga de dureri!

�Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele�
8+

superr

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna pranzul fetelor.credeam ca avem mail comun..oricum fac eu unul acum pe gmail dar va rog dati-mi un nr de mobil ca au astia nevoie sa verifice si eu nu am nr romnesc..va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ziua buna burtici! Bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Se pare ca am lipici la viroze, iar am luat una insa asta e tare urata. A debutat ieri dimineata cu frisoane iar seara aveam deja febra. Dr. mi-a spus ca in cazul in care trece de 38 sa iau paracetamol obligatoriu, dar nu mai mult de 2-3 / zi. Cum spre seara ajunsese iar la 38, in ciuda tututror leacurilor babesti, am fost constransa sa iau o pastila .

Desi m-am trezit pe la 8, de la 10 am dormit pana acum , snt lovita rau. Febra am mai facut dar din fericire nu peste 38, ma aproprii si atat. Ciudat este ca ba scade ba creste fara logica

Beatrice iti tin punmii!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

Mergi la inceput

never mind..am facut pe yahoo..adresa este:ursuleti_novdec2010@yahoo.com...parola la cerere pe PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

never mind..am facut pe yahoo..adresa este:ursuleti_novdec2010@yahoo.com...parola la cerere pe PM

O intrebare, ce facem cu mailul comun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

MIRUNA, tzin sa-ti multumesc din tot sufletul meu pentru ca
m-ai indrumat spre doctorul acela minune. I-am spus numele tau si cand a auzit, s-a bucurat!

Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

Mergi la inceput

pe mail putem pune chestii care ne intereseaza..de ex documents despre ce avem nevoie pt bb ...ce iti iei la spital..ce cehstii e bine sa mananci ..nu stiu ..chestii de-ale noastre,...si retete daca vreti pt ca nu le putem pune la topic pt ca sunt off topic si sa nu se supere moderatorii...eu am trimis acum reteta de shawarma pt cine vrea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

MIRUNA, tzin sa-ti multumesc din tot sufletul meu pentru ca
m-ai indrumat spre doctorul acela minune. I-am spus numele tau si cand a auzit, s-a bucurat!

Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!

Wow, ma mir pentru ca are sute de paciente. Mergi la cabinet azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

cine intra pe userul comun ( ca eu nu ma pricep ) poate sa ne puna si noua corespondentul sapt. de sarcina in luni

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput