Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Madanic spune:
Am si eu o intrebare, care este mailul comun? Ca salivez dupa reteta Dourei si nu stiu de unde s-o iau. Eu nu am decat userul comun de DC si parola.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 8+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ral_eli spune:
florina 22: multumesc pentru raspuns. sunt mai linistita acum.
maine am programare la doctor, dar , culmea, numai ma doare nimic :)
pana sa ma misc eu prin forum aprope ca ati umplut capitolul.
nu mai inteleg, vazusem ca s-a facut un nou capitol dar acel link ma trimitea tot la 5 :( ce ar fi trebuit sa fac? nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi
sunset_zuzi spune:
neata burtici parca nu mai am rabdare pana stam acasa de Paste vreau sa vina mai repede
Doamne ai grija si de noi 6+
ancadragoman spune:
neata
na ca din cauza voastra ieri am mancat si eu "saorma"
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ALEXA1985 spune:
Unde la Anais?/?
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h alexa si eu ma duc maine iar la gherasie dar la anais, nu te speria crede-ma, si eu am patit la fel Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
7+
ALEXA1985 spune:
Burticute va multumesc pentru raspunsuri si pentru incurajari. Deja ma simt mult mai bine, plus ca a inceput sa imi fie mia rau de ieri , am greturi mai mari , cred ca bb vrea sa dea un semn ca este bine si e acolo in burtica sanatos.
Iar pentru noile burticute le doresc sarcina usoara si fara probleme.
7+
florina22 spune:
am dat enter din greseala dupa ce am scris doar neata
:)))
aseara am fost la eco, suntem un guguloi de 1.60 cm, avem mugurasi de manute, de picioruse, avem vezicule cerebrale (mi-a zis dr ca e f bine pt ca deja i se formeaza creierul) si avem un ritm excelent de 164 batai/minut!
yupppi! sunt mega fericita dupa ce l-am vazut cum prinde contur, parca nici nu mai imi este rau! :)))
am niste dureri de azi noapte in partea de jos insa mai bine dureri, nu foarte mari, decat greturi si arsuri!
mai merg la control peste o luna, sa-l mai lasam sa creasca, cand am morfologia de trim 1 si repetare de analize..
cu herpesul m-am linistit (mi-a iesit echivoc la herpes 2) pt ca il vom testa lunar si daca (Doamne fereste) se pozitiveaza bagam un tratament ca sa nu isi faca de cap. riscurile de a trece prin planceta sunt f mici si f rare, deci m-am linistit!
pupici la mamici de ursuleti!
[+8 sapt]
florina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALEXA1985 Burticute va multumesc pentru raspunsuri si pentru incurajari. Deja ma simt mult mai bine, plus ca a inceput sa imi fie mia rau de ieri , am greturi mai mari , cred ca bb vrea sa dea un semn ca este bine si e acolo in burtica sanatos. Iar pentru noile burticute le doresc sarcina usoara si fara probleme. 7+ |
alexa daca ti-e rau stai linistita ca sigur ii bate inimioara si creste!
sigur acel eco nu a fost performant,ai incredere ca daca bebelusul tau iti transmite prin starile de rau ceva, inseamna ca asta e legatura aceea dintre mama si copil. el incearca sa te linisteasca si sa-ti spuna ca el e bine! (si iti mai da o greata, o arsura ceva, ce poate si el acum...:))))
[+8 sapt]