Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Citat:
never mind..am facut pe yahoo..adresa este:ursuleti_novdec2010@yahoo.com...parola la cerere pe PM

vreau si eu parola, va rog.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Apropos de feelinguri privitoare la sex. Eu am feeling ca e baietel, desi acasa avem o fetita, si asa un pic mai mult ne-am fi dorit fetita. Insa eu nu stiu de ce ma gandesc la el ca la un baietel.
Mai trebuie sa am rabdare pana la marti la 14.20 ca sa vad inimioara!!! Nu vreau sa ma duc la altcineva decat la doctorita mea pentru ca mi-e frica ca nimeresc un eocgraf mai prost si cine stie ce pitici imi pune pe creier! Ieri dupa servici am fost la piscina si m-am simtit super super dupa 45 de minute de inot.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

never mind..am facut pe yahoo..adresa este:ursuleti_novdec2010@yahoo.com...parola la cerere pe PM

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Si eu

Alinushca, referitor la homeopatie, trebue sa te contrazic. La mine a dat rezultate. In prima sarcina m-a scapat de brinhopneumonie iar acum de amigdalita. Ce-i drept nu am fost la guru homeopatici. Primul tratament mi-a fost dat de o prietena care este medic la reanimare si a facut cursuri de homeopatie. In doua zile nu mai aveam nimic.

Nu am incredere in chestii gen cozac plant, vindecari miraculoase de cancer etc. insa cele comune din plante nu fac rau nimanui.

Mai stiu pe cineva care a dat zeci de miloane, fara exagerare, pentru o boala de piele. In 3 luni era mult mai rau. A mers la homeopat si a scapat, intr-o luna dar a scapat.

Cred ca depinde si de experiente, eu una am incredere.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Beatrice,
Te pupam si te sustinem cu totii. Keep up cu bunele sperante si pastreaza-ti pozitivismul!

Incearca sa fii cat mai calma si sigura pe tine si pe bebe.

Sa ne ajute Dzeu pe toate sa trecem peste orice incercare!

Pup si take good care!

Madelain5+

Mergi la inceput

Buna burtici,

Doura draga,please trimite-mi si mie parola si user-ul.

Multumesc mult,
Pup pe toate!

Madelain5+

Mergi la inceput

Doura,

Multumesc mult de date, acum am verificat PM.Sorry de delay!

Pup u all!

Madelain5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ioana si eu vb despre bebe ca despre o fetita...stai linistita sigur o sa auzi inimioara si o sa te linistesti
miruna pot confirma cele spuse de tine...si pe mine m-au ajutat
vmadelain Doamne ajuta

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragi burtici si vitoare mamici,

Hop si eu inca o data la o Odisee de nov-dec.
Am si eu teste pozitive, nu spun cate., ca radeti de mine. Am si betahcg, care aproape s-a triplat de vineri pana luni. Am vazut si saculetul de 0.57 cm. Deci cred eu ca totul e ok.
Insa am unele dureri asa de ovare din cand in cand in special cel din dreapta si de burtica. Asta se intampla mai des seara.

Asa ca bine v-am gasit si sa petrecem impreuna o odisee minunata.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

buna seara viitoarele mamici...eu sunt noua pe aici, si deja am emotii... in primul rand felicitari burticilor cu ursuleti...eu sunt deja happy pt voi...si multa sanatate si optimism celor care intampina greutati...
posibil sa fiu si eu pregnant ca testele imi arata linia a 2roz pal,beatrice ma incurajat deja ca sunt gravida si ma invitat sa vin aici pe forum.sunt la prima sarcina. la ginecolog inca nam fost ca e prea devreme. nustiu sigur in ce saptamana sunt, si as vrea sa ma ajutati voi pe mine sa inteleg. ultima menstruatie data 14/03, contact sexual data19-20/03. primul test lam facut pe data24 si sa vazut linia a2a slab vizibila. apoi pe 31iar am facut test..rezultatul la fel ca pe24. am ciclu neregulat(cand24,cand26,28,31). de pe 27 am inceput sa simt impunsaturi in uter, de parca mar gadila cceva, si dureri usoare ca de ciclu...am studiat ca durerile sunt cauzate de implantarea embrionului.posibil sa fiu gravida chiar daca am avut contact in a 6 si 7zi de la UM?
stiu ca medicii calculeaza varsta sarcinii de la UM(data14), si reiese ca sunt in a3saptamana. dar dupa contact sexual(data21) eu socot ca am 2 saptamani de sarcina. ce imi spuneti voi? miar prinde bine ajutorul vostru.
acuma ma tratez de o usoara raceala, nas infundat, gat rosu...medicul de familie mia prescris un tratament usor, natural ca sa nu afecteze sarcina (chiar daca inca nam confirmarea100%)...deja ma simt mai binishor.
din ianuarie beau deja acid folic, si inca continui...care e doza recomandata in primul trimestru ca eu iau cate 2 pastile de 2ori pe zi(4 pe zi, 0,004g). fac bine?
nam greturi, voma, doar sunt mereu obosita si somnoroasa...
dupa calculele mele eu cred ca sunt gravida 2weeks...si nasterea posibil sa fie pe 25decembrie...corect?
puiul meu se va numi "craciunel" paremise
vam pupat pe toate, ca deja ma simt ca intro familie aici..

aspiranta, posibil deja pregnant(2 sau 3 weeks)... inca nu am fost la medic :(, ca e prea devreme inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna fetelor,
am ajuns si eu de la eco si avem un sacut de 1,12 cm si un embrion de 1,8 mm, nu s-au vazut bataile inimii, dar mergem sapt viitoare iar. ceea ce ma nelamureste este ca varsta gestationala dupa um este de 6 sapt si 5 zile si ecografic este de 5 sapt si 1 zi.
ca sa nu va spun ca de dimineata am fost la medlife ci baietii si m-au tinut 3 ore degeaba pe acolo, cumplit a fost si era si foarte cald si mie mi s-a facut rau......sa nu va duceti pe acolo cu copii...

Mami Andreea 6sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput