Burtici cu ursuleti de Nov-Dec 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

doura vreu si eu PM cu parola te rog
multumesc

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

doura saru`mana

Doamne ai grija si de noi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am fost de dimineata la spital, l-am abordat ca era nebunie acolo si i-am spus ca este urgent, ca trebuie sa ma consulte azi, dar ca nu am gasit nicio "fereastra"la cabinetul dansului. mi-a zis sa vin la cabinet la el la 12.30, practic inainte de a-si incepe consultatiile. Bineinteles ca eram acolo la ora stabilita, adica ceva mai devreme!A zis sa continui cu tratamentul tiroidian pe toata durata sarcinii, ca sa nu avortez ca si asa la probl gineco pe care le-am avut e o minune ca am ramas gravida natural. Ca exista riscuri, dar ca sunt minime, sa-mi fac toate testele de sarcina:screening, dublu test, etc.Atunci i-am spus si de tine si s-a bucurat!Ma gandeam :"Sper sa nu ma intrebe ceva legat de viata ta private!"
multumesc tare mult!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, crede-ma ca ziceam sa mai imi fac o alta programare ca eram asa de in al 9-lea cer, ca am uitat sa-l intreb de vitamine, acid folic, ca iau ovule arefam pt mentinerea sarcinii, eventual homeopatie
Acum nici nu stiu ce sa fac: trebuie sa merg si la homeopat, mai mult de rusinea directoarei mele care mi-a obtinut aceasta programare cu greu, dar nu as vrea sa mai imi faca acolo nicio ecografie cu laser, etc ca si asa mi-am facut eco transvaginala sapt aceasta si merg la screening peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

si io parola. ty

Mami de (28.10.2008) si bb2 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

si io parola. ty

acu am vazut ca o am deja. sarumana.

SUGESTIE: sa schimbe cineva parola contului comun de forum din ciudatenia aia imposibil de memorat, in parola mailului comun. ty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:

Citat:

si io parola. ty

acu am vazut ca o am deja. sarumana.

SUGESTIE: sa schimbe cineva parola contului comun de forum din ciudatenia aia imposibil de memorat, in parola mailului comun. ty.

eu nu stiu cum ca as schimba-o .

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

fetelor documentati-va mai bine (pe siteuri straine nu romanesti) in legatura cu homeopatia. exista multe studii care arata ca sunt o mare escrocherie. si chiar daca am presupune ca sunt niste studii false facute de producatorii de farmaceutice ca sa discrediteze, e de ajuns sa cititi din ce mizerii infecte sunt facute homeopatele si prin ce "metode" gen guru pitka ca sa va fie de ajuns. nu inghititi asa fara sa stiti ce ...

Mergi la inceput

o sa schimb eu parola la contul comun sa fie aceasi cu cea de la mail

Mergi la inceput

fetelor am schimbat-o..acum avem aceeasi parola la contul comun a si pe mail

Mergi la inceput