Aspirante si Gravi Nou-Venite (87)
Raspunsuri - Pagina 15
cora79 spune:
Salutareee fetelor dragi,aproape s-au terminat si sarbatorile pascale,ne reluam vechile activitati
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Hristos a inviat!
Cum ati petrecut?
Eu am fost "taranca" pana acum, maine ma intorc la treaba
Am stat foarte mult la aer, am avut musafiri pe reprize si am mancat foarte mult
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Hristos a inviat! Cum ati petrecut? Eu am fost "taranca" pana acum, maine ma intorc la treaba Am stat foarte mult la aer, am avut musafiri pe reprize si am mancat foarte mult Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
sunset_zuzi spune:
lorin eu sunt bine...atat de bine incat mi-au diparut toate simptomele (asta ma cam sperie)
Dar azi am fost sa-mi iau analizele si la fier am 242 (val norm. 50.4 -170.2)...cat de nasol este asta? cine imi da un sfat?
Doamne ai grija si de noi 7+
cora79 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi lorin eu sunt bine...atat de bine incat mi-au diparut toate simptomele (asta ma cam sperie) Dar azi am fost sa-mi iau analizele si la fier am 242 (val norm. 50.4 -170.2)...cat de nasol este asta? cine imi da un sfat? Doamne ai grija si de noi 7+ |
mvb spune:
Da ce faci mamica? rozi cuie non stop?
O sa vorbesti cu dr de familie ....nu cred ca e o problema....cred ca asimilezi tot fierul din legumele verzi
Calciu si magneziu cum au iesit?
citat din mesajul lui sunset_zuzi lorin eu sunt bine...atat de bine incat mi-au diparut toate simptomele (asta ma cam sperie) Dar azi am fost sa-mi iau analizele si la fier am 242 (val norm. 50.4 -170.2)...cat de nasol este asta? cine imi da un sfat? Doamne ai grija si de noi 7+ |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
lorin7774 spune:
nu tb sa te sperii daca au disparut.....pot sa reapara oricand sau sa nu mai apara niciodata....nu e o regula....hormonii isi fac de cap in perioada asta, asa ca orice e normal
cu fierul...habar nu am...banuiesc ca nu e grav daca ai mai mult...de-abia are bb de unde lua... o sa-ti spuna dr...
TRUTZI, CORA
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 nu tb sa te sperii daca au disparut.....pot sa reapara oricand sau sa nu mai apara niciodata....nu e o regula....hormonii isi fac de cap in perioada asta, asa ca orice e normal cu fierul...habar nu am...banuiesc ca nu e grav daca ai mai mult...de-abia are bb de unde lua... o sa-ti spuna dr... TRUTZI, CORA LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
sunset_zuzi spune:
mvb m-ai facut sa rad cu cuiele tale
Toate celelalte analize sunt in parametri normali ...deci nu stiu ce sa mai cred...totusi am sa opresc elevitul pana cand ma duc la medic...voi stiti ceva legat de fierul in exces? ca eu nu am gasit nimic pe net
Doamne ai grija si de noi 7+